reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A mnie plecy bolą a jeszcze umyłam podłoge i brzuch mam jak kamień:dry:

Ide se wsadze....lutke sie znaczy i do wyrka

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry kobitki!!!

dziewczyny imponujecie mi, no normalnie jestem pod wrażeniem do której godziny gadulicie. to ja o 22 juz ledwo na oczy patrzę, a Wy funkcjonujecie w najlepsze ;))) Kamcia jak zwykle sypie przepisami i wywołuje zbiorowy slinotok ;) A, że marchewka działa na potencję to nie wiedziałam, w takim razie będę nia karmić mojego M od rana do nocy!!!! ;)))))

Łoo matko ale z Was nocne marki ja to po wczorajszej pracy padlam wczoraj jak kawka nawet na BB nie zajrzalam. Strasznie doskiwera mi bol brzucha w nadbrzuszu jak siedze i jest coraz bardziej niedowytrzymania...zaraz spadam na sniadanko, bo o 11 znowu do pracy...pewnie zalece do Was kolo 18-19...

Witam się w ten świąteczny pranek :p Znowu jakaś niedospana jestem, nie mogłam zasnąć a nad ranem głupoty mi się śniły :(
Miała być niby odwilż a u mnie -5 na termometrze.

MIŁEGO DNIA

Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze sampoczucie po "wczorajszym"?

Ja szczerze pisząc, w nocy miałam scysji ciąg dalszy...wszystkie mi się śniłyście :-)

Dzisiaj niedziela i piękna pogoda, wypuszczam się więc do naszego superowego Parku Rozrywki na zimowy spacerek z moim mężulkiem.
Miłego dnia Wam życzę !

reklama
Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze sampoczucie po "wczorajszym"?

Ja szczerze pisząc, w nocy miałam scysji ciąg dalszy...wszystkie mi się śniłyście :-)

Dzisiaj niedziela i piękna pogoda, wypuszczam się więc do naszego superowego Parku Rozrywki na zimowy spacerek z moim mężulkiem.
Miłego dnia Wam życzę !
to wspoółczuje koszmarków...:-D:-D:-D

mi się śnił mój ex:sorry::sorry: tym razem inny niż ostatnio.. haha i znów wstała o 7 rano:-p:crazy:

dzisiaj może mnie trochę nie być... bo idziemy z małą na basen, dawno nie nurkowała:-) przez te przeziębienia , szczepienia biegunki itp;-)
najwyższy czas...
ale póki co ... jestem:-D

mandrzejczuk odpoczywaj:tak:

Do góry