reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

jolek - troszku wytrzeźwiałam :-D
oj wracają wspomnienia, wracają.....łezka w oku się zakręciła (styna to nie jedyna płaczka na bb ;-))
chłop wraca za 3 tyg - coraz częściej o tym myślę, więc czas zaczyna się dłużyć :wściekła/y: na czwartek planuję powrót do domu, a wtedy trzeba trochę chatę ogarnąć...no i pierogi ruskie ulepić :-)
styna-fajny pomysł z tymi skrzyniami - my na szczęście mamy warzywka z ogródka prababci Stasia

reklama
jolek- jeszcze siedzimy u teściów. Bardzo chcieli żeby mały jeszcze trochę u nich pobył, więc nie mogłam im odmówić tej przyjemności ;-)
no i stało się :-) dziś mija ROOOOK!!!! jeszcze tylko kilkanaście godzin ;-) buziaki dla SŁOOOODZIAKA!

No to się popłakałam.Dziękuję moje słodkie.Idę ucałować mojego doroślaka:)

He he za 4 godziny wody mi zaczną odchodzić :-D:-D

Futrzaczku buziak dla Filipka na te 11 miesięcy.

Jolek i jak się czujesz równo rok później?? Pamiętasz jeszcze jak to było?? Ja sobie ostatnio poszukałam opisu mojego porodu i kurcze dalej pamiętam ten ból, strach, radość i wielkie nieogarnięte szczęście.

Eh, Jolek... Pamiętam jak dziś jak wszystkie żeśmy histerycznie przeżywały Twój poród:) A to dokładnie rok temu było:szok: Jak to zleciało... Jeszcze raz najlepsze życzenia dla Igusia! I dla Ciebie oczywiście też, bo to Ty - dzielna kobieto - rok temu wydałaś go na świat :-*

Futrzaczku, buziaki dla Filipka:) Za miesiąc o tej porze to on roczek skończy:)

Ja właśnie skończyłam robić pierogi z mięsem, nawpie***ałam się jak osioł, ale co tam, raz nie zawsze:) Agacio, kopnij mnie w tyłek za to:tak:
Pralka się właśnie wyprała, idę zaraz wywiesić. Dziecię moje śpi, małża nie ma. raz już byliśmy na spacerze, ale pogoda jest przepiękna, więc po południu drugi raz polecimy.
Miłego dnia moje drogie!

Buziaczki Igorku kochany :-***********

My dzis mamy zaproszenie na grilla nie za bardzo chce mi sie siedziec z sasiadami ale chociaz obiad z glowy...

Kupilam sobie dzis plaszczyk zimowy Orsay - uzywany ale nie zniszczony za UWAGA.... 2,50Euro.... bardzo sie z niego ciesze bedzie jak tylko zaczna sie mrozy...

Lece wypic kawke poki maly spi.
Milego dnia

reklama
lepi jak tam panieński??? :-)
ja też bym brała czerwoną :-) super kiecka
lepi indygo ładnie sie prezentuje z rudym / pomarańczowym :tak:
paulina mi się wcale te pumpy nie podobają :no:
zelka to super że tiki zanikają :*
futrzaczku nom miałam ale to było ze 4 lata temu :-) odkąd się od nich wyprowadziliśmy to uwaznie dobieramy lokatorów i nigdy na stałe tylko np na sezon :-p żeby nie było późńiej właśńie akcji ze ktoś nie chce opuścić mojego domu albo się panoszy itp ;-)
agacio gratuluję budowy domku!!!

o cycaniu na karmienie uciekać :-p juuuuuż ! :-p

futrzaczku no ja też jestem teraz usprawiedliwiona moimi trojaczkami :-p teraz wszystko robię 2 razy wolniej :/
aż mi żal że nie mogę sobioe posiedzieć i pogawędzić tylko wejść raz dziennie i poodpisywac :-(
ale staram się jak mogę

co do spania to ja czy śpię 5 czy 7 czy 10 godzin to jestem tak samo niewyspana :-p hehe
tylko z tym że jak śpię więcej to póxńiej jeestem cały dzień ospała a jak krócej to jestem zmęczona jedynie od rana ze 2 godziny a późńiej ejst ok :-)

gag zabiję Cię !!! ja chce reeeeedsa :-( buuuu będe płakać :-(

styna drugie bo pierwsza była bea :-p

Do góry