reklama
asiaf
Fanka BB :)
Piotrek tez się juz kompieli sam. Wogóle go nie trzymamy ale wanienka jest pod lekkim skosem wiec w nogach ma więcej wody a przy głowie mniej. I oczywiście tez łazienka zalana.
Mitaginka gratuluje ząbka. Ja się nie spodziewam Ika miala 9 miesięcy jak miała pierwszy ząb.
Za to duma mnie rozpiera bo mój synek opanował przewraca nie się z placów na brzuszek. Teraz co chwile kwiczy żeby go przewrócić spowrotem bo z brzucha na plecy to juz nie a wiadomo głową się męczy a położyć lepek jak jest na brzuszku to nie chce nigdy.
Mitaginka gratuluje ząbka. Ja się nie spodziewam Ika miala 9 miesięcy jak miała pierwszy ząb.
Za to duma mnie rozpiera bo mój synek opanował przewraca nie się z placów na brzuszek. Teraz co chwile kwiczy żeby go przewrócić spowrotem bo z brzucha na plecy to juz nie a wiadomo głową się męczy a położyć lepek jak jest na brzuszku to nie chce nigdy.
etsa
Fanka BB :)
Aniaa22 i etsa jak wasze kąpiele udało się coś?
Wczoraj nie było próby, bo byłam z córką u lekarza i późno wróciłam. Za to dzisiaj na pewno wypróbujemy.:-)
Powiem Wam, że cudne są te dzieciaczki. Nie mogę napatrzeć się na zdjęcia, które wrzucacie.
Lafragola nalalam dużo więcej wody wczoraj i trzymałam ją jak Maja napisała i faktycznie mała machala nozkami była lekko zdziwiona ale zadowolona aa jak ja wyjelam to chyba jakiś opóźniony zapłon gadala ałuu Agu abu śmiała się i bardzo zadowolona była
Asiaf moja w ogóle nie chce się przewracac na bok nawet nie próbuje a jak kładę ja na brzuszek to ma taki odruch ze ręce do tylu chce brać dlatego kładę ja na przewijaku i ma trochę ręce przyblokowane i ciężko jest jej wziąść je za siebie wiec jest zmuszona trzymać je prosto ale z tym przewracaniem na bok chociaz to nie wiem kiedy się ruszy..
W Gdańsku dziś 32 stopnie nie wiem jak wytrzymam
Asiaf moja w ogóle nie chce się przewracac na bok nawet nie próbuje a jak kładę ja na brzuszek to ma taki odruch ze ręce do tylu chce brać dlatego kładę ja na przewijaku i ma trochę ręce przyblokowane i ciężko jest jej wziąść je za siebie wiec jest zmuszona trzymać je prosto ale z tym przewracaniem na bok chociaz to nie wiem kiedy się ruszy..
W Gdańsku dziś 32 stopnie nie wiem jak wytrzymam
reklama