reklama
Alex Olki to mocne chłopaki, z tworzywa nie-tłukącego coś o tym wiem
a mi się nic nie chce, więc idę spać (dobra, przyznam się najadłam się ciasta,aż mnie przymuliło i nic innego mi nie pozostaje jak lezeć i trawić)
a mi się nic nie chce, więc idę spać (dobra, przyznam się najadłam się ciasta,aż mnie przymuliło i nic innego mi nie pozostaje jak lezeć i trawić)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
persefona niestety zhgadzam się z Toba .. tez tak myslałam dzisiaj cały dzięn nad ta Madzią..
ja myslę że nawet jak ktoś ją porwał.. to wieczorem napewno od razu wyjechał z Sosnowca , żeby nikt go nie znalazł .. bo raczej się domyslili że cicho nie będzie..
i teraz moga być już wszędzie.. wątpię że po tylu dniach się znajdą... mogą być już w krakowie a nawet nad morzem..
chyba że ktoś rozpozna Madzię i zgłosi policji...
szczerze to ja mam tylko nadzieje że jak już ja prowali to jacyś zrozpaczeni rodzice którzy stracili dziecko i w desperacji chcieli je zastapić innym i dobrze się nią zajmą.. a nie na pocięcie i na śmierć :-(
młoda fuuuuje tu podsyłasz takie hihih
majapolka mam nadzieje ze nie spełni sie Twój sen nie ze wzglkedu na to ze miałoby być kolejne dziecko , ale z tego ze biorę te silne leki :-(
ania gratki za zebuszka :-)
poziomki Tobie równiez gratki :-) a z jedzeniem to zmykaj na inny wątek
karolka zdrówka :*
a ja dzis miałam lenia .... ostatnio często go mam
no ale dzisiaj tak lało cały dzień...i nic mi się nie chciało
ja myslę że nawet jak ktoś ją porwał.. to wieczorem napewno od razu wyjechał z Sosnowca , żeby nikt go nie znalazł .. bo raczej się domyslili że cicho nie będzie..
i teraz moga być już wszędzie.. wątpię że po tylu dniach się znajdą... mogą być już w krakowie a nawet nad morzem..
chyba że ktoś rozpozna Madzię i zgłosi policji...
szczerze to ja mam tylko nadzieje że jak już ja prowali to jacyś zrozpaczeni rodzice którzy stracili dziecko i w desperacji chcieli je zastapić innym i dobrze się nią zajmą.. a nie na pocięcie i na śmierć :-(
młoda fuuuuje tu podsyłasz takie hihih
majapolka mam nadzieje ze nie spełni sie Twój sen nie ze wzglkedu na to ze miałoby być kