adeczka
Fanka BB :)
Chcialam sie tylko przywitac, biegne juz do pracy. U nas brzydko i deszczowo, ale wszystkim zycze duzo ciepelka.
Buziaki dla mamusiek i dzidziusiow.
Buziaki dla mamusiek i dzidziusiow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Mamuśki
Marita, myslę że to dobry pomysł z sypialnia i bawialnią, ale maleństwo i tak pewnie z poczatku bedzie miało łóżeczko w Waszej sypialni, czy chcesz tak od poczatku zostawić z rodzeństwem, bo to pewnie było by uciązliwe dla starszego, te nocne pobudki
Vikamcia, ja wczoraj czułam sie dokładnie tak samo, cały dzień tak jakoś, wieczorem to aż tak jakoś naszedł mnie dziwny strach, ze cos nie tak jest. Wogóle apeetyt tak troche trace. Miałam juz 1kg na plusie, a dziś sie ważę a tu 2 na minusie od tej wagi co juz przytyłam