Cześć dziewczyny,witam po długiej przerwie na forum,byłam dziś na badaniach prenatalnych i same dobre wieści,dzidzia rozwija się prawidłowo,mózg,kręgosłup,serce,kończyny,żołądek,pęcherz wszystko w normie i prawidłowy wzrost i rozwoj jupi,za tydzień tylko do odebrania wynik Papa,pani doktor powiedziała że według przepływów nie powinniśmy się martwić,pomimo tego że to 12tci5dni spytalam o plec i pani doktor pokazała nam ;-) naszego chlopca;-) choć tak naprawdę w tak wczesnej ciąży za trzy tygodnie może okazać się ze to dzoewczynka,na tym etapie i chłopcy i dziewczynki są prawie identyczne. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i życzę samych radosnych wieści :-)
reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Molisek cudne wieści
A jaki duży bąbelek ?
Co do płci to tak sa nuby takie same ale chłopięcy stoi prościutkie a dziewczęcy taki opadniety
A jaki duży bąbelek ?
Co do płci to tak sa nuby takie same ale chłopięcy stoi prościutkie a dziewczęcy taki opadniety
Ostatnia edycja:
katagorka20
Molisek super ze wszystko oki
Zapomniałam wam dopisać 12tc 5 dni 6.67cm :-) niestety fotek brak:-( aparat zaczął fiksowac w momencie wydruku i drukowal same białe kartki,ja to mam normalnie pecha:-( ale widzieliśmy i to się liczy
Matik jeszcze za wcześnie by aż tak dokładnie stwierdzić,dowiemy się przed świętami taki mały prezencik na swieta
Matik jeszcze za wcześnie by aż tak dokładnie stwierdzić,dowiemy się przed świętami taki mały prezencik na swieta
Matik2012
Molisku ale duża dzidzia super
Co do płci lekarz który sie dobrze zna to wychwyci o ile dzidzia na to pozwoli
No ale wiadomo prezent na święta znakomity
Co do płci lekarz który sie dobrze zna to wychwyci o ile dzidzia na to pozwoli
No ale wiadomo prezent na święta znakomity
Pani doktor powiedziała na dzisiejszy dzień chłopiec Ale proszę się nie nastawiac na 100 % jednakże nie wyklucza ze tak już zostanie ,a może będzie trzecia dziewczynka,zobaczymy choć tak bardzo pragniemy chlopca nie ważne aby zdrowe było to najważniejsze a kochac i tak bedziemy
bozka13
My tez juz po wizycie, niestety dzidzia mniejsza niz powinna byc wiec lekarz nie pomierzyl bo musi miec 44 mm a nasza ma 40 mm, z usg wychodzi ze ciaza mlodsza o tydzien mimo wszystko juz powinna osiagnac ten wzrost, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, syn jest duzy jak na swoj wiek takze to bedzie drobniutka dziewczynka
Co do plci to zaczyna sie ksztaltowac w 9 tyg, rozpoznac mozna juz w 12, w poprzedniej ciazy lekarz mi mowil ze wiekszosc lekarzy nie chce mowic bo na kiepskim sprzecie moga jednak pomylic pepowine z siusiakiem a jaderka widac jak na dloni ok 14 tyg
Co do plci to zaczyna sie ksztaltowac w 9 tyg, rozpoznac mozna juz w 12, w poprzedniej ciazy lekarz mi mowil ze wiekszosc lekarzy nie chce mowic bo na kiepskim sprzecie moga jednak pomylic pepowine z siusiakiem a jaderka widac jak na dloni ok 14 tyg
reklama
Matik2012
Asiaf no właśnie to nie chrzastka żadna tylko nub początek siusiaka i łechtaczki u dzuewcYnki pozniej zmienia wygląd ale po ich właśnie położeniu mozna rozpoznać
Wiem kochana bo na forum jak zaplanować chłopca czy dziewczynke sa expertki w rozpoznawaniu płci z nuba
Bozka nuby sa pomiędzy 11 a 13 tyg potem juz przemieniają sie w prawidłowy wygląd
Wiem kochana bo na forum jak zaplanować chłopca czy dziewczynke sa expertki w rozpoznawaniu płci z nuba
Bozka nuby sa pomiędzy 11 a 13 tyg potem juz przemieniają sie w prawidłowy wygląd