reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Na gardło u mnie sprawdza się płukanie Octaniseptem - odkaża znakomicie. Niby woda z solą też daje radę, ale ja od razu wymiotuję :-/
Do ssania pastylki Isla lub Tantum Verde. Ponoć z serii *spam* też są tabletki do ssania.

reklama
hej dziewczyny!

Przede wszystkim, dziękuję wszystkim za życzenia ;))
Niektóre prosiły o fotkę.. hm... nad tym się zastanowię ;) :p

Wszystko poszło sprawnie ;) Teraz muszę ogarnąć mieszkanie ;p

Odezwę się jakoś wieczorem ;) Buziaki ;*

Nieśmiała ja prosiłam o fotkę :)
Jak to zastanowisz sie ?? Pochwał sie jak pięknie wyglądałaś :)
Opisz jak wrażenia słynnego Tak :)
I jak sie czułaś jak brzuszek :)

Lisico - mozna w ciąży płukać Octaniseptem ? Pewnie tak jak ze wszytstkim, czyli nie ma badań itd.? Nie pomyslałam jeszcze o tym a octanisept jest super ja czasem psikałam nim w buzi afty ;-)

Jup można :-) przecież tego nie pijesz. To tak jakbyś ranę psiknęła :-) podobnie jest z szałwią - pić w ciąży nie można ale miejscowe zastosowanie czy płukanie jest ok.

Dokładnie tak jak Lisica pisze - moje zdanie też jest takie, nie dajmy się zwariować;) Generalnie tantum verde=hascosept=uniben. Z tym, że ten ostatni ma glicerynę i tak nie wysusza śluzówki. Isla to odpowiednik fiordy - u mnie ta druga tańsza była;) salviasept - rewelacja, u nas zawsze pomaga;) Podobnie salvigol spray, ale to czasem ciężko dostać...

Na opryszczkę najbezpieczniej plastry -nie będzie tak się roznosić, hascovir generalnie od 4 mies można, choć pewnie bym zadzwoniła do gina jeszcze, bo co lekarz to inna opinia:p

Hej Mamusie :) u mnie od dwoch dni strasznie humor nie dopisuje :/ mam wrazenie ze popadam w depresje. Ech... nie wiem co zrobic by mi sie polepszylo... dzisiaj sie popłakałam że moj P zamiast pomoc mi założyć czysta pościel to dzwoni do orange... masakra. ..

Lisica, Verna - to dobrze, jakby co skorzystam z octaniseptu też :-) szałwią już płukałam.
Czasem w aptekach to sieją taki strach...nawet z tą szałwią.

Asiula24 - łaczę sie z Tobą z tym nastrojem...też mi jakoś źle, bez powodu...

reklama
Jup niestety nie moge zrezygnowac, chyba ze z wizyty u ginka, grudzien to i nas zawsze na pelnych obrotach bo co chwile imieniny, urodziny, mikolaj, swieta, mysle ze do tesciowej na 2 godz ale pewnie skonczy sie jak zwykle czyli m zapomni o ustaleniach i sie zasiedzi pare godzin, a reszta to imprezy dla dziecka a wiadomo dla dzieci wszystko szkoda zeby tracil cos z mojego powodu

Lisica wyprobuje, nawet nie wiedzialam ze takie zastosowanie moze miec

Niesmiala ja tez chcialam fotke :) zamarz twarz i wrzucaj :)

Asiula moze pogoda tez tak wplywa na humor, juz niedlugo bedzie cieplo :)

Do góry