reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie :)

Bubbles ale zazdroszczę wypadu do SPA...napisz jak tam?
U nas też jelitówka Kubę złapałą, nic dzisiaj prawie nie chciał jeść i stan podgorączkowy. Ciągle mu się w brzuszku przelewa i kruczy:-( Dobrze chociaż, że na razie go nie czyści i nie wymiotuje. A ja... jeszcze nie testowałąm, boję się trochę tak szczerze powiem, tym ardziej że wygląda to coraz bardziej podejrzanie. Ale cóż - co ma być to będzie, więc jutro kupię i zrobię jutro albo w piątek. Póki co samopoczucie kiepskie, też mam już od jakiegoś tygodnia stan podgorączkowy i ogólnie jestem rozbita. Śnieeg u nas pada i pada, już jest bielutko i zimno, Kuba nie może się napatrzyć przez okno. Mikołaj z rana był, prezenty już są "zreperowane" przez moje zdolne dziecko. Szybciutko się uwinął :-D

Pozdrowionka dla chorowitków małych i dużych :* Zmykam do łóżka bo do niczego się dziś nie nadaję. Mój urwisek też już chrapie. Dałąm mu nurofen coby troszkę lepiej się poczuł i lula. Dobranoc!

Widzę,że tu dalej pusto :( Moje chłopaki spać idą więc ja kolejny filmik sobie obejrzę na kompie.

Majowa
co to za różnica czy jutro czy w piątek...jutro przecież piątek ! :):) Czekam z niecierpliwością na wynik :)
Zdrówka dla Ciebie i dla Kubusia:)

Karolq ja nie wiem jak Igi reaguje na śnieg bo u nas nie ma:) później pracę skończysz to znakiem tego nadgodziny bijesz:) A napisz co tam u Was, jak się prawy poukładały:)

Tak dziewczynki u nas juz są zapisy do przedszkoli, niew wiem jak u Was ale chyba trzeba się juz rozglądać. Ja w jednym z przedszkoli byłam juz na 34 miejscu na 2014 r. A na 09.2013 nie ma juz miejsc, tylko lista rezerwowa jest jakby jakieś dziecko zrezygnowało. Ja juz przynajmniej jestem spokojna, ze Oli na pewno będzie chodził do przedszkola.
U nas mikołaj też udany, Oliwierek przeszczęśliwy, nawet nie bylo mowy żeby iść na spacer bo tak była zafascynowany tą wielka śmieciarą z wadera.

Majowa podziwiam wytrwałości, ja bym nie wytrzymała, dawaj zanc co i jak...
Karolg u nas Oli nie boi sie śniegu, wręcz uwielbia po nim chodzic bo mu skrzypi pod butkami i to Go strasznie bawi.
Bubbles ale Ci dobrze....

Jestem i ja.
Wczoraj nie moglam nawet glowa ruszyc bo dopadla mnie angina i mialam prawie 39stopni goraczki nie moglam tez spac cala noc :baffled:
Do tego Oskar wymiotowal w nocy i dzis rano ale to chyba przez to ze jakies gluty zalegaja mu na gardle bo pozniej juz nie wymiotowal. Od jakiegos czasu tez nie ma apetytu co u niego jest dosc dziwne bo zawsze jadl wszystko i duzo:confused:

Witam u nas mikołaj też udany był już wczoraj bo dzisiaj tata miał do szpitala iść do kliniki snu aby mu maszynki poprzypinali bo to jego chrapanie mnie dobije. Niestety i stety przełożyli na wtorek. Nadia od 3 w nocy nie spała usneła o 6:30 na pół godziny i musiałam ją budzić aby do opiekunki iść a ja do pracy. Kumulacja zmęczenia niewyspania spowodowała że w praca miałam kilka narad z wielkim uchem no i uznaliśmy że nie nadaję się do pracy szefowa podzieliła moje zdanie i kazała mi iść do domu. Jak wróciłam odrazu poszłam spać i spałam do 13:30. Zaraz też idę spać bo ogólnie bardzo źle się dzisiaj czuję mam nadzieję że dzisiaj noc będzie lepsza Nadia już od godziny śpi taka śpiąca była. Mam nadzieję że nic jej nie łapie bo jeść dzisiaj nie chce.

