reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam laseczki. Ja dopiero teraz bo my prawie cały dzień na dworze spędziliśmy.Pogoda średnia bo wiatr pizgał i słońce się chowało, ale co tam.

Marzena współczuję akcji z klientami! A co teściowa na to??? Szerokiej drogi i udanego urlopu:)

Hope wszystkiego nie wiem i nie chcę wiedzieć...:p

Madzik mam nadzieję,że Juliś zniósł żłobek dzielnie. A co z tym autem coś poważnego?? Co tam u lekarza kochana?

Maja gratuluję ząbka. Współczuję wieczornych akcji z zasypianiem. Cała ulica powiadasz jęczała:szok: sex grupowy:-D
Chcemy zdjęcie w nowej fryzurce:)

Lepi
w końcu trochę odsapniesz. Może to przejściowe zachowanie Zosi:)

Basiek teściową zwolniłaś??? :-D No to istny zwierzyniec Marti ma u babci:) A co Ty tak dziwnie do roboty wracasz w piątek?????

Jaipur Juniorek macha matce papa bo gdzie kota nie ma tam myszki harcują :p

Styna gratuluję ząbka:)

A ja tak wczoraj się chwaliłam,że młody ostatnio w dzień sam zasypia i dzisiaj w nagrodę ponad godzinę się z glutem męczyłam zanim spać poszedł:wściekła/y: Zasnął pod samym domem jak ze spaceru wracaliśmy a jak go w domu do łóżeczka włożyłam to koniec spania i co chwila jakieś akcje mi urządzał:crazy:
Do południa byliśmy na spacerku z kolegą który nic a nic się mamy nie słucha i Igorek próbował pomałpować troszeczkę. Zresztą całe popołudnie jak w domu to wredny był,aż tatuś był w szoku:/

reklama
Witam ponownie
Właśnie uporałam się ze stertą prasowania uff mam z głowy, jak ja tego nienawidzę:confused2:.

Joluś wiem obiecałam Ci przepis na makaron z cukinią, pamiętam, ale na urlopie jeszcze nigdy nie udało mi się ogarnąć całego bb znaczy wątków w naszym maju bo co zacznę dwa wątki i gwiazda się budzi:confused2:. Obiecuję, że jak wrócę do pracy to napiszę tam mam więcej luzu:-D.
Jeszcze jestem ciekawa co Madzikowi powiedział lekarz, pójdę sprawdzę czy napisała zanim zasnę na siedząco.

Bosz niech ktoś za mnie się wykąpię :rofl2:

jolek to z nami byłas na spacerku?:rofl2: chociaż przedtem musiał przyjść inny kolega jak wredny był.Bo wredności nie umiemy.(tzn juniorek nie umie, mama to wiadomo)

Jeszcze muszę przypomnieć Jaipurce, że miała wkleić przepis na sernik z jagodami taka wersja krok po kroku specjalnie for Basiek:-D. Jeżeli już wkleiła to spoko bo jeszcze w tym wątku nie byłam:rofl2:.

Basiek przepis na sernik ja posiadam, ale to tak poza bb dostałam :p
Przypomniałaś mi że mam kilka rzeczy Igora do prasowania,ale teraz to już trudno nie ruszam. Aaaaaaa ja muszę dziś głowę umyć i mnie się nie chce:(

Jaipur niestety nie z Wami:(

Wpadam wieczorkowo życzeć spokojnej nocki wam i maluszkom. Nie jest to łatwe w tych upałach...
Ja dziś miałam zapracowany dzień. Włożyłam 44 słoiki papryki, zrobiłam 3 prania i kupiłam małej strój na gimnastykę. Jeszcze poza tym wyprawka nam została...zeszyty,kredki,książki itp.
jolek mały Filipek ma się dobrze.Jest bardzo ciekawski świata.Mało śpi,ale nie płacze tylko rozgląda się wokoło.Taka spryciula ;) A co do fascynacji..Od zawsze kochałam dzieci i sama pragnęłam je mieć jak najszybciej,dlatego jestem mamą już dwójeczki w tak młodym wieku. Ale niestety nie zdecyduję się na trzecie. Chyba,że byłby to wypadek przy pracy :p Ale wolałabym nie.

Poza ty życzę: Julkowi życzę pogodnych dni w żłobku bez płaczów, Nadii wygrania konkursu, Olinkowi pozbycia się samolubnych nawyków, Igusiowi ostrożności na wybiegach, Prezesowi odrobinkę wredoty, Martusi i Zosi bezstresowych rozstań z mamami, Polci wyciszenia, a Mateuszkowi udanych wakacji :)

A wam kochane mamy życzę NIE ZWARIOWANIA przy tej chwiejnej pogodzie! :D

Ostatnia edycja:
Basiekk no ja Cie podziwiam! .. w taki upal prasowac.. ja mam taka halde do wyprasowania, ze swiat takiej nie widzial!!!!!
Ale nie dam rady, caly dzien plyne..

Tez na obiad robilam sos cukiniowo - pomidorowy do makaronu, bardzo lubimy, czesto zajdamy, potem pod koniec lata mnie mdli na sama mysl - tzn raz mdlilo, to byla jesien 2010 ;-);-)

Madzik :laugh2::laugh2:

Ale jaja by byly gdybym tak nagrala w nocy to bzykanko i puscila do posluchania Wam :-D

Jolek
- moj Igus wredny??! eeeee wydawalo Cie siem :pP

reklama
Niech któraś pranie za mnie powiesi :( Ja się mogę wykąpać bo pod prysznicem to 3 minuty, tylko gąbką przelecę i już :)

A mi się nie chce nic dzisiaj. Teraz mi się nie chce wstać od lapka chociaż spanie już gniecie :crazy: Ciśnienie jakieś marne chyba.

Ale trzeba się zmobilizować bo jutro gotowanie obiadów na 8 dni :D:D:D

Do góry