reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Joluś- ano czas nie miłosiernie zapitala :-D a zmierzę się zmierzę :-) ale spoko i tak się nie poddam nawet jak będzie mało a wiem że może być bo nie zawsze udało mi się po ćwiczyć ...

Oj na pewno coś ubyło.Powiem Ci,że ja pierwszy raz się mierzyłam tydzień temu i dziś jak pomierzyłam to mam po centymetrze mniej w biodrach, pod biustem, a w pasie 1,5cm i to tylko po tygodniu:)

Futrzaczku dziękuję słoneczko:*

Teraz to ja uciekam do spania. Poprasowałam sobie serwetki świąteczne na jutro i jak będę porządki robić to pozmieniam:) Pora klimat robić:)

Dobrej nocki i spokojnego weekendu kochane:*

Joluś- trzeba trzeba :tak: My kupiliśmy jak na razie poinsecję i cyprysika ze stroikiem świątecznym , ale największego klimatu doda choineczka :)))) Dobranoc :*

Edit- mykam do łóżeczka :* słodkich snów :*

Ostatnia edycja:
No właśnie miałam pytać, czy stawiacie choinki jak co roku? Ja mam stracha z Majką. Wczoraj obskubała pączki storczyka, a to już drugi w tym miesiącu na jej koncie...

Matusia
- no wlasnie... z temperamentem Polki to ja w tym roku niestety stawiam chionke sztuczna, i stawiam ja wyzej ;-) zdecydownaie wyzej.. choc i to nie stanowi przeszkody..

Witam sie,
przepraszam, ze nie nadrabiam, ale czuje sie tak slabo... buuuu....
musze sie wziac zaraz za odkurzanie bo koty lataja ! < i tu do Mlodej i pieknej - o tak, malz w domu - roboty wiecej, a na pewno sprzatania, kurzy sie z tych chlopow czy co? > ...

Moj m na pogrzeb kolegi pojechal, chlopak upadl, uderzyl sie w glowe, przelezal tak 2 dni zanim go znalazl wspolnik
.. i po nim :(((

U nas +3 odwilz, ale ohyda bleeeeeeeee
wiosny wiosny wiosny lata lata!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry