reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

A u mnie aktualnie...oczywiscie w cieniu

Załączniki

• 1438945928892.jpg
    1438945928892.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
W Zakopanem 24 póki co. Niestety juz wyjeżdżamy do teściów na działkę koło Nowego Sącza, tam juz cieplej..eh

No niestety już jest cieplej - u mnie termometr pokazuje ponad 30 stopni.
Powiem Wam, że nawet nie chce mi się wyjść do drogi, żeby pokibicować kolarzom, którzy dziś 4 razy będą przejeżdżać przez naszą wioskę.
Na spacer wyjdę dopiero jak przejadą ostatni raz koło 18-19-stej.

No co wy ja bym chciała. Człowiek się szybko przy stosuje w domach się klime montuje ( to juz nie jest takie drogie) ale przynajmniej basen można spokojnie rozłożyć nad nasze morze jechać i pogoda pewna i jeziorka no super. Jak w stanach zjednoczonych. :) A jaka opalenizna piękna by była :)

Ja przez pierwszy miesiąc starałam sie myć po każdym karmieniu i co z tego jak córka i tak dostała plesniawek. Na szczęście wyleczone i nie powróciły.

reklama
Jedziemy z Krakowa z nocowaniem w Toruniu ,dziś starszy z tatusiem idą do planetarium i jedziemy dalej☺Jak są upaly i w ogóle jak czuje że jestem zgrzana, spocona czyli tak jak teraz to przemywam za kazdym razem oprocz porannego karmienia lub nocnego jak teraz☺jakos czuję dyskomfort podajac taką spoconą pierś .

Do góry