reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Salsera gratki
Młoda dzisiaj szybciochem zasnęła przy wieczornym karmieniu. Ale nic dziwnego przez cały dzień miała tylko dwie 15 minutowe drzemki :baffled:
Aina dokładnie miałam ogólne znieczulenie. Powiedzieli mi, że nie było czasu na to w kręgosłup <zapomniałam jak ono się tam zwie> bo Młodej w szybkim tempie tętno spadało. Tak na marginesie dodam,że miałam cc przy 10 cm rozwarcia :angry: więc już tak mało brakowało, ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
Ale chciałabym jeszcze kiedyś urodzić sn, żeby mieć porównanie.

Dziewczynki macie kontakt z MająPolką pojechała na pogrzeb dziadka i od tamtej pory się nie odzywała. Niech któraś skrobnie jej eska co tam u niej.

Testu z ołówkiem też nie robię, nie będą sobie psuć humoru.

Ale naskrobałyście, nie jestem w stanie nawet odpisać na różne tematy, które podjęłyście.

U nas tez dzisiaj strasznie marudny dzień, cały czas Oliwierek prawie na rękach byl noszony, bo gdzie go położyłam to cały czas marudził. Ogólnie to on jest taki, ze cały czas trzeba być przy nim. bo jak sie zniknie mu z polu widzenia to od razu podkrzykuje i woła mnie hihi.
Poza tym pojawiła sie u nas ciemieniucha, nie wiem czy w tym miesiącu możne sie pojawić?? Posmarowałam go kremem z AA i biedaczek miał takie ulizane przez to włoski, że nawet po kąpieli nie sa takie puszyste jak zawsze.

Czesc dziewczyny! basiekk wykrakalas mnie :))):-);-)

Alez sie stesknilam!:tak::tak:... Jak ja to nadrobie????!!!:zawstydzona/y:

Postaram sie poczytac chociaz troche "maja" zeby wiedziec mniej wiecej sie dowiedziec co slychac u Was, chyba, ze ktos ma ochote przygotowac krotkie streszczenie z okolo 3 tygodni? :pP heheheh :-D... no i oczywiscie poogladac wszystkie zdjecia naszych ukochanych, juz nie takich malenstw ;P <3 <3

Przez ten caly ostatni czas nawet nie podczytalam nic ani razu! masakra... Ale tyle sie dzialo... Najpierw sprawy zwiazane z pogrzebem, to wszystko..
....jak dojechalismy do Polski, po bardzo trudnej i dlugiej drodze - ledwo zdazylam z malutka zobaczyc sie z mezem, ktory za 2 godziny jechal na lotnisko do pracy... to bylo okropne... jeszcze w takim momencie...jak tak bardzo go potrzebowalam :((
Teraz niedawno wrocil, ok.1,5 tyg.temu no i spedzalismy czas razem, a tak to bylam bez sprawnego kompa i internetu caly ten czas tu... Zreszta i tak nie mialabym kiedy skorzystac...
Oczywiscie zostalam juz w PL, moi wyjechali po tygodniu, i zostalam sama z Polka...

Aktualnie siedze chora w domku, i niestety jestem na antybiotyku, jeszcze pare dni zostalo, wiec mam nadzieje, ze bede miec czas na online :))) no i w koncu mam swojego osobistego! laptopka wiec :))) ;-)

Dziekuje wszystkim za cieple (wtedy) slowa.... <3

Ostatnia edycja:
ciekawe z którego roku jest ten film- lekarz mi mówił,że u nich w szpitalu już nie rozcinają mięśni, tylko rozrywają, bo rozerwany mięsień szybciej wraca do formy niż przecięty.Tak mi się przypomniało. A filmik w sumie mnie nie rusza, ale ja to jestem dziwoląg,mało co mnie rusza.Mąż też widział, powiedział tylko,że u mnie krew sikała(obsikało im ten sprzęt co stał obok i potem szmatką ścierali:DD) a tu nie sika:D

alex ciemieniuszka może się pojawić nawet do 2 roku życia.Przy dzieciach z AZS to nawracający problem.

maja fajnie ,że jesteś już w domku.Kuruj się i zdrowiej prędko

Wpadłam tylko zobaczyć jak tam dla Salserki poszło a widzę że dużo mnie ominęło.
Salsera gratulacje..Dumna jestem z Ciebie..jednak z tym mózgiem u Ciebie nie tak źle :):)

MajaPolka witaj kochana w końcu !!!!:) No i zdrówka życzę :)

Adiaps witaj po urlopie :)

Paula zdrówka życzę:)

Hope to czekamy na dalsze wieści o mamie :tak:

Mandrzejczuk śliczny avatarek :)

Alex
kupiłaś coś w końcu dla małego na te chrzciny ?? Ciemieniucha się może pojawić. Ostatnio moja półtoraroczna siostrzenica miała.

Filmiku nie oglądam...nie dla mnie takie ciekawostki. Testu z ołówkiem też nie robię bo.. Jak któraś narzeka na za małe piersi to mogę oddać rozmiar a nawet dwa.
Padam na twarz... młody dał mi popalić. Teraz jeszcze prasowałam. Mam już dość na dzisiaj.

Dzieki Jolus tak sie przylepa slodko przytulila, ze nie moglam nie wstawic ;-)
Patrze, ze coraz wiecej chorodopkow sie robi ja naszczescie wykurowalam sie cebula i gorzalka i leki mnie ominely, ale strasznie boje sie zimy zeby mlody nie zachorowal...
Ja od poniedzialku probuje ogarnac mieszkanie ale mlody dzien w dzien prostestuje, dzisiaj pogoda zamulona nie spi od 6.00 wiec moze go dzisiaj ogarnie dluzszy sen, bo po wczorajszej porannej kolce spalam razem z nim...

Witam :)
mandrzejczuk widzę nowy awatar fajny :)

filmik obejrzałam, nie rusza mnie poza wzruszeniem na widok maleństwa, ale jestem w szoku jak oni to robią że człowiek się nie wykrwawia.

Dziękuję za gratulacje, mężus wczoraj kupił ciacho, mamusia też podrzuciła cosik, a do tego popiliśmy sobie po ostatnim karmieniu martini. Miałam słabego drinka, ale połowę prawie musiałam oddać mężowi bo się odzwyczaiłem jednak hehe. I tak było pyyycha :) A bąbel w nocy uparł się że będzie spał tylko na brzuszku i na brzuszku, i nawet jak się obudzi to łatwiej mi go uśpić z powrotem.

reklama
Cześć laseczki!

U nas dzisiaj pogoda zamulona. Młoda też przed 6 się obudziła, ale pobawiła się chwilkę i znów zasnęła. Musiałam jej tylko smoczek co chwila podawać, bo jej wypadał, a bez niego był płacz.
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień jeżeli chodzi o spanie mojej Kluski.

Maja - faktycznie wykrakałam Cię;-) . Kuruj się tam kobietko.
Salsera - moja też na brzuszku o wiele łatwiej zasypia, w ciągu dnia to tylko na brzucholku , mniej rzeczy rozprasza. Podnosi tą głowinę, ale przez chwilę, a potem jej się nudzi to podnoszenie i śpi.

Ostatnia edycja:
Do góry