reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

O kurcze ile strona nabazgrałyście:szok:
Jolek oj znajdą drogę znajdą i o dziwi psocą same bez asysty i po cichutku.
Bra dobrze że ząbek już lepiej. Tu mówiłaś że Lenonek sama zasypia jak to robisz?? Nadia sama zasypiała dopóki nie nauczyła się wstawać w łóżeczku teraz jak ja ją położę to ona chyc i stoi, więc nie da jej się położyć. Anatola uwielbiam z podwójnym mleczkiem.
Agacio ha ja jestem lepsza u mnie 90/60 to norma, w ciąży miałam prawidłowe ciśnienie to lekarze kazali badać codziennie na wszelki wypadek. No a kawka to nawet nie wiem czy na mnie działa piję bo lubię i tyle.
HAHAHA Bra bez czekolady:-D:-D:-D:-Ddobry żart:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na dwa razy nadrabiam bo trza było głodomorka nakarmić:)
Ewciu przykra sprawa z tą skazą. Na szczęście teraz jest dużo zastępczych produktów.
Jolek my też jutro na urodzinki mykamy, 2 latka to już poważna sprawa. No i będzie grill:-)
Dobra to i ja idę spać dobranoc:)

Agacio idzie razem z Futrzaczkiem nyny- czy my o czymś nie wiemy ?:p

Ania to się porobiło.Całe szczęście w domku jesteście.Mam nadzieję,że już będzie dobrze z Dareczkiem i szpital Was ominie! Buziaki dla małego skarba!

Ewcia będzie dobrze, oby tylko jakaś sprawna piguła się trafiła:) Daj znak jak będziesz miała wyniki.

Matusia
witaj niewyspana mamusiu. Ty mi tu pisz jak z Twoją mamcią, jak wyniki???

Styna
wy też na dwa latka śmigacie??? :)

Dzień doberek :-)

dzieciaczki zafundowały Nam standardowo pobudkę po 6 :tak:
zaraz śniadanko potem sprzątanko ,zakupki i grillek :tak:
także uciekam i nie wiem kiedy będę ale dziś już wątpię :*
buziaczki i miłego dnia wszystkim :*

Joluś- nie wiesz że żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek ?? :-D ha ha żartuję oczywiście :-) ( no chyba że Agacio nie ma nic przeciwko buhahahahaha :* )

Dzien doberek

A ja Agatko wybywam! ;) Susze glowencje, odkurzam - a jak! ...bo Pola jadla chlebek na sniadanko.. i spadam na dwor.
Oni juz poszli. Jest pieeekna pogoda :-)

...Polcia wstala dzisiaj o 6 .. :baffled: dlatego potem dosypialymsy kolo 9 do 10 :)

Milego dnia wszystkim! Urodzinek, grillowanka, spacerkow, sprzatanka, zakupkow i co tam jeszcze :-p

Olalaaaaaa jakie tu pustki.

WITAM :)

Pogoda nam się poprawia bo od rana było brzydko. Młody śpi, M zaraz kończy pracę a ja powoli pakuję torbę,bo wyszło że nocujemy u siorki. Pies wybywa do dziadków na służbę więc my dziś balujemy :):)

Miłego weekendu wszystkim życzę i przesyłam buziolki :*:*:*:*

reklama
A tu dalej cisza!

Piszę z kompa siostry.Dostałam po 16tej smsa od Ainy że dotarła do Zamościa. Jasiek od rana gorączkował,ale drogę zniósł dzielnie. Przesyłają buziaki dla wszystkich ciotek :*:*

P.s. Prezent udany.Mała się nie może odkleić od tablicy :)

Do góry