reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

My tez sie witamy, wyjatkowo wczesnie:-);-)

Wstalysmy po 8 juz i zaraz tez spadamy na dworek, bo szykuje sie niezly upal, jakies 35st, wiec dlugo nie bedziemy..

Ach jak chcialabym byc nad morzem teraz!!!!!!!

Milego dnia kochane :-)

reklama
Hejka :-)

u Nas tez upalnie - chyba cały tydzień się taki zapowiada!

Majunia
ja też chcę nad morze!!!!! :tak: i postanowiłam że odkładamy na wakacje na następny rok nie ma bata!!!!
Jolek- ciesze się że wizyta do Zoo udana :-)
Alex- a Wy byliście w Zoo???

Przyznać się która zabrała moje słońce i przysłała deszcz, czarne chmury i burzę?????????????????????

Ostatnia edycja:
Witajcie babolki.
Stęskniłam się za wami i przepraszam,że mnie nie było,ale byłam trochę u siostry i pomagałam przy młodym Filipku, poza tym wczoraj byłam na zawodach HDK nad jeziorem i się spaliłam troszku. Wcześniej odwiedziliśmy Jurapark w Solcu Kujawskim-polecam! A teraz mam w głowie lataninę,bo Gabi zaczyna szkołę i muszę biegać za wyprawką i książkami!
Młody obija się - co chwila jakiś nowy siniak lub zadrapanie.
A poza tym gorąco....
jolek cieszę się,że wyprawa do zoo była udana J Iguś pewnie zadowolony z wycieczki J
Alex ale miałaś fajnie – podwójny koncert.
jaipur mmmmm…cóż za wypieki mniam J
Basiek fajnie,że urlop się udał
Hope udanej laby J
Maja ja też chciałabym nad morze L
Marzena jak dobrze,że wróciłaś nasza zgubo J
styna super,że Nadia zadowolona z przedszkola J
Futrzaczku uwielbiam Kasztelana! Podziel się! A w jura parku też byliśmy,ale w Solcu Kujawskim. POLECAM GORĄCO! Świetny park zabaw, dinusie do pooglądania, muzeum i Kino 5D! Dzieciaki zachwycone i wymęczone.

Ja też się witam. Młodzież wróciła ze żłoba, zjadła obiad i śpi. Podczas jego nieobecności pomyłam okna i upiekłam ciasto ze śliwkami:)
Załatwiłam sobie jeszcze 3 dni opieki na niego, bo już powinnam dziś w robocie siedzieć, a tak jeszcze do środy będę go mogła sama ze żłobka wcześniej odbierać, później moja siostra wkroczy do akcji.
Jolek, cieszę się, że wizyta w zoo udana. Widziałam w telewizorze te Wasze chmury dzisiejsze, całe szczęście, że szybko przeszło.
Maja, ohhh, być teraz nad morzem... Też bym chciała...
U nas też skwar:)

Witajcie,

u Was skwar, a u nas pochmurno i co jakiś czas pada :-(
Jolek jesteśmy na 2 tyg. wakacjach u moich teściów. Wracamy w piątek. Hurra :-D
Cieszę się, że niektórym wycieczki się udały :-) Liczę, że po powrocie też uda nam się skoczyć do zoo.
Miłego dnia

Witam się i ja:)
Zachwycona pogoda, choć do jakiejś 16 mus w domu siedzieć, bo za gorąco zdecydowanie na dziecia.
Kalafiorowa pryczy się, ja piję kawkę:-). Martynka śpi słodko. Strasznie przez ten urlop przywiązała się do mnie, tylko mama i mama. Jutro zostaje z wujkiem <bratem moim>, a mama do kosmetyczki skoczy:-).
Powinnam do pracy na chwilę pojechać, czeka mnie trudna rozmowa z szefową, ale odwlekam bo mam stracha:dry:.
Joluś super, że w zoo fajowsko było:-)
Majeczko w domku wczasujemy to znaczy ja i Marti bo mąż na budowie płytki kładzie, niestety w tym roku wyjazdów dłuższych brak, ale i tak się cieszymy bo własna chatka rośnie z podwórkiem do zabaw i z ogródkiem :-).
Madzik jak tam dzisiaj w żłobku, nie płakał Julek?

Udanego dnia kochane

Basiekk a co to za poważna rozmowa???? Mój młody pospał dziś 20 minut i go pies szczekaniem obudził:/ Listonosz pukał do drzwi :crazy:

Madzik a co tam Gdynie w TV pokazywali?? Super że jeszcze trochę z Julciem posiedzisz w domku.

Ypra do piątku już niedługo:)

Persefona jak tam siostrzeniec się chowa? Nie nakręciłaś się na kolejnego malutkiego brzdąca??
My wczoraj w zoo też dinozaury oglądaliśmy, ale jakoś wrażenia na mnie nie zrobiły :/

Ostatnia edycja:
Witam sie z kawausia.
My już zaliczyliśmy spacerek poranny a teraz Olinek śpi. Skawr z nieba sie leje niemiłosierny.
My nad morze w następny weekend pomykamy. Nie będzie juz tak ciepło ale chyba nawet lepiej bo i tak nie dałoby radę z młodym wyjść na plażę jak by tak słonce dawało.
My jeszcze dzisiaj mykamy do pediatry bo Oli ma jakieś nieładne 3 wypryski na ciele takie trochę ropne i nie wiem co to jest. No i po zaświadczenie do lekarza że karmimy sie jeszcze piersią bo w pracy wymagają.

reklama
Dzień dobry :)

Żyję i nie zanikłam na amen. Miałam zalatany weekend.

W piątek byliśmy wieczorem na 30-tce u kolegi. W sobotę zabrałam się za kopanie w ogródku (ten leśny klimacik) i z przerwą na odwiedziny u babci robiłam to do zmierzchu. Potem wpadli znajomi i poimprezowaliśmy intensywnie. W niedzielę szybko ogarnianie po imprezie i wypad w pobliskie góry. Wieczorem mój małż posiadł laptopa we władanie :) A dzisiaj mam taki zapiernicz w robocie, że nie wiem w co ręce włożyć. Grrrrrrrr. Ale już niedługo koniec. A zaraz wielkie pakowanie i urlop :D Jak się wszystko uda :)

Nie wiem czy dziś jeszcze zawitam bo chce kończyć ten swój ogródek bo mi hosty pod prysznicem stoją :D

Buziaki dla Was :*

Do góry