reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek właścicielka nie wiedział jak to wygląda agencja jej tylko mówiła że jest nalot ale nie powiedzieli że jest tak źle. Jak to dzisiaj zoaczyła to jej kopara opadła i tak mnie przepraszała.
Futrzaczku teraz lecę do pracy ale jutro dodam przepisy na śledzie w śmietanie, koperkowym sosie, occie i oleju z cebulką.

reklama
Jolek, no jasne, że za kasiurę! Ale taka ta kasa, że wolałabym z dziećmi być niż po wieczorach w pracy, ale wszyscy zostają, bo tyle pracy, to głupio jakbym jedna się wypięła... A tata już w domu, udaje, że nic Mu nie jest, a podobno jest kwalifikowany na rozrusznik...

Witam się szybciutko :-)
Miałam dziś glukozę 75 g, brrr okropieństwo. Do tego 3 kłucia, ręka obolała, a na wieczór kiepskie samopoczucie - słabo i kręci mi się w głowie. Przesadziłam chyba z robotą w domu, po tym badaniu. Jeszcze pierniki dekorowałam.
Futrzaczku ja bym go bardzo chętnie teraz nie szczepiła, ale plus taki, że jak jutro pojedziemy to obejrzy go sprawdzony lekarz i w zależności co powie, to zaszczepimy.
Jutro pobudka o 6 :szok:

Matusia no to z taty kozak niezły. A wiadomo kiedy będą wstawiać?? Ech mój M też miał stawianą opcję z rozrusznikiem ale się udało i nie jest potrzebny:)

Futrzaczku
ćwiczę codziennie:) Ech super, dzięki za cynk, kilka dni temu szukałam i nie było :*
M czuje się dobrze:)

Styna
gdyby była w porządku to po zgłoszeniach z agencji sama by się zainteresowała jak to wygląda..Teraz zaskoczoną udaje bo się wyprowadzacie!
A jak tam chrapanie Twojego małża.Był w tym szpitalu?

Ypra wspłczuję tej glukozy! Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!! To teraz kobito myć się i spać.Pora wypocząć :)

Ypra- ha ha kochana ja o 6 dzień w dzień wstaję :tak:;-) dacie radę :* aha no to powodzenia jutro ,a i glukoza - brrr aż mnie telepie na wspomnienie :-p
Matusia- oby wszystko się poukładało u Was :*

Hej dziewuszki.
Ja tylko wpadam na chwilkę. U nas wszystko ok ale czau malo, w robocie roboty teraz mam full i nawet czasu nie mam na bb. W domku to tylko wieczorkiem na chwilke wpadam na neta, ale nie mam czasu juz nic pisać. Obiecuje ze w weekend nadrobię zaległości. swoja droga widzę, ze dużo mam do nadrobienia.
Buziaczki:)

reklama
Futrzaczku odpisałam na poprzedniej stronie. Pisałyśmy w tym samym czasie posty.

Jaipur
jak tam po imprezce???

Do góry