reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie. Właśnie wróciłam z jazdy. Nie było źle, ale jak byłby to dziś egzamin to miałabym pozamiatane :/ bo pojechałam sobie na zielonej strzałce nie zatrzymując się przed sygnalizatorem.ehhh....Ale jeden plus - na pewno to zapamiętam! :)
jolek egzamin mam rano w środę - 12 grudnia :/ boję się strasznie,ale muszę zdawać dopóki zdam,bo potrzebne mi prawko.
Majowa testuj i dawaj znać :)
karolq u mnie też młody zrobił się nerwus i wymuszacz, a Gabi to chyba w jakiś okres buntu wpadła!!!
karolka a może Oskar złapał anginę?Bo to zaraźliwe, a przy gardle dziecko wymiotuje.Wiem,bo niedawno Gabi miała anginę właśnie.
styna wypoczywaj
ypra zdrówka dla was

Majka chora, Mati chory, mam opiekę, ale też mnie kaszel męczy. Wczoraj byłam u mamy w Poznaniu i Wam powiem, że takiej traumy dawno nie przeżyłam, a w takich warunkach nie jechałam. Spadł śnieg w drodze powrotnej i na odcinku 50 km zero odśnieżenia, piasku itp, a ja na letnich oponach. Momentami krzyczałam tak mnie rzucało, a koła kręciły się w miejscu. Jechałam 40 km/h. Co kawałek wypadek i ruch wstrzymany. Dobrze, że Majki nie zabrałam.
Poza tym to tata też w szpitalu (serce) no i zaczął się grudzień a z nim nadgodziny, więc rozumiecie, że nie mam tyle czasu, żeby TV obejrzeć, a co dopiero kompa wyrwać któremuś z chłopaków.
Poczytałam, ale nie odniosę się, bo czekam na siostrę, bo siedzi sama w domu rodziców a tam nie ma napalone, to mąż po Nią pojechał.

Hejka. U nas ogólnie nic ciekawego. Młodzież śpi, ja popijam kawkę.

Matusia to się porobiło u Was. Zdrówka dla rodziców i dla dzieciaczków.Jak mam po operacji?? A Ty kotek może zmienisz opony w aucie co.

Karolq,Ypra, Styna, Karolka
zdrówka dla Was i dzieciaczków.

Styna myślisz że ten zabieg pomoże na to chrapanie??

Majowa
czekam z niecierpliwością na wynik testu

Karolq a to mieszkanie po teściu przypada dla Was czy jest do podziału??
Widzisz kobito to jednak trochę się u Was dzieje:)

Persefona no to trzymam kciuki za środę &&&&&&&&&&&

Witam się popołudniowo :) Teścik zrobiłam, wyszła jedna kreseczka...Ciekawe czemu @ nie ma. Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie na nią czekać. Mały śpi, zmykam nadgonić trochę roboty na studia ;-)Wpadnę wieczorkiem zobaczyć co u Was.

Majowa widać przemęczenie albo coś innego odwleka @.
Coś się ostatnio dzieje że się te okresy spóźniają wszystkim. Moja siostra przedwczoraj też testowała bo @ się grubo spóźnia.

Jakiś dziwny ten dzień. Młody maruda ja jakaś podciśnieniowana a jeszcze niedawno siostra zadzwoniła,że mój ojciec w szpitalu wylądował:/

Witam Nadia chora poszła rano do opiekunki lekko niewyraźna wróciła z katarem i kaszlem. Mam dośc ja trzymam ja w domu aby się wyleczyła i nie zarażała a te inne matki wysyłają zasmarkane dzieci i ona zaraz przynosi.
Jolek to nie zabieg, podpinają mu maszynę która monitoruje go w czasie snu co pozwoli zdiagnozować problem i przyczynę chrapania. Później pewnie dostanie aparaturę która podaje tlen przez taką specjalną maskę i dzięki temu się nie chrapie. No ale niestety odwołali wczoraj i przełożyli na wtorek.

Jolek, mama nie miała operacji. Po pierwsze tarczyca to uniemożliwia, a po drugie serce. 18 stycznia będzie miała koronografie i jeśli wyniki tarczycy będą ok., to może potem ją operują. A koła ja mam zmieniać? Ja? A chłop to co? No spadł wczoraj ten śnieg właśnie, to wypadałoby…
Karolq, jakbyś potrzebowała pomocy w napisaniu wniosku do cywilnego o przeprowadzenie postępowania spadkowego, albo potem przy wypisaniu wniosku do ksiąg o wpis własności na podstawie postanowienia o stwierdzeniu nabycia praw do spadku, to chętnie pomogę.
Styna, Majka to samo kaszel i katar a do tego strasznie marudna. Współczuję, bo przechodzę to samo. Mati chory, ale na coś innego sraka i żygaka
Jolek, mama nie miała operacji. Po pierwsze tarczyca to uniemożliwia, a po drugie serce. 18 stycznia będzie miała koronografie i jeśli wyniki tarczycy będą ok., to może potem ją operują. A koła ja mam zmieniać? Ja? A chłop to co? No spadł wczoraj ten śnieg właśnie, to wypadałoby…
Karolq, jakbyś potrzebowała pomocy w napisaniu wniosku do cywilnego o przeprowadzenie postępowania spadkowego, albo potem przy wypisaniu wniosku do ksiąg o wpis własności na podstawie postanowienia o stwierdzeniu nabycia praw do spadku, to chętnie pomogę.
Styna, Majka to samo kaszel i katar a do tego strasznie marudna. Współczuję, bo przechodzę to samo. Mati chory, ale na coś innego sraka i żygaka :sorry2:

reklama
Do góry