reklama
Ja tez poprosze to cale jedzonko...
Hope jak tam z ziemniakami?!
My bylismy na tych urodzinach cale pol godziny bo Oskar stwierdzil ze jest zmeczony i tak plakal ze w zaden sposob nie moglam go uspokoic i poszlismy do domu, teraz spi.
Uciekam tez spac tylko cos zjem...
Hope jak tam z ziemniakami?!
My bylismy na tych urodzinach cale pol godziny bo Oskar stwierdzil ze jest zmeczony i tak plakal ze w zaden sposob nie moglam go uspokoic i poszlismy do domu, teraz spi.
Uciekam tez spac tylko cos zjem...
Agniieszka
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny ;(
Maly dalej w szpitalu wlasnie dostaje druga kroplówkę bo nic nie chce jesc. Wiadomo tyle ze ma angine, jutro rano ma byc wynik posiewu mam nadzieje ze nie bedzie bakterii chociaz juz mial bialko w moczu. Igor placze a ja poplakuje razem z nim bo nie moge patrzec jak on cierpi nie jestem taka silna jak Bubbles niestety, nie wiadomo kiedy go wypuszcza nie mam sily caly dzien z nim w szpitalu bylam teraz na noc poszla moja mama znowu. Trzymajcie kciuki za nas.
Maly dalej w szpitalu wlasnie dostaje druga kroplówkę bo nic nie chce jesc. Wiadomo tyle ze ma angine, jutro rano ma byc wynik posiewu mam nadzieje ze nie bedzie bakterii chociaz juz mial bialko w moczu. Igor placze a ja poplakuje razem z nim bo nie moge patrzec jak on cierpi nie jestem taka silna jak Bubbles niestety, nie wiadomo kiedy go wypuszcza nie mam sily caly dzien z nim w szpitalu bylam teraz na noc poszla moja mama znowu. Trzymajcie kciuki za nas.
8
86ania86
Gość
Agnieszka jestesmy z Wami!!!! Musi byc wszystko dobrze!
Agnieszka trzymamy z Krzysiem kciuki i dużo zdrówka życzymy.
Mniam co za pyszności, a ja nic dobrego nie mam :-( może to i dobrze, że nic nie upichciłam bo zęba sobie nadłamałam. Chodził za mną dentysta, oj chodził no i teraz polecę. Już dawno był mi potrzebny pociążowy przegląd.
Hope super, że poruszyłaś temat kombinezonów. Moja mama od 2 tyg. mówi, że widzi maluchy w kombinezonikach i pod grubymi kocami bądź w śpiworkach i mi suszy głowę, a dla mnie było za wcześnie. Póki co Krzyś chodził w misiowym polarku i był schowany pod kocykiem.
Mniam co za pyszności, a ja nic dobrego nie mam :-( może to i dobrze, że nic nie upichciłam bo zęba sobie nadłamałam. Chodził za mną dentysta, oj chodził no i teraz polecę. Już dawno był mi potrzebny pociążowy przegląd.
Hope super, że poruszyłaś temat kombinezonów. Moja mama od 2 tyg. mówi, że widzi maluchy w kombinezonikach i pod grubymi kocami bądź w śpiworkach i mi suszy głowę, a dla mnie było za wcześnie. Póki co Krzyś chodził w misiowym polarku i był schowany pod kocykiem.
8
86ania86
Gość
basiekk juz do Ciebie sie wbijam:-) mniamm
reklama
marzena9
Fanka BB :)
Agnieszko współczuję dziecka w szpitalu bo to nic fajnego. Ale będzie dobrze kochana, dobiorą antybiotyk i szybko będzie poprawa. &
Murzynek jeszcze nie gotowy ale jeszcze chwilka... Stygnie, żeby go przełożyć masą i polać polewą :-) Za to wylizałam już garnek bo uwielbiam to![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Murzynek jeszcze nie gotowy ale jeszcze chwilka... Stygnie, żeby go przełożyć masą i polać polewą :-) Za to wylizałam już garnek bo uwielbiam to
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)