reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

kurczę nie mogę nigdzie znaleźć. w ikei kupiliśmy na dziecięcym takie listwy co się nakłada na łóżeczko i dziecko nie gryzie drewna.

reklama
Dzięki Paulinko wiem wiem o jakie nakladki chodzi:tak: my mamy chyba surowe drewno tak mi się wydaje że nie jest malowane:confused: No ale mimo wszystko kupię napewno te nakładki:tak:

Agacio współczuję.

Paulina też się nastawiłam na te nakładki i kurde u mnie w IKEI ich nie było! Nigdzie indziej nie mogę też ich znaleźć.Chciałam kupić, bo Igi obgryza łóżeczko,a ono niestety jest nie nasze.

U nas piękne słonko świeci ale pizga masakrycznie więc kwitniemy w domu.Kurde a jest 9 stopni na termometrze!

Futrzaczku, współczuję. Co to się dzieje na tym świecie:no: Najgorsze, że nie ma siły na takich bandziorów:wściekła/y:
Agacio, dla pocieszenie Ci napiszę, że Lulek jak wczoraj przywalił głową w łóżku to miał normalnie szramę od szczebla na środku czoła. A dziś jak rozmawiałam z siostrą przez telefon to akurat w drzwi przygrzmocił, bo wszędzie musi wstawać o wszystko. Taki nasz los niestety, na szczęście to kiedyś podobno mija;-)

tak mija dziewczyny. ale fakt że to teraz ciężki moment, dziecko wszędzie wstaje, puszcza się, na nic nie patrzy . u nas jak narazie było jedno uderzenie o konkretnym mówię, bo obijanie się o łóżeczko to chyba standard już. to się wkleszczy do tego, noga się zaklinuje. no ale babcia pilnuje i nie pozwala. :-D tylko przy mniej pilnującej mamie guz się nabił :laugh2:

najlepsze jest w nocy , śpi w jasnym pajacyku, i oczy otwieram a tam widac tylko pajaca w ciemności - pajaca stojącego :-D

kurde my już jakiś czas to kupiliśmy, może wycofali kurde, na all tego nie ma. a fakt przydatne to jest.

reklama
Siemka. Nie nadrobię i nie posiedzę niestety:no:. Maja jest wszędzzie, więc może mąż mi wieczorem pozwoli to wpadne. Rzuciłam temat na zakupowy, bardzo wązny temat na tą chwilę dla mnie i wpadne po odpowiedzi.
Teraz nie moge pisac bo Majcik w klawiaturę kopiie

Do góry