reklama
Persefona za tydzien zdasz na pewno, my tu trzymamy kciuki za Ciebie &&&&
Styna masz racje poszukajcie czegos, bo to juz troche niebezpieczne sie robi.
jakas padnieta dzis jestem i tez w koncu nas dzis sniegiem zasypalo i to chyba ta pogoda tak mnie dobija.
Nie bede wam smucic, do jutra.
Styna masz racje poszukajcie czegos, bo to juz troche niebezpieczne sie robi.
jakas padnieta dzis jestem i tez w koncu nas dzis sniegiem zasypalo i to chyba ta pogoda tak mnie dobija.
Nie bede wam smucic, do jutra.
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
No kochane mąż to mnie chyba absorbuje tak jak Tymek bo dziś znów mam już wszystko zrobione o tej porze a nie o 23... i nawet nie padam jeszcze ze zmęczenia. Dziecko śpi już jakieś pół godzinki.
Teraz tylko kolacja i mogę się zabierać za zlecenie które dziś dostałam a jest na 'wczoraj' - może uda mi się zmajstrować wszystko na jutro i jeszcze się wyspać.
jolek - no ja na osiedlu z domkami mieszkam i tu to chyba straż by była potrzebna tylko czy by coś wskurali i czy by mnie potem sąsiedzi nie zlinczowali. w mieście między blokami nie lepiej jak wiozę małego do pani Ani...
Dziś znów sypało u nas i kolejną warstewką wszystko pokryło...
Dużo zdrówka życzę Wam i maluchom.
Idę szamać i pić ziółka. Włącze serial i będę ślęczeć nad zleceniem
Teraz tylko kolacja i mogę się zabierać za zlecenie które dziś dostałam a jest na 'wczoraj' - może uda mi się zmajstrować wszystko na jutro i jeszcze się wyspać.
jolek - no ja na osiedlu z domkami mieszkam i tu to chyba straż by była potrzebna tylko czy by coś wskurali i czy by mnie potem sąsiedzi nie zlinczowali. w mieście między blokami nie lepiej jak wiozę małego do pani Ani...
Dziś znów sypało u nas i kolejną warstewką wszystko pokryło...
Dużo zdrówka życzę Wam i maluchom.
Idę szamać i pić ziółka. Włącze serial i będę ślęczeć nad zleceniem
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hej wieczornie :-)
Jaipur- kochanieńka sankami się pochwaliła a jak randevu już nie ? ;-) a tu ciekawski futrzaczek czeka
Styna- bardzo dobry pomysł z tą kamerką... jeju normalnie mam ciary brrr :* ale Ty się nic nie martw będzie dobrze , i jak domki w miarę ok to i tak uciekajcie choćby ze względu na dzieci.
Jaipur- kochanieńka sankami się pochwaliła a jak randevu już nie ? ;-) a tu ciekawski futrzaczek czeka
Styna- bardzo dobry pomysł z tą kamerką... jeju normalnie mam ciary brrr :* ale Ty się nic nie martw będzie dobrze , i jak domki w miarę ok to i tak uciekajcie choćby ze względu na dzieci.
Styna kochana ty się tak nie denerwuj, pamiętaj o maluszku w brzuszku. Dobry pomysł z tą kamerką i trzymam kciuki za chatkę&&&&&&&&&&&&&
Persefona strasznie mi przykro. Za tydzień się uda Swoją drogą szybko masz ten egzamin.Pamiętam jak ja zdawałam to czekałam od miesiąca do półtorej na kolejny:/
Futrzaczku ja też ciekawa czekam na relacje z rocznicy Jaipur
Karolka no co ty teraz, zmartwiłaś mnie!
Młoda a może można zgłosić bez ujawniania danych, musisz się podpytać jak to jest.A sąsiedzi dostaną po mandaciku i może się nauczą
Maja i jak tam po fryzjerze??
