reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej dziewuszki!
Joluś kochana, miło, że pamiętasz o mnie :-* Nie zniknęłam, jestem i czytam, ale jakoś nie mam weny na pisanie:)
Styna, współczuję Ci tego zamieszania. Rzeczywiście sytuacja co najmniej dziwna...
Młoda, ale masz przeboje z tym śniegiem... Ale radzisz sobie super, oby tak dalej:)
Karolka, zdrówka życzę, oby wirusy jak najszybciej sobie poszły od Was. &&&
Basiek, daj znać jak zdrówko Martysi. Trzymam kciuki, żeby było ok &&&

U nas wszystko po staremu. Przyzwyczajam się do nowego auta, jeździ się super, ale z parkowaniem gorzej;) Chyba go zmienię na inny jednak:)

reklama
Hej laski!

Wczoraj jednak pojechałam z małą do lekarza. Około 13 zadzwoniła teściowa, że Marti ma 39 stopni, zerwałam się z pracy i pojechałam, dałam małej czopek i do lekarza. Osłuchowo czysta, ale gardło obrzęknięte i ta temperatura i kaszel. Wieczorem znów miała 39,4 znów czopek, ale na szczęście bez problemu po czopku temp. spada. Ma syropek na kaszel. Nockę nawet nieźle przespała. Tylko dwie pobudki. Dzisiaj jestem w pracy, ale mam wyrzuty:dry: bo sercem jestem przy Marti. Nie mogłam sobie za bardzo pozwolić na wolne teraz. Dzwonię do domu ciągle. Wszystko ok. póki co.

Stynka kurcze współczuję Wam tych przeżyć. Uważam, ze to dobra decyzja odnośnie przeprowadzki.
Karolka zdrówka Wam życzę
Jaipur mam nadzieję,że do nas zawita i powie nam jak było:-)

Cześć kobitki. Ja dziś wcześnie bo wstaliśmy po 8mej. Zaraz brykam ćwiczyć ale wlazłam spojrzeć czy Persefona może napisała jak tam egzamin.

Styna masz rację przeprowadźcie się, widzę,że to nie żarty z tym autem :szok:

Młoda a widzisz jak Ci chłop czas zajmuje, częściej go w delegacje musisz wysyłać :-D Ja myślałam że Wy cały czas dużym wózkiem jeździcie. A powiedz mi wy mieszkacie w bloku czy na jakimś osiedlu z domkami. Ja nie wiem czy to do straży miejskiej nie warto się zgłosić z tym odśnieżaniem :confused:

Karolka
u mnie Igi też papużka powtarza po nas słówka:) Zdrówka dla Was. Mam nadzieję,że już choróbska wkrótce Was opuszczą.

Madzik super,że jesteś martwiłam się,że Wy znowu chorzy :(
Nie przesadzasz z tym autem?Przyzwyczaisz się :)

Jaipur
i jak tam niespodziewanka wczorajsza???

Basiekk jak Marti??

Edit.

Basiekk doczytałam, pisałyśmy posta w jednym czasie :) Zdrówka dla Martysi:*

Witajcie :-)
Wybraliśmy się na szczepienie na 8:15, jesteśmy w drodze na drugi koniec miasta a tu dzwonią, że w przychodni wody nie ma i muszą odwołać. Idziemy w piątek. Jakoś z tym szczepieniem nam nie idzie. Najbardziej się boję komplikacji, bo mały jeszcze nie do końca zdrowy i osłabiony.
Widzieliśmy za to choinki po drodze. Już się nie mogę doczekać aż się po nią wybierzemy :-) Planujemy w sobotę, ale zobaczymy jak będzie po szczepieniu.
Mały ostatnio uwielbia program "jaka to melodia". Klaszcze i się buja w takt muzyki, czasem mi nawet uśnie jak oglądamy powtórkę w dzień.
mloda super masz mamę. Stary wózek na pewno lepiej sobie poradzi na śniegu, tylko te gabaryty to minus.
jaipur gratulacje z okazji rocznicy :-)
styna dziwna sprawa, to na pewno nie przypadek. Trzymam kciuki za znalezienie spokojnego, niezagrzybionego domku.
jolek, lepi moje dawno zakupione kartki czekają na wypisanie, zbieram się od poniedziałku. Może do końca tyg. mi się uda ;-)
Wszystkim chorującym dużo zdrówka!
karolka ja się nie mogę doczekać kiedy mały się rozgada. Fajnie to musiało wyglądać :-D

Witam się tak szybciutko i zmykam do zajęć,
kurcze, czytam co napisałyście od wczoraj i ... znów zapomniałam o kartkach:sorry2:

narobiłam się wczoraj jak dziki osioł, bo rozmrażałam lodówkę, korzystając z mrozu za oknem.

styna - chyba doba decyzja z tą przeprowadzką, zwłaszcza, że grzyba nie możecie się pozbyć.
basiek - bez wyrzutów sumienia, wiem, ze to dla Ciebie równie trudne jak dla Martynki, ale mała jest pod dobrą opieką, a my nie mamy innego wyjścia, musimy pracować :/

u nas wczoraj po południu kupa za kupą, mam nadzieję, że nie jelitówka...

