reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Z nastrojem to chyba każda z nas ma raz lepiej, raz gorzej... Ja tam sobie popłaczę czasem wieczorami i wyżalę i trochę mi lżej;)

Nie dajcie się!;)

Ja znów najgorszego mam stresa czy z dzieckiem wszystko dobrze:p Nie czuję ruchów, wolałabym częściej wizytować... Choćby na minutę, żeby przyłożył sondę i powiedział, że wszystko gra;P

Dziewczyny mi pomaga jak się wezmę za robotę;P Jakoś mniej myślę wtedy o problemach tych większych i tych błahych... Jak tylko mam siłę to walczę ze sprzątaniem i praniem, bo gotowanie tylko działa na mnie jak płachta na byka;D

Dziś chciałam poleżeć, wygrzać się i powalczyć na całego z tym przeziębieniem, ale mój pies dostaje czegoś - nudzi jej się strasznie i mi jęczy nad głową od rana;P dosłownie jęczy;/ Jak ją wypuszczam na ogródek to po 2 minutach się nudzi i mi szczeka, żeby ją wpuścić... chyba ją zamorduję dziś;P szkoda mi jej strasznie, bo przez nasze choróbska nie byliśmy z nią na spacerze od paru dni, a to taki pies, że potrzebuje dużo ruchu to wtedy jest szczęśliwa...

Bozka - no to faktycznie skoro nie możesz nic odpuścić to kuruj sie szybko i uważaj na siebie, ja jeszcze na początku ciazy odpuściłam sobie jedne imieniny, nie dałam rady .

Verna - praca faktycznie odrywa od problemów, ale mi się tak nieeeeechce ;-)
Acha - na ten salviasept patrzyłam teraz -na skład-,fajna sprawa, muszę sobie kupić!

Taki kryzys ze strachu o maleństwo trzeba przetrwać, ja taki miałam jak się bardzo zdenerwowałam...bałam się,że cisnienie za wysokie, że im coś się stało.

A mnie od wczoraj dość mocno bolą plecy. Wczoraj trochę się nastalam w kuchni i może dlatego...a że jestem z chora Martynka w domu to nawet leżeć nie mam za bardzo jak...

buuuu, trochę odespałam, ale imprezy ze zgaga ciąg dalszy:wściekła/y:

karenm, bo faceci myślą ze jeśli nie zjemy zaraz po otwarciu oczu to zagłodzimy dzieci ech;-)
ale ja wiem, to spisek przeciwko mnie:-D ja bede jadła i tyła, a potem S będzie nazywał mnie bezkarnie i na legalu grubaskiem hehehe:-p

Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

Hej ja dzis poprawilam sobie humor wizyta u 3tygodniowego Filipka:) jaki on słodki mowie wam :) zakochalam się jak nic:D
A teraz biore się za czyszczenie fug:/ no ale trzeba to zrobić i tyle... Miłego dnia:)

Beata moja szkolna koleżanka też urodziła synka Filipa 3 tyg temu a najlepsze że miała być córka a dowiedziała się nie długo wcześniej przed porodem że chłopak- a to psikus

reklama
Zgaga mnie męczy.. :baffled:

I czytam sobie o wielorazowych pieluszkach.
Przyznam, że te statystyczne 1,5 tony brudnych pieluch, które produkuje dziecko.. a które rozkłada się przez 500 lat, zrobiło na mnie wrażenie. Mamy w planach w domu używać wielorazówek, a pampersów na dłuższe wyjścia i na wyjazdy.
Zobaczymy jeszcze, jak to wyjdzie w praktyce.

Do góry