reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Nieśmiała ja prosiłam o fotkę
Jak to zastanowisz sie ?? Pochwał sie jak pięknie wyglądałaś
Opisz jak wrażenia słynnego Tak
I jak sie czułaś jak brzuszek
Jak to zastanowisz sie ?? Pochwał sie jak pięknie wyglądałaś
Opisz jak wrażenia słynnego Tak
I jak sie czułaś jak brzuszek
Matik2012
Na afty oooo dobrze wiedzieć
Dokładnie tak jak Lisica pisze - moje zdanie też jest takie, nie dajmy się zwariować Generalnie tantum verde=hascosept=uniben. Z tym, że ten ostatni ma glicerynę i tak nie wysusza śluzówki. Isla to odpowiednik fiordy - u mnie ta druga tańsza była salviasept - rewelacja, u nas zawsze pomaga Podobnie salvigol spray, ale to czasem ciężko dostać...
Na opryszczkę najbezpieczniej plastry -nie będzie tak się roznosić, hascovir generalnie od 4 mies można, choć pewnie bym zadzwoniła do gina jeszcze, bo co lekarz to inna opinia
Na opryszczkę najbezpieczniej plastry -nie będzie tak się roznosić, hascovir generalnie od 4 mies można, choć pewnie bym zadzwoniła do gina jeszcze, bo co lekarz to inna opinia
Hej Mamusie u mnie od dwoch dni strasznie humor nie dopisuje :/ mam wrazenie ze popadam w depresje. Ech... nie wiem co zrobic by mi sie polepszylo... dzisiaj sie popłakałam że moj P zamiast pomoc mi założyć czysta pościel to dzwoni do orange... masakra. ..
reklama
bozka13
Jup niestety nie moge zrezygnowac, chyba ze z wizyty u ginka, grudzien to i nas zawsze na pelnych obrotach bo co chwile imieniny, urodziny, mikolaj, swieta, mysle ze do tesciowej na 2 godz ale pewnie skonczy sie jak zwykle czyli m zapomni o ustaleniach i sie zasiedzi pare godzin, a reszta to imprezy dla dziecka a wiadomo dla dzieci wszystko szkoda zeby tracil cos z mojego powodu
Lisica wyprobuje, nawet nie wiedzialam ze takie zastosowanie moze miec
Niesmiala ja tez chcialam fotke zamarz twarz i wrzucaj
Asiula moze pogoda tez tak wplywa na humor, juz niedlugo bedzie cieplo
Lisica wyprobuje, nawet nie wiedzialam ze takie zastosowanie moze miec
Niesmiala ja tez chcialam fotke zamarz twarz i wrzucaj
Asiula moze pogoda tez tak wplywa na humor, juz niedlugo bedzie cieplo