reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie :)
Powróciłam do Was wreszcie...Pracę podgoniłam, jeszcze ze dwa weekendy i będzie gotowa.
Matusia - te chłopy to wszystkie jednakowe:crazy:
Agnieszko - trzymam &&& za Igusia, oby szybciutko wyzdrowiał, a Tobie życzę dużo siły, bo jak Ty ją będziesz dawać małemu to szybciej wyzdrowieje...

reklama
styna to witaj w klubie bo mój mtez ma jakies uczulenie na wszelkie "uszate" ubranka, ale ja jakoś sie tym nie specjalnie martwię;-)

aleście wczoraj pichciły dziewczyny:-) mmmm slinka lecie:-)

wszytskim w kryzysie życzę szybkiego zażegnania konfliktu:*

Jaipur buziak od Krzysia z okazji 6 m-cy :-)

Witam się,

zbieramy się do mamy. Odnośnie tematu, to babcia kupiła Małemu 2 kombinezoniki rozmiar 74 i 86, a nam by się przydał bardziej 80:-D Zobaczymy na miejscu, bo numeracje są różne i może 74 będzie na teraz :confused:

Czesc dziewczyny,

junior na powitanie 6mcy kima od 9:rofl2: Dziękujemy za życzonka.

ypra zależy jakiej firmy są te 74,jak angielskie- generalnie- jak nie polskie,to powinny być większe.

p.s i d*** blada, zapomniałam oczywiście,że miałam się sfochować rano.Potem sobie przypomniałam,ale już nie było jak bo przegadaliśmy to o co się wczoraj poirytowałam. Innym razem ;-)

Witam:-)
jaipur buziale dla juniorka :***
U nas oczywiście znowu rodzinka męża się zjeżdża,a ja już ich mam dosyć.Normalnie chamska będę i się zamknę w pokoju i tyle...
Poza tym jak się ściemni to na cmentarz idę,
lec ę

Buziolki dla Juniorka:*:* ...i ten malutki dołączył do grona półroczniaków

Witam się w ten rozciapciany dzionek. Młody się budził w nocy a potem wstał o 7mej więc i my wstaliśmy. M śmignął na cmentarz żeby tłok ominąć a ja się wzięłam za robienie sałatki (wczoraj już mocy na nią nie miałam). Potem śniadanko kawusia i jak młody zasnął to my też do wyrka na małe spanko.
Dostałam dziś z okazji naszej kolejnej rocznicy pożycia otwierane serduszko (zawieszka na łańcuszek) w które montuje się fotki. I cały czas się zastanawiam jak wmontować tam fotusie moich chłopaków żeby jak najdłużej wytrzymały :confused:

Agnieszko dużo dużo zdrówka dla Igorka a dla Ciebie cierpliwości i wytrwałości :*

Ewcia jeśli nas podczytujesz to buziaki dla Mikołaja z okazji pół roczku :*:*
Madzi_k buziak dla Julka :*

Coś miałam jeszcze napisać ale ku*de zapomniałam :/

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :)

buziaczki dla naszych okrągłomiesięczniaczków :) junior, duży chłop juz z ciebie, dołączyłeś do grona starszaków ;))

my juz po cmentarzu, potem na obiadek i ciacho do siostry i przed chwilą wróciłam do domku. M jeszcze spaceruje z Lenusią, bo zasnęła w aucie.

heh weszlam na wagę i z ciekawostek powiem wam, że od kiedy zmieniłam dietę na rozsądną, przytyłam łącznie 4 kg :szok: musze przystopować bo jak dalej będę tyc w takim tempie to przesadzę w drugą stronę :-D

reklama
Do góry