reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Dobry wieczór :-)

Jolek ty na imprezie u rodziny a na kompa siadasz? :-D To już uzależnienie? :-p Fajny prezent ;-)

Ania a to się strachu najedliście, szkoda dziecka, tyle się napłakało zupełnie niepotrzebnie, dobrze, że już dobrze :tak:

Ewcia teoretycznie do 4 roku życia alergia pokarmowa albo znika albo zamienia się we wziewną. Teoretycznie, bo u mojej córki została wbrew temu co zapowiadali medycy :confused:

A tak przy okazji jak się komuś marzy dobra kiełbaska, polecam śląską z Biedronki, smażona na patelni z cebulką jest pyszna, przypomina smak lata i grilla :tak:

Co jeszcze... ten weekend pod znakiem rogalików maślanych, proszę się częstować:

rogaliki.jpg

a żeby się dobrze spało coś na humor

1329396837_by_gustlik102_500.jpg
Winko wypite, pora na jakieś wieczorne małe conieco :-) Buziaki :-)

reklama
Witam
Ania
ale mieliście przeżycia, na szczęście dobrze się skończyło. Zdrówka dla Darunia!
Jolek super, że prezent udany

A od nas niedawno goście wybyli, przyjechała chrzestna, pradziadek i babcia Oliwierka, Chrzestna przywiozła super ciuszki dla Oliego, oj będziemy się stroić:)
Teraz ponadrabiam i uciekam lulu, bo u nas ostatnio codziennie pobudki po 5 :(. A dzisiaj w ogóle w dzień Oli mało spał. Zobaczymy teraz jak bedzie.
Miłego wieczorku

Witam się... Dziś miałam pierwszą wolną sobotę :)
No i jak ją oczywiście spędziliśmy... tak jak każdy iny wolny dzień - na gotowaniu i sprzątaniu, a najfajniejszy moment to spacerek, no i zakupiłam sobie parę dżinsów :))
Młody szaleje - wstaje na nogi i się puszcza, a że kaczuszka nieporadna to robi bam. No nabił sobie dziś taaaką pikną śliwkę. Aż mnie boli jak to widzę na takiej małej czaszce. No ale cóż nie daję rady z anim wszędzie biegać i łapać w locie.
Zmykam poprzytulać męża bo chłopak stęskniony.

Witam i ja. Wróciliśmy z urodzin niestety prezent nie udany mały dostał dwie hulajnogi. Jego mama powiedziała że ona zawsze pyta co kupić bo tak najlepiej. To na pewno ale ja ją znam i dlatego nie pytałam jej mały mając rok i uczył się chodzić w spodniach D&G, a mnie nie stać na prezenty w cenach w jakich ona gustuje więc wolę nie pytać. No a co do tego malucha to masakra z nim jest jest tak zazdrosny o Nadię że wszystkie zabawki jej zabiera co ona dotknie to on zabiera i chowa. Masakra jakaś, tak mi jej szkoda było no ale co mogłam zrobić. Jego mama mu tłumaczyła że musi się dzielić i w końcu krzyknęła na niego ale nic to nie działało. Bawi się z dziećmi ładnie ale poza domem w domu czuje się zagrożony jak inne dziecko tam jest.
Jolek tak też na 2 latka z tym że mały skończył je w czwartek.
Mloda mój mąż rano zadzwonił że jednak musi pracować do 16 więc postanowiłam zabrać się do Oxfordu pociągiem i pobuszować po sklepach bez marudzącego ogona i w rezultacie też dzisiaj sobie jeansy kupiłam:) No a Nadia miał radochę z pociągu.

Hej piękne:-)
Cudowna pogoda dzisiaj. Zapewniłam sobie i małej intensywny dzionek:tak:, mnóstwo spacerów, w międzyczasie sprzątałam i 3 pralki prania uprałam, pięknie mi wyschło bo na zewnątrz wręcz upał. Nawet Marti nie zakładałam kurteczki tylko bluzę i bezrękawnik. Miałam robić generalne przedświąteczne porządki okna itp, ale czasu zabrakło i tak przed chwilą skończyłam szorować podłogi:confused:.

