reklama
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Ale tu pusto....U nas nudno - mały śpi ja też zdrowo pospałam obok niego, ale właśnie wstałam. Dziś będę próbować zastąpić mu jedno mleczko zupką - ciekawe co z tego wyjdzie, bo jak do tej pory to zupka była dla niego jak przekąska między posiłkami Byłoby dobrze, gdyby tą zamianę zaakceptował bez oporów...Poza tym zimno jak dibli, nic się człowiekowi nie chce, najchętniej by zapadł w zimowy sen:-(Teraz siedze i wcinam krówki no i czekam aż bąbel się wreszcie obudzi bo śpi od 12.30...
Żelka
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa.
Kamcia ja nie miałam jeszcze @.
U nas już trochelepiej ze zdrowiem, na dworze słoneczko świeci więc idziemy na spacery, oddać się obywatelskiemu obowiązkowi i na obiad do moich rodziców
Pozdrawiamy
Kamcia ja nie miałam jeszcze @.
U nas już trochelepiej ze zdrowiem, na dworze słoneczko świeci więc idziemy na spacery, oddać się obywatelskiemu obowiązkowi i na obiad do moich rodziców
Pozdrawiamy
marzena9
Kamcia ja też jeszcze @ nie miałam.
Alex bawcie się dobrze na chrzcinach :*
Mandrzejczuk nasz ancymon też czasem wygląda jak po walce z rosomakiem! Teraz nad uchem ma sznytę. Ale swoją drogą to wstydź się! Mamusia obcym babom żele i tipsy robi a synusiowi nie zrobiła żeby się nie drapał
Pogoda u nas do doopy więc idę się lenić nad kawą
Alex bawcie się dobrze na chrzcinach :*
Mandrzejczuk nasz ancymon też czasem wygląda jak po walce z rosomakiem! Teraz nad uchem ma sznytę. Ale swoją drogą to wstydź się! Mamusia obcym babom żele i tipsy robi a synusiowi nie zrobiła żeby się nie drapał
Pogoda u nas do doopy więc idę się lenić nad kawą
bra00721
cześć kochane
ja dziś od rana na nogach, bo na 8:30 zamówiłam mszę za zdrowie Filipka więc poleciałam w podskokach, póxniej spacerek, obiadek u mamy i dzień się kończy.
zimno i ponuro jak u was więc nic nowego nie napiszę.
głodna ciągle chodzę, widać to powadze bo już przytyłam 1 kg- ale to dobrze, bo na buzi lepiej wyglądam
kamcia ty masz bolączki z @ a ja z owulację, wczoraj tak mnie naparzał brzuch że usiedzieć nie mogłam
ja dziś od rana na nogach, bo na 8:30 zamówiłam mszę za zdrowie Filipka więc poleciałam w podskokach, póxniej spacerek, obiadek u mamy i dzień się kończy.
zimno i ponuro jak u was więc nic nowego nie napiszę.
głodna ciągle chodzę, widać to powadze bo już przytyłam 1 kg- ale to dobrze, bo na buzi lepiej wyglądam
kamcia ty masz bolączki z @ a ja z owulację, wczoraj tak mnie naparzał brzuch że usiedzieć nie mogłam
mandrzejczuk
brrrrrrrrrrr jak zimno!
Dzisiaj na spacerze tak zmarzlam, ze nie ma bata baleriny zamieniam na botki! Mlodemu juz oczka sie wykrecaja, wiec pewnie po kapieli z tatusiem zaraz zasnie, amy mamy w planach wspolny wieczor przed TV z talerzem frytasow ;-)
Dzisiaj na spacerze tak zmarzlam, ze nie ma bata baleriny zamieniam na botki! Mlodemu juz oczka sie wykrecaja, wiec pewnie po kapieli z tatusiem zaraz zasnie, amy mamy w planach wspolny wieczor przed TV z talerzem frytasow ;-)
basiekkk
Witka
I u nas dzisiaj zimnica. Klusek już zasnęła, dzisiaj miała tylko jedną pół godzinną drzemkę więc dlatego tak wcześnie, celowo ją wcześniej wykąpaliśmy.
Jutro będzie musiała zostać chwilę z babcią bo ja muszę do pracy podjechać urlop wypoczynkowy sobie wziąć, ale powinnam się wyrobić między karmieniami.
Mandrzejczuk podziel się frytkami :-)
Kamcia mnie też jeszcze @ nie nawiedziła
Żelka zdrówka kurujcie się
I u nas dzisiaj zimnica. Klusek już zasnęła, dzisiaj miała tylko jedną pół godzinną drzemkę więc dlatego tak wcześnie, celowo ją wcześniej wykąpaliśmy.
Jutro będzie musiała zostać chwilę z babcią bo ja muszę do pracy podjechać urlop wypoczynkowy sobie wziąć, ale powinnam się wyrobić między karmieniami.
Mandrzejczuk podziel się frytkami :-)
Kamcia mnie też jeszcze @ nie nawiedziła
Żelka zdrówka kurujcie się
aina110
witam wieczorową porą
Bąbel już śpi coż tu robić???
Zelka zdrówka życzę
Mandrzejczuk ja miałam wczoraj fryty robić, ale P nie chciał-dzikus jeden! smacznego
Alex udanych chrzcin Wam życzę
Karolka zdrowka dla malucha:-)
Kamcia ja też nie mam @ jeszcze. dobrze,że już Jesteś z nami
Bra cudownie,że zamówilaś mszę za Filipka! ja codziennie modlę się w Jego intencji.
Ty chudzinka Jesteś, zapewne nawet tego 1 kg, nie widać
Bąbel już śpi coż tu robić???
Zelka zdrówka życzę
Mandrzejczuk ja miałam wczoraj fryty robić, ale P nie chciał-dzikus jeden! smacznego
Alex udanych chrzcin Wam życzę
Karolka zdrowka dla malucha:-)
Kamcia ja też nie mam @ jeszcze. dobrze,że już Jesteś z nami
Bra cudownie,że zamówilaś mszę za Filipka! ja codziennie modlę się w Jego intencji.
Ty chudzinka Jesteś, zapewne nawet tego 1 kg, nie widać
reklama
Pewnie ze figlowac....
A ja mam juz dosc maly nie dosc ze katar, nie dosc ze zeby ida to jeszcze ma cale oczka zaropiale, nie wiem czy to przez katar czy co? przemylam mu rumiankiem ale chyba jutro znow nawiedzimy lekarza..., jeszcze na dodatek mnie cosik bierze, musze zaraz zrobic sobie mleczko z midkiem i do lozka.
milej nocki dziewczynki i slodkich snow...
A ja mam juz dosc maly nie dosc ze katar, nie dosc ze zeby ida to jeszcze ma cale oczka zaropiale, nie wiem czy to przez katar czy co? przemylam mu rumiankiem ale chyba jutro znow nawiedzimy lekarza..., jeszcze na dodatek mnie cosik bierze, musze zaraz zrobic sobie mleczko z midkiem i do lozka.
milej nocki dziewczynki i slodkich snow...