reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Jolek, protestował, jeszcze nadaje. Ja sama jeszcze przeżywam,bo myśAŁAM O TYM TYLE MIESIĘCY, A DZIŚ TAKA KRÓTKA PIŁKA BYŁA. Ale mi się źle po ciemku pisze, co widać powyżej :-D. No niektóre wyniki już ma po gastroskopii i kolonoskopii i tam okazały się problemy w jelitach jakies ubytki, polipy itp, no i wrzody tez ma. Pobrali próbki do zbadania i wysłali, dlatego trzeba czekać.

reklama
Matusia a Ty oszczędzasz światło???
to faktycznie nieciekawie:( A dalej mamuśka daje się we znaki??

Jaipur skoro tak Cię mój M rozczula to Ci go podeślę na weekend.Po drodze Lenonka z mamcią zgarnie :-p

jolek, jasne że panikuje, bo Ona już zna wyniki (wiesz jak telepatycznie je wyczuwa), mało tego ma dietę i twierdzi że nic jeść nie może. A ja światła nie palę, bo mąż TV ogląda.
bra, przykro mi kochana - doczytałam trochę.

jolek a lubi grzebać w ogrodzie? to dawaj:rofl2:
Matusia to poważne sprawy, będą leczyć domowo czy szpitalnie?Moja siostra ma problemy z jelitami, bardzo niefajne.

Bra -może rzeczywiście gdzieś skocz z małą ??! może jakaś koleżanka na miejscu albo jakaś nie daleka podróż pociągiem i rzeczywiście wtedy fotelik nie potrzebny hmm ?
Matusia-fajnie z tymi kolczykami :)

Jaipur a tego to nie wiem czy lubi grzebać w ogrodzie...ale myślę że jak ładnie poprosisz to zrobi co będzie trzeba.

Matusia no niestety to już starsza osoba więc pozostaje mieć cierpliwość. Trzymam kciuki za zdrowie Twojej mamci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Spadam pod prysznic i do wyrka. Dobrej nocki kobitki

paula wiem jak z ospa jest tragicznie.. mojej bratowej córka miała 5 miesięcy jak złapała ospę-od starszego brata a ponoć miała nie złapać bo była karmiona cycem ....
to była masakra :-( płakała xcały czas nie dała się smarować , nie mogła jeść bo ją swędziało...
normlanie biedactwa takie małe z ospą :-(

buziak dla Frania i Zuzi

lepi a co tam w pracy się dzieje ze tak gęsto?? :/

bra po 1 ja bym nie pozwoliła żeby mąż mnie potraktował sms-em że nie moze zadzwonić.... no jak to a pisac może??!!! i na to ma czas..
masakra jakaś... po 2 impreza bez telefonu .. chyba bym umarła... a nie pomysli ze coś moze się zdarzyć albo możesz potrzebowac z nim zamienić parę słow... impreza ważniejsza?? nie pozwoliłabym na to :/
bra widzisz sama że coś kręci... :/ po co wyłaczał telefon i jak piszesz doszedł sms.. pewnie będzie się tłumaczył ze zasięg moze chwilowo zniknął :/
bra nie masz fotelika.. w autobusie nie jest porzebny ;-) jedź gdzieś :-)
jaipur hehe jas mam tak samo jak ty :-p pewnie też bym coś podobnego wymysliła jakbym się wnerwiła na faceta :-)
persefona współczuję ... wiesz jakie ja mam zdanie. :/ kurde poi co on chce nas kimś wrażenie robić .. ma żonę dzieci
niech o was lepiej zadba a nie szuka sobie przyjemnosci na czacie ... :/ czegos mu brakuje że szuka gdzieś indziej? mógł sobie popisać z Tobą poflirtować.... a jak nie chce to po co z Tobą siedzi.. jak mu się nudzi to niech spada a nie tylko Ci nerwy psuje... :-(
tulam kochana :*:*:*

matusia :*
super że przebiłas małej uszka :-)

reklama
Persefona Bra wspolczuje przezyc z facetami. ja niewiem co oni sobie mysla w takich momentach eh...

Jolek no to M mial niezly wypadek, no i fakt gdzie te kaski;/

Matusia my tez juz mamy kolczyki;) 2 tygodnie:) mala nawet nie poczula jak przebilismy;)

Witam sie;)

Do góry