reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam kobitki
My dziś rodzinnie więc cały dzień poza domem
A teraz uciekam spać,bo padam na twarz;-)
Buziolki

reklama
Cześć laseczki :-)
miłego i ciepłego dnia, za chwilę lecę do biura, ale mi się nie chce.aniu udanego pierwszego dnia w pracy.
coś miałam jeszcze ,ale zapomniałam:sorry2:

Witam i ja.
A ja bardzo chce isc do pracy, ale musze najpierw cos sobie znalezc, bo do lodziarni nie wracam.

Teraz zjem jakis jogurt i poki maly spi to poszukam cos w necie, moze cos znajde.
Milego dnia.

karolka to niewesolo u Ciebie, pamietaj ze nam zawsze mozesz sie wygadac, postaramy sie pomoc w miare mozliwosci:* a zatoki lecz jak najszybciej, wiem co to za bol, kilka lat probowalam sie tego dziadostwa pozbyc!
Zdrowka dla Oskarka.
ania nie bedzie tak zle, wdrozysz sie w tok pracy i dni beda szybko lecialy! zobaczysz:*
jolek ja miejsce na ciasto zawsze znajde, co zreszta widac po mnie :-D

Hej Kobietki:)
już po wszystkich odwiedzinach i spotkaniach ufff...
ale sterta naczyń czeka!
Aniu udanego pierwszego dnia w pracy:)
Karolka trzymaj się kochana, dużo zdrówka dla Ciebie i Oskarka. Mam nadzieje,że z M się ułoży!

u nas piękna pogoda, słonko!!!!!!! a jak u Was?

Witam
my spędziliśmy rodzinny weekend byliśmy u rodzinki w Oxfordzie no i Nadia zadowolona bo tam jej kuzynek jest ma już prawie 3 latka ładnie się bawili tylko kilka razy trzasną ją w główkę to traktorkiem to książką a jak mu przeszkadzała bo na drodze leżała to i ręką ją trzasną ale ona dłużna nie była włosów to mu chyba połowe wydarła. No ale zabawe mieli i śmiali się cały czas. No i Nadia uprawia wspinaczkę coraz lepiej jej to idzie łapie się uchwytów od szuflad w komodzie i podciąga się jak już nie dosięga z ziemi do uchwytu to nogami zaczyna na nie wchodzić, więc nie mogę jej położyć na podłodze w sypialni i dogorywać w łóżku bo zaraz się wspina.:dry: Lecę teraz chatę ogarnąć i poczytam potem.

styna - no to niezła akcja małych rozrabiaków

My wczoraj też na imprezie imieninowej, młody z rąk do rąk a potem z dzieciokami po podłodze latał.
Dziś przespał pierwszą noc od 2 tygodni. Ja dalej padnięta, do pracy chodzę, w domu jakoś ogarnąć nie mogę bo mi się nie chce. A moja gaduła właśnie przydreptała i chce się do klawiatury dobrać...

reklama
Się witam i o zdrowie pytam:)
Pogoda okropna u nas, wieje i pizga. Marti od kilku dni w chacie koczuje. W sobotę wyszłam z nią na chwilkę, ale po 5 min. wróciłyśmy do domku bo tak wiało.

Do góry