reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hope - zdrówka dla mamusi :)

A wam kochane dziękuję za kciukasy - 5 za projekt i 5 z ustnego egzaminu w połączeniu z wcześniejszą 5 za test daje fajną średnią na dyplom :happy: I sprawa z głowy już przynajmniej :) Nie było mnie w domu 3 godziny z kawałkiem i strasznie się za moim bąblem stęskniłam w tym czasie.

reklama
Salsera gratki w takim razie zdolniacho!

No to jak ten facet jest w połowie kobietą to czemu został oficjalnie uznany za pierwszego mężczyznę który urodził dziecko? Lipa jakaś! Już nie jestem ciekawa jak on/ona te dzieci urodził. łeee! Miałam nadzieję na jakieś sensacje ;) I jeszcze mówi, że to tak bardzo bolało... No jak większość kobiet boli :/

aż musiałam zrobić sobie test "ołówka" Mam nadzieję,że akurat nikt nie przechodził ulicą, bo nie chcialo mi się zaciągać rolet:-D

salsera gratulacje:) kiedy oblewasz?;)))

Salsera gratulacje !!!!!
Futrzaczku dzieki za filmik, obejrzalam i w sumie tego sie spodziewalam, powiem tylko ze kiedys mialam slabsze nerwy ale po akcji z dziurawym brzuchem przez dwa miechy chyba mnie juz nic nie ruszy...:-D
Naskrobalyscie ze dopiero co ogarnelam maj a gdzie reszta???

Salsera gratylacje ale jesteś zdolna ulala:-)
Futrzaczku dużo zdrówka dla Szymusia , ból ucha jest straszny, mam ten problem zawsze z Madzia jak ma katar
Hope zdrówka dla mamy
Jaipur no i jaki wynk "testu"?:-) Sama zaraz zrobię
Ten okres kiedy zaczęłyśmy się rozpakowywać był chyba najfajniejszy, co chwilkę sprawdzałam czy mamy nowego bobasa:-)
Ja nadal antybiotyk jest troche lepiej ale dalej gardło boli kaszel jak stary gruźliki ciężko się oddycha
Dziewczyny wejdzcie sobie na stronke Coccodrillo są supe tanie kombinezony na zime po 56 zł
Wiem ze mamy wątek na zakupy ale może więcej tutaj zaglada
Zobaczyłam filmik i mam gęsią skórę na całym ciele

Ostatnia edycja:
To ja pisałam o tym teście ołówka, póki co nie robię, po co się dołować :-)
Salsera, gratuluję kujonie :-D:-p

Dziś pierwszy raz Godzia zasnęła " w trakcie". Była tak zmęczona wizytą, że po prostu zasnęła u taty na rękach, trzymana w pionie, tylko główka jej opadła. I jak tu nie kochać do szaleństwa :-)

Hope duzo duzo zdrowka dla mamy.

salsera gratulacje!!! ale z Ciebie zdolna mama!!!
ja to ze studiami zawalilam, bo skonczylam drugi rok, potem trzeciego nie zaliczylam, teraz poszlam na dwa lata na urlop i dopiero w przyszlym roku kontynuje.. bije sie,ze nie skoncze szkoly:-(

Salsera gratulacje zdolniacho!
Ania86 nie łam się, dasz radę :-)
Ja filmu nie oglądam - mam za słabe nerwy i bardzo się cieszę, że SN rodziłam. A pomyśleć, że kiedyś chciałam CC -naiwna.
Testu z ołówkiem nie robię, bo nie chcę sie dołować.

Dziś ciężki dzień. Mały marudny i przyklejony do mnie. Nawet jak na macie leżał, to musiał mnie widzieć, jak odchodziłam to ryk, plus taki, że mogłam na bb siedzieć.
Parę razy się budził. W końcu na brzuszku na dłużej (mam nadzieję) usnął.
A z tym facetem-babą, to faktycznie lipa. Już myślałam, że to jakiś cud techniki i mojego na 2 namówię by rodził :-D

reklama
Salsera - gratulacje :)) brawo, jestem pełna podziwu :)

Uśpiłam małą marudę. Ostatnie dni to daje w kość łobuz jeden, a jutro na szczepienie więc się dopiero cyrk zacznie. Aż sie boję. Zmykam spać żeby mieć jutro siłę wspierać młodego :) Dobrej nocki.

Do góry