reklama
etsa
Fanka BB :)
W Zakopanem 24 póki co. Niestety juz wyjeżdżamy do teściów na działkę koło Nowego Sącza, tam juz cieplej..eh
No niestety już jest cieplej - u mnie termometr pokazuje ponad 30 stopni.
Powiem Wam, że nawet nie chce mi się wyjść do drogi, żeby pokibicować kolarzom, którzy dziś 4 razy będą przejeżdżać przez naszą wioskę.
Na spacer wyjdę dopiero jak przejadą ostatni raz koło 18-19-stej.
eM-eS-Zet
Ale by było gdyby te upały tak już zostały na stałe [emoji33][emoji295]️
Brrr
asiaf
No co wy ja bym chciała. Człowiek się szybko przy stosuje w domach się klime montuje ( to juz nie jest takie drogie) ale przynajmniej basen można spokojnie rozłożyć nad nasze morze jechać i pogoda pewna i jeziorka no super. Jak w stanach zjednoczonych. A jaka opalenizna piękna by była
amazonka22
to skąd jedziecie? do łodzi mam 25 kmJa wlasnie jestem w drodze nad morze i w Łodzi termonetr pokazuje 33 póki co
Dziewczyny któe karmią piersią. czy przed każdym przystawieniem malucha wycieracie pierś?
u nas dzis szła pielgrzymka, jacy wszscy popaleni to szok.
reklama
Jedziemy z Krakowa z nocowaniem w Toruniu ,dziś starszy z tatusiem idą do planetarium i jedziemy dalej☺Jak są upaly i w ogóle jak czuje że jestem zgrzana, spocona czyli tak jak teraz to przemywam za kazdym razem oprocz porannego karmienia lub nocnego jak teraz☺jakos czuję dyskomfort podajac taką spoconą pierś .