Ania
współczuję przeżyć, biedny Daruś, ale dobrze, ze w domku jesteście:)
Super, że Aina dojechała szczęśliwie do Zamościa

Agacia pytałaś gdzie mieszkam otóż 40 km od Lublina na wiosce :-)
Jolek super, że prezent się podobał:-)
Majeczko ja mam podobnie do Ciebie uwielbiam ład i porządek, dzisiaj musiałam się nieźle nagimnastykować, żeby posprzątać byłam w domu sama z Martysią, a ta mała zaraza spała tylko pół godzinki. Ale dałam radę choć podłogi zmywałam jak już zasnęła na noc:-)

Bra bez czekolady :-D:-D:-D noł łej:-D
Byłam już 4 razy u Kluski bo się wybudzała z czego dwa razy pomogło utulenie, a pozostałych dwóch przypadkach musiał być cycuś.
Dobrej nocki wszystkim życzę bo sama zaraz mykam spaćku:-)

Hej
Basienko takie sprzatanie na raty, pelne 'gimnastyki' jest niezle wykanczajace co... ale i tak sukces, ze tyle dalas rade sama z kluseczka! Przy Polci to juz niewiele mozna - frania lazi wszedzie za mna, szaleje zreszta bardzo..
Pola tez dzisiaj sie nasiedziala w wozku, 2 spacerki, to potem wieczorem nadrabiala chaty roznoszenie :tak:
Malo jadla dzisiaj, chyba cieplo jej bylo, moze za bardzo.. jak wrocilysmy na obiadek, to nie chciala mleczka - w rezultacie 7 godzin bez cycanka dzis bylo!
Poszla spac chwilke po 20tej. Ciekawe czy jutro tez pobudka o 6 ?!
Pamietacie, ze dzisiaj zmiana czasu? :crazy:
Szykujcie sie na byc moze wczesniejsze niedzielne pobudki - cuuudownie!

Ainka - dobrze, ze spokojnie i szybko dotarliscie na miejsce, buziaki dla Jasia :* czyzby zabki znowu...?

Jolus - fajnie, ze prezent sie udal! Nie moglo byc inaczej :))

Ostatnia edycja:
Doberek:-)

U nas nocka kiepska budził się chyba z 5 razy pierwszy raz od narodzin Franciszka:dry: stawiam na ząb bo ani pić ani jeść nie chciał buczał tylko ale utuliłam i spał dalej pobudka natomiast standard skoro świt:sorry2:

Dzionek zapowiada się pieknie więc jak mały wstanie przegryziemy conieco pakujemy manaty i na spacerek:-)

Hejka

U Nas troszkę wieje ale powoli przebija się słoneczko więc jak Filip wstanie idziemy całą rodzinką na boisko bo Szymcio nie może się doczekać kiedy pogra z tatą.

a wczorajszy dzień mega udany! wszyscy zadowoleni :)

Miłego dzionka kochane :*

hej kochane :)

narazie nie nadrabiam, bo dziś M wyjeżdża na tydzień i trza poświęcic sobie troche czasu.
Lenusia wspaniale, cały czas jestem dumna, jak to znalazłyśmy optymalny sposób na nauke zasypiania, bez płaczu i smutnych minek u nikogo :)
na zewnątrz słoneczko więc jak sie obudzi to pójdziemy na spacerek :)
wczoraj prawie cały dzionek byliśmy na spacerkach albo w sklepach bo szukamy kanapy. prawdopodobnie za tydzień, może dwa będzie malowanie w mieszkanku i kosmetyczne zmiany w pokoju. Lenusi też kupimy jakieś łóżko do pokoiku.
no nic to narazie uciekam , papa

reklama
Gadulicie i gadulicie:) A niby takie zarobione wszystkie;)
Ania, współczuję przeżyć. Oj, dałabym tej lekarce do wiwatu!
U nas po staremu w zasadzie. Byliśmy już na jednym spacerze, teraz Franklin śpi, później pewnie wyjdziemy jeszcze raz, chociaż wieje okrutnie. Może się trochę wyciszy do tej pory.
Uściski dla wszystkich.

Do góry