eM-eS-Zet
Fanka BB :)
Czy Wasze pociechy przesypiają już calą noc? Mój od kilku dni tak...usypia ok.godz. 20:30-21:00 i wstaje 5:30-6:00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My właśnie wróciliśmy znad morza. W Krakowie taki upał, że odechciewa się wszystkiego i chcę znowu nad morze! Mały na wakacjach zaczął przewracać się na boki, niewiele mu brakuje a wyląduje na brzuchu :-) kołyskę jutro zamieniam na łóżeczko to będzie miał więcej miejsca do popisu od 2 dni również przesypia mi noc, od ok 21 do ok 5 :-) mam nadzieję, że mu tak zostanie ;-) mam wrażenie, że przeszedł skok na wakacjach, tylko jakoś tak bezboleśnie :-)
W domu mam wanienkę profilowaną dla niemowląt leżących i później siedzących. Nie muszę trzymać dziecka w kąpieli. Za to na wakacjach była zwykła wanienka i przyzwyczajona do swojej nadawałam na nią okropnie, gdyż dziecko trzeba trzymać ciągle. Nie przyszło mi do głowy, żeby go puścić tak jak Wy :-) chyba bym się bała. Może za dużo wody leję..
Nie dałam rady ćwiczyć bo nie było warunków, biegać nie daję rady gdyż biust mnie okropnie boli. Ale od jutra zabieram się znowu za Chodakowską!
Na plaży widziałam matki z niemowlakami w pełnym słońcu! bez żadnej czapki, parasola czy czegokolwiek. Dramat. My z mężem stwierdziliśmy, że nie ma co Małego zabierać na plażę, ja szłam sama a mąż krążył po lesie w cieniu. Jak była pora karmienia to wracałam i zostawałam już na resztę dnia lub wracałam na plażę po karmieniu.