reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Wrrr jakaś ci...a przebiła moją ofertę na allegro na licytacji ślicznego pajacyka, przyznać się, która to!

A ja bym racuchów drożdżowych z jabłkiem albo rodzynkami zjadła ... Może mi któraś zrobi? Kobiecie w ciąży się nie odmawia...

Hope, jak ci...a to nie ja :d

poziomka narobiłaś mi smaka na te placuszki,ale nie mam jabłek

Za to jutro goferki zrobię z dżemikiem wiśniowym :p

Ostatnia edycja:
tez nie mam jabłek.. moga być z marchewką??:-D
wogóle to poziomki ja nie słordze herbaty przez już uuu teraz będzie 10 lat.... jak skończyłam podstawówkę:-D:tak:

ci...a to też nie ja

No to macie szczęście, że to nie wy :-p
No gdzie te racuchy, Poziomki na czym one, jaka mąka, na drożdżach, sodzie, proszku do pieczenia?
Jak na złość dzisiaj nigdzie nie dostałam świeżych drożdży, a mam taką chcicę na racuchy z jabłkami, tylko jabłka kupiłam.
A potem zapomniałam kupić mąkę krupczatkę, soda okazała się przeterminowana i nie mogę zjeść placuszków, buuuu, jutro wszystko zamknięte. Co za pech.

poziomki poproszę :-)

Ja ogólnie też nie słodzę,ale w ciąży mam chcicę na herbatę z cytryną i to niestety słodzę bo inaczej mam zgagę :-(

hope na pewno jakiś sklep będzie otwary

reklama
Do góry