reklama
Dzięki wam nie wiem jakbym to wytrzymała bez waszego wsparcia. Zobaczymy co będzie dalej i ile to jeszcze potrwa, bo to że wczorajsze skurcze ustąpiły nie znaczy że nowe znowu się nie pojawią, najgorsze że nikt nie wie dlaczego one występuję, co je powoduje, i czemu Nadia tak się ciśnie aby wychodzić. No ale tłumaczę jej żeby poczekała jak już prawdziwa wiosna będzie bo jak teraz wyjdzie i zobaczy co jest za oknem to niestety odwrotu już nie będzie.
I to zaczyna mnie przerażać mam charakterek mamusi, co postanowi tak musi być i koniecMała wredotka z tej twojej córci Już pokazuje kto tu rządzi
No mój wczoraj też pazurki pokazał... Przytuliłam się Brzuchem do M a młodego akurat na wypychanie wzięło i to w miejscu przytknięcia, zaczął ostro stukać, a że nie reagowałam to po chwili zaczął mi tak konkretnie nogi z boku wypychać,że chciał nie chciał musiałam skapitulować.
Laski uciekam bo mam trochę do zrobienia w chacie i dopóki wenę mam to idę. Czekam na dalsze wieści od Mandrzejczuk bo po obchodzie mieli ją zabrać na badanie,jak coś będę wiedziała to napisze.
Laski uciekam bo mam trochę do zrobienia w chacie i dopóki wenę mam to idę. Czekam na dalsze wieści od Mandrzejczuk bo po obchodzie mieli ją zabrać na badanie,jak coś będę wiedziała to napisze.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Witam się ;-)
Dobre wieści, dzisiaj będzie dzień dobrych wieści, mimo, że taki mokry i paskudny ;-)
Styna cieszę się, zyskujecie kolejny dzień, a może w ogóle już się uda zahamować całą akcję na dobre, jestem dobrej myśli :-) Mała zdrowa i silna, czego chcieć więcej, niech cię tam rąbie mocno
Mandrzejczuk współczuję pobytu w szpitalu, niby lepiej bo pod opiewką, ale to mało radosne miejsce mimo wszystko. W poniedziałek widzimy cię w domu i na BB!
A ja się szykuję na kolejną wizytę (tym razem szpitalną), czyli powtórka z rozrywki, znowu muszę robić to czego nie cierpię, z siebie człowieka, umyć, ubrać, pomalować, ech... Olałam golenie, już nie daję rady, nie sięgam, jadę na dziki busz Do 13 powinnam się wybrać jak sójka ;-)
Dobre wieści, dzisiaj będzie dzień dobrych wieści, mimo, że taki mokry i paskudny ;-)
Styna cieszę się, zyskujecie kolejny dzień, a może w ogóle już się uda zahamować całą akcję na dobre, jestem dobrej myśli :-) Mała zdrowa i silna, czego chcieć więcej, niech cię tam rąbie mocno
Mandrzejczuk współczuję pobytu w szpitalu, niby lepiej bo pod opiewką, ale to mało radosne miejsce mimo wszystko. W poniedziałek widzimy cię w domu i na BB!
A ja się szykuję na kolejną wizytę (tym razem szpitalną), czyli powtórka z rozrywki, znowu muszę robić to czego nie cierpię, z siebie człowieka, umyć, ubrać, pomalować, ech... Olałam golenie, już nie daję rady, nie sięgam, jadę na dziki busz Do 13 powinnam się wybrać jak sójka ;-)