poziomki
mama 00 08 11 13 15
U mnie jutro mija magiczna data trzym &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jutro mija magiczna data trzym &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja tak jak inne dziewczyny nie spieszę się. Jestem już umówiona na 23 wrzesnia, to bedzie 8 tydz, wiec juz mozna zobaczyc serducho. Wcześniej nie ma chyba sensu nie wiem tylko czy nie powinnam badań krwi zrobic wcześniej, a bez skierowania od gina, to mnie troche skubnie, wiec moze powinnam sie udać do niego?Oj robi nas się coraz więcej. Super! Gratuluję dwóch kresek!
Dziewczyny była już któraś u lekarza? Ja idę jutro. Zobaczymy, czy wszystko OK z dzidzią :-)
Gratulacje! No to chyba będziesz dla nas tu skarbnica wiedzy ciążowejCZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!
Ciężko było ale znalazłam!!
W piątek popołudniu test pokazał mi plusik))
We wtorek skocze na betke i do końca tygodnia do gina. To moja trzecia ciążą i mam nadzieje że trzecia szczęśliwa
juz mniej, znalazłam sposób - żucie gumy. mi pomagaWas też już męczą mdłości???
Powodzenia i czekamyWitam dziewczyny :-) Nawet jeśli nie uda mi się do was dołączyć za kilka dni, życzę wam spokojnej, radosnej ciąży i lekkiego porodu :-) I żeby urodzili się wam oczekiwani synowie i upragnione córki :-) Będę was podczytywała, tyle tu życia i radości
Ja miałam mieć @ w sob-niedziele, a brzucho mnie bolał już od środy, więc może i u ciebie skończy się 2 krechami, czego z całego serca życzę!!!!Oj dziewczyny coś czuję, że jeszcze kilka majóweczek do was niebawem dołączy :-) Trzymam kciuki, żeby wszystkie ciąże szczęśliwie dobrnęły do końca. Najpierw człowiek martwi się czy zajdzie w ciążę a potem całą ciążę o dziecko... Znam to z autopsji ;-)
Mnie od środy pobolewa brzuch jak na @, bardzo męczące uczucie. Też tak miałyście?