Witam sie szybciutko
Zaraz zmykam do fryzjera :-):-):-)
Pola mnie probowala w nocy wykonczyc znowu, wiec postaram sie 'zrelaksowac'
Bede potem ;*

Zima, zima,,, sypie! Musze zamowic te sanki! ..chodz znow mam katar...

Hejka hejka :-)

uff ja po ćwiczonkach :))) a uff bo robiłam pierwszy raz killer z Ewcią i jest megaa!!! nie dałam rady całego ale nie załamuje się powoli a do przodu :-)
Młody śpi a jak wstanie to mykamy do sąsiadki na kawkę , saneczki pójdą w ruch bo śniegu dużo :)) , a i jeszcze chciałam mojego tatusia pochwalić bo to normalnie złota rączka jest nawet zaśmiałam się że powinien otworzyć firmę ;-) bo wczoraj Szymkowi zamek w kozaczku się popsuł i nie miałam jak już z nim wyskoczyć do sklepu po jakieś nowe i dziś poszedł w adidaskach a ja prędko do taty i pół godz i miał naprawione , popodklejał coś tam jeszcze i jest git hehe , zaniosłam je od razu do przedszkola bo tak by przez Szymcia nie wyszli na dwór. W sumie i tak zamierzaliśmy kupić mu nowe bo coś tam podciekały trochę ale zobaczę jak teraz po tej naprawie to może jeszcze się wstrzymamy a jak nie to te będą po prostu na suchsze dni.

Styna- racja słuszna decyzja z tą przeprowadzką ... bo to co się dzieje to kurcze nie zazdroszczę....
Basiekk-zdróweczka dla Marti , na pewno będzie wszystko już dobrze :*
Ypra- co za pech ale w sumie to dobrze że zadzwonili ,a jak Krzysiu nie całkiem zdrowy to ja bym się i tak wstrzymała ze szczepieniem :tak: też już się nie mogę doczekać choinki a szczególnie wspólnego ubierania z dzieciaczkami :))) a jeśli chodzi o jaka to melodia to Filiś też uwielbia :-D:-)
Madzik- fajnie że u Was dobrze a co najważniejsze bez choróbsk :* , a z autkiem trochę wprawy i zobaczysz będzie git :)
Maja- ale fajnie z tym fryzjerem :))) ja też się nie mogę już doczekać bo masakiera teraz na mojej głowie :-D ja będę szła do mojej siostrzyczki tylko czekam kiedy :-)
Karolka- brawo dla Oskarka :)) a chorobom mówimy sio , zdrówka :*
Młoda i piękna- współczuję tych " przepraw ulicznych " wiem co to znaczy bo tak samo się umordowałam jak Szymcio był mały a ile słów piiii padało ! o la la :)) hehe ale co to dużo mówić jest ciężko , a co do czasu hmm mąż widocznie umiał Cię czymś zająć :-p;-)

edit: ok mykam kochane , posprzątałam sobie łazienkę , ogarnęłam siebie a mój gadzik jeszcze śpi - śpioch jeden - idę go budzić :)) buziaki i do wieczorka :))

Ostatnia edycja:
Witam. Ja byłam dzisiaj w agencji mają dwie chaty wolne nie są jakieś szczególne ale w drodze wyjątku ujdą w tłumie. Jutro mamy jechać obejrzeć. Kupiliśmy tez kamere i ustawimy ja na mazde i gnojek jak jeszcze raz podejdzie i cos zrobi to odpowie za to kamera ma noktowizor wiec nawet po ciemku bedzie go widac. Sorki że się nie odnoszę ale z tych nerwów pół nocy nie spałam co chwilkę się budziłam, aż mnie brzuch dzisiaj ze stresu boli.

reklama
Nie zdałam :((( Napisałam więcej,ale mi posta skasowało!!!
W każdym razie testy zdałam i mam z głowy. Tylko na mieście mnie oblał :(
No i za tydzien powtórka Musze kuc żelazo póki gorące, choć strasznie się boję :/

Do góry