Lepi ja tam dziś kartki wysłałam
Nogi mi dziś w doopsko włażą. Byliśmy z Igim i koleżanką na dwugodzinnym spacerku. Wpadliśmy do domu na obiad a jak tata wrócił z pracy to pojechaliśmy do reala po kolejną porcję prezentów.Nachodziłam się i już mi się nic nie chce.Zmykam zaraz pod prysznic i do wyra
Choć może jeszcze poczekam bo sąsiedzi coś za głośno mają muzę więc może interwencja za kilka minut będzie potrzebna
Persefona strasznie mi przykro. Za tydzień się uda Swoją drogą szybko masz ten egzamin.Pamiętam jak ja zdawałam to czekałam od miesiąca do półtorej na kolejny:/
Futrzaczku ja też ciekawa czekam na relacje z rocznicy Jaipur
Karolka no co ty teraz, zmartwiłaś mnie!
Młoda a może można zgłosić bez ujawniania danych, musisz się podpytać jak to jest.A sąsiedzi dostaną po mandaciku i może się nauczą
Maja i jak tam po fryzjerze??
Lepi ja tam dziś kartki wysłałam
Nogi mi dziś w doopsko włażą. Byliśmy z Igim i koleżanką na dwugodzinnym spacerku. Wpadliśmy do domu na obiad a jak tata wrócił z pracy to pojechaliśmy do reala po kolejną porcję prezentów.Nachodziłam się i już mi się nic nie chce.Zmykam zaraz pod prysznic i do wyra
Choć może jeszcze poczekam bo sąsiedzi coś za głośno mają muzę więc może interwencja za kilka minut będzie potrzebna
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- a w tym realu to jakie ceny ??? bo kurcze u Nas też jest ale jesteśmy tam bardzo rzadko bo zawsze wydaje mi się drogo... a o jedzeniu nie wspomnę ... ale może się coś zmieniło czy jak ... sama nie wiem , chyba po prostu się przejadę tam
Futrzaczku na pewno Real jest tańszy od Tesco. Z cenami jest tak różnie ja najczęściej to jeżdżę na konkretne promocje. Przy okazji kupuję rzeczy których nie dostanę w biedronie. Nie mam tu pod nosem żadnych tanich sklepów poza biedronką więc część zapasów bierzemy z Reala, zdarza się Tesco jak jest dobra promocja a czasem i Lidl się zahaczy. Najlepiej będzie jak pojedziesz i popatrzysz na ceny, porównasz ze sklepami w których się zaopatrujesz
Ojej kartki muszę porobić chyba jeszcze dzisiaj się tym zajmę.
Mam pytanie mamy bunt na pokładzie Nadia odmawia jedzenia dzisiaj rano zjadła mały serek, u opiekunki kanapkę i mandarynkę na obiad dokładnie 3 łyżeczki, pałeczkę serową, dwa gryzy chleba z masłem Nic jej się nie da wcisnąć wszystko jest nie. Ja już nie wiem co robić. Od czasu zapalenia płuc tak jej się porobiło.
Mam pytanie mamy bunt na pokładzie Nadia odmawia jedzenia dzisiaj rano zjadła mały serek, u opiekunki kanapkę i mandarynkę na obiad dokładnie 3 łyżeczki, pałeczkę serową, dwa gryzy chleba z masłem Nic jej się nie da wcisnąć wszystko jest nie. Ja już nie wiem co robić. Od czasu zapalenia płuc tak jej się porobiło.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- jakoś mam wrażenie że tesco tańsze kurcze wiesz musze podjechać :* dzięki
Styna- nic się nie martw , ważne że coś je, widocznie nie ma apetytu choroba często go odbiera dzieciom , nie stresuj się tak kochana :*
Styna- nic się nie martw , ważne że coś je, widocznie nie ma apetytu choroba często go odbiera dzieciom , nie stresuj się tak kochana :*
reklama
Styna ważne że coś je.Najlepiej przeczekać, zgłodnieje to przyjdzie sama
Futrzaczku ja kiedyś porównywałam Reala i Tesco w kwestii dzieciowych produktów. Na niektórych słoiczkach nawet złotówka różnicy, na mlekach to samo. Musisz podjechać i porównać, przekonasz się
Edit.
Uciekam się myć i spać bo na oczy już ledwo patrzę. pa
Futrzaczku ja kiedyś porównywałam Reala i Tesco w kwestii dzieciowych produktów. Na niektórych słoiczkach nawet złotówka różnicy, na mlekach to samo. Musisz podjechać i porównać, przekonasz się
Edit.
Uciekam się myć i spać bo na oczy już ledwo patrzę. pa
Ostatnia edycja: