reklama
amazonka22
Fanka BB :)
pytam o mycie cyca bo ja czasem przecieram, teraz takie upały i te cycki spocone, fuj podac takie.
my zaczynamy nocki przesypiać. jemy koło 5-6 i spimy jeszcze do 7-8. jeszcze czasem budzi sie koło 3 ale coraz rzadziej. ale w dzień drzemki po 20 minut ;p
my zaczynamy nocki przesypiać. jemy koło 5-6 i spimy jeszcze do 7-8. jeszcze czasem budzi sie koło 3 ale coraz rzadziej. ale w dzień drzemki po 20 minut ;p
Amazonka22 super ze te nocki juz prawie przespane. Mi też się to marzy. Mała ma już prawie dwa i pół miesiąca a budzi się zawsze kolo 1 i 5.
Drzemki w dzień tez po 20 minut. Czasem posiedzę przy niej i przytrzymać jej rączki to śpi do godziny. A najlepiej śpi się jej na brzuchu u mnie na klatce piersiowej jak siedzę. Dziś spałyśmy tak razem dwie godziny.
Piersi czasem przecieram w ciągu dnia. Całkiem zrezygnowałam na razie z wkładek laktacyjnych o jak mleko leci przy karmieniu z drugiej piersi to po prostu wycieram druga pieluszka.
Drzemki w dzień tez po 20 minut. Czasem posiedzę przy niej i przytrzymać jej rączki to śpi do godziny. A najlepiej śpi się jej na brzuchu u mnie na klatce piersiowej jak siedzę. Dziś spałyśmy tak razem dwie godziny.
Piersi czasem przecieram w ciągu dnia. Całkiem zrezygnowałam na razie z wkładek laktacyjnych o jak mleko leci przy karmieniu z drugiej piersi to po prostu wycieram druga pieluszka.
amazonka22
ja na razie chodze we wkładkach i spie w staniku. ale kupowała takie zwykłe tanie w biedronce na początku i 3 razy dziennie musiałam zmieniac teraz kupiłam droższe z jonsona i nawet na dwa dni jeden komplet starcza. wiec warto czasem dac par złotych więcej.
moj dzis spi już godzine. od dawna tyle nie spał. popałam zjadłam sniadanie pije kawe siede na allegro starszaka ogarnełam i nudzi mi sie ;p
moj dzis spi już godzine. od dawna tyle nie spał. popałam zjadłam sniadanie pije kawe siede na allegro starszaka ogarnełam i nudzi mi sie ;p
Amazonka, korzystaj póki możesz z wolnego mój też śpi. Byliśmy dziś na szczepieniu (szczepionkę dostałam ostatnią sztukę w Wadowicach! ) Pediatra wykryła jakieś szmery na sercu :-( powiedziała, że to prawdopodobnie przez niedokrwistość, która może być właśnie w 3 miesiącu, ale na wizytę do kardiologa trzeba iść się skontrolować. Super.
Mały ma wzrostu 61,5 cm, waży ok 6200 g. Zwolnił tempo z przybieraniem na wadze :-)
Co do wkładek, mnie tak leci mleko, że nadal czasem muszę zmieniać kilka razy dziennie. Dodatkowo, to mleko też kiśnie...
Mały ma wzrostu 61,5 cm, waży ok 6200 g. Zwolnił tempo z przybieraniem na wadze :-)
Co do wkładek, mnie tak leci mleko, że nadal czasem muszę zmieniać kilka razy dziennie. Dodatkowo, to mleko też kiśnie...
To u nas dopiero od kilku dni zaczął Kuba porządnie w ciągu dnia przysypiać, jak do tej pory spał po 20-30 minut i jak zając, każdy dźwięk go budził. A teraz śpi po 1-3 godziny, aż nie wiem, co z wolnym czasem robić A w nocy zazwyczaj budził się ok. 1-2, a potem co dwie godziny, ale teraz też już śpi tak do 4, zje i dalej śpimy do 9.
Ja wkładki noszę i też śpię w staniku, bo łóżko i tak czasami jest zalane
Współczuję tym, co mają już okres, mnie pewnie niedługo też spotka to szczęście, bo Młody w nocy coraz dłuższe przerwy w jedzeniu ma.
Ja wkładki noszę i też śpię w staniku, bo łóżko i tak czasami jest zalane
Współczuję tym, co mają już okres, mnie pewnie niedługo też spotka to szczęście, bo Młody w nocy coraz dłuższe przerwy w jedzeniu ma.
Matik2012
A ja nie karmie w nocy od kiedy mala skonczyla 2 tyg i okresu nadal brak
Ja tez wkladni nosze bo inaczej sie ze mnie leje[emoji24]
Ale od 2 dni zaczyna przebudzac sie w nocy [emoji16] ale może to skok bo 08.08 skoncYla 3 mc [emoji7] rośnie jak na drozdzach
Corine piękna waga a ile wazył wczesniej?
Ja tez wkladni nosze bo inaczej sie ze mnie leje[emoji24]
Ale od 2 dni zaczyna przebudzac sie w nocy [emoji16] ale może to skok bo 08.08 skoncYla 3 mc [emoji7] rośnie jak na drozdzach
Corine piękna waga a ile wazył wczesniej?
reklama
eM-eS-Zet
Noo ja też dlugo nie cieszyłam się przespaną nocą...znow budzi się raz ok 2:30 na jedzonko... Ale nie narzekam... W dzień na tym goracu roznie je...są dni,że raz co 2,,,raz co 3 a i zdarza się co 4 godz.