reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

dziwne bra jak to się tak czyta z boku. bardzo dziwne. sms zamiast rozmowy. jakieś imprezy. a telefonu czemu nie bierze? a jakby odpukać coś się stało? :wściekła/y:

ja niewiem jakbym postapiła w takiej sytuacji. napewno miałabym nerwy i wku......... niesamowity jakby wrócił. może teraz ty nie odbieraj, nie odpisuj, niech się pomartwi. dziwne, naprawdę.

reklama
Bra to żyć nie umierać, super robota !!!!! A może mała coś zjadła i stąd ta wysypka,albo Ty coś uczulającego zjadłaś?

Futrzaczku
rozumiem praca na telefon, współczuję przechodziłam to w tamtym roku. Nic zaplanować człowiek nie mógł bo w każdej chwili mógł być telefon że do roboty,a jak M odmówił to foch na całego!!

albo odmówić imprezowania i wspólnych imprez? pokój przeciez nie jest kilkuosobowy ale zapewne dwuosobowy i nie może na tyłku siedzieć i robić tylko to czego od niego wymagają a nie wszystko dookoła. kurde wiesz on jest teraz spuszczony ze smyczy, świetne życie bez obowiązków, same przyjemności.

Witam was wieczorowo.
Dziewczyny idące na studia - powodzenia!!! Nie będę tu sama :) A jak ja daję radę to i wy dacie, jestem tego pewna!:-):-)
bra kotuś widzę,że nieciekawie to wygląda. Ja też jestem już wyczulona na takie gadki-szmatki.Bo przecież po co nie bierze ze sobą telefonu?! To po co go ma?! Nie chce kontroli?Boi się czegoś? Ja też bym coś węszyła. I nie chcę cię tu podburzać,ale widzę,że coś się dzieje...
Futrzaczku co do mojego M to wiem niestety,że przegiął i to mocno.Taka zdrada emocjonalna boli chyba bardziej niż ta fizyczna (choć takiej nie doświadczyłam i nie chciałabym doświadczyć). Pytałam oczywiście o powody i drążyłam temat. Na swoje usprawiedliwienie powiedział tylko,.że zrobił to z nudów, chciał z kimś pogadać (ale oczywiście kurde nie ze mną!) itp.itd. Bzdury totalne. Ale ja weszłam w archiwum gg i się dowiedziałam wszystkiego. Szmery-bajery,że można by bajkę napisać. I nie wiem po co? Żeby zaimponować komuś innemu? No ale powiedziałam sobie,że to ostatni raz. Nawet nie wiem jak to dalej będzie. Bo nie wierzę mu w ani jedno słowo. Jak mówi "kocham cię" to czuję jakby mnie kłamał:-(Tak mam dość całej sytuacji. Ale nie poddaję się. Walczę. Zobaczymy co z tego wyniknie.

futrzaczku w banku pracowałam ja, M pracuje w firmie medycznej. napisał, że telefonu nie bierze, bo może sie zniszczyć...
w takim razie dlaczego wyłączył telefon, skoro miał go poprostu zostawić? i dlaczego kilka minut temu przyszło potwierdzenie, że odebrał sms, skoro miał wrócic po 2 godzinach??? ;(((

Persefona słysząc "kocham cię" od razu człowiek sobie tłumaczy że to tylko słowa.... Ja nie chcę też podburzać ale skąd wiesz,że przez te 6 tygodni nie zdradził też fizycznie?? Oszukał Cię i to nie raz, nigdy nic nie wiadomo. Ja nie wiem co ci faceci mają w głowach oprócz przeciągu.!!!!!

Mojemu dziś w robocie coś na głowę spadło i ma dziurę, więc albo wiatr przewieje zakamarki i rozumu nabierze trochę,albo będzie gorzej :/

o żesz kurde ale mieszanie co. bra ja myslę że już nie warto pisać, dzwonić, niech teraz on się pomartwi.

przykro mi bardzo :-:)-:)-:)-( bo wiem jak Ci na nim zależy a on takie numery.

persefona nie dziwię się pewnie jakbym przeczytała takie rzeczy na gg to jak wbicie noża w serce. i jak tu zaufać i żyć dalej.

jolek :-D kurcze to może mojemu też cos zrzuce na łeb, może będzie lepiej :-D a na serio to biedny chłopina
paulina chyba spróbuje zrobic jak piszesz, teraz to ze mną nie będzie kontaktu,az do powrotu. zobaczy czy to takie fajne- jeśli choć troche mu zależy.tylko czy ja wytrzymam...

reklama
Persefona , Bra- tulę mocno , brak mi słów w sumie bo kurcze robi się dla nich facetów tak wiele a oni nie potrafią tego docenić ... to takie przykre , że my się zamartwiamy , rozmyślamy a oni w tym czasie świetnie się bawią ... ehhh :((((((

uciekam jednym okiem patrzeć na YCD

Do góry