Witam się,
niestety dołączyliśmy do grona chorowitek. Mały dostał Ibum na noc, ale jakoś sen nie może go zmorzyć, nosek zapchany i go męczy. U mnie katar i gardło. W sobotę ślub koleżanki... We środę mamy szczepienie na ospę, szczepionka ważna do końca grudnia. Chyba będziemy 300 zł w plecy. Jeszcze zobaczymy, może jednak mocno się nie rozchoruje.
Alex ja najpierw zobaczyłam wrzesień 2013 a to jednak 2014. Szybko te zapisy. Super, że się udało.
Do mnie dziś zadzwonili ze żłobka, że jest miejsce wolne od teraz w oddziale mini żłobka. Ale mnie zaskoczyli. Rozważyłam plusy i minusy, szkoda że nie jest blisko domu, z drugiej strony chyba nie jestem na to gotowa, Krzyś też. Jakieś zajęcia od września 2013r. będą ok.
Styna wyśpij się porządnie. Trzymam kciuki, żeby Nadia była zdrowa. U nas Mały często się w nocy budził, mnie rozkładało, wogóle nie byłam w stanie się zwlec z łóżka. Dobrze, że mąż wstawał.
Madzik gratuluję nowego auta, niech się dobrze jeździ :-)
Bubbles ciekawa jestem jak Ci minął dzień w spa, zrelaksowana?

Dobry dzień :)
No tak widzę, że wczoraj nawet straciłam orientację w dniach tygodnia :-D Zrobię dziś ten test, niech się już wyjaśni. Dziś samopoczucie lepsze, tylko ten stan podgorączkowy bardzo męczy...niby nie dużo bo 37,3 i tak od dwóch tygodni, ale jednak trochę człowiek rozbity i połamany. No i właśnie ta temperaturka też mi nasuwa pewne podejrzenia o Maluszka, bo przeziębona nie jestem. Dziś się okaże co i jak. Miłego, spokojnego dnia Wam życzę.

stynka mam nadzieję, że nocka była spokojna?
ypra zdrówka dla Ciebie i Krzysia :tak:

Witam sie ;)

Majowa to czekamy na wiesci;)

U nas nie ma czegos takiego jak zapisy na tak daleki termin. My bedziemy Zuze dawac do przedszkola tam gdzie do zlobka chodzi jestem zadowolona i ona tez a drogo nam to nie wynosi;)

Jolek a u nas nic ciekawego przeprowadzilismy sie do mieszkania mojego M taty. Czekamy teraz zeby zalozyc sprawe spadkowa no i bedziemy sie budowac jakos za rok;) wiec powoli i u nas cos rusza:) a tak ja pracuje caly czas jestem bardzo zadowolona, M pracuje i przejol moje obowiazki z Zuza. Ja wracam prawie codziennie okolo 17-18:30 tak wiec malo sie widze z wlasnym dzieckiem. Ale przywyklam juz;)

Jednak dzis nie poszlam do pracy bo jeszcze kiepsko sie czuje;/ masakra jakas

reklama
Hej laseczki!

Witam się piątkowo. U nas znów masa śniegu i nadal sypie. Zapraszam na sanki w lubelskie:-).
Zdrówka dla chorowitków wszystkich.
Tak jak pisałam, że w weekend mam gości więc w garach Go spędzę:baffled:, nie lubię, ale cóż.

Futrzaczku zaraz jak skończę tego posta, idę do apetytu i napiszę Ci moje menu.
Karolq strasznie późno wracasz z pracy, współczuję, ale cóż zrobić.

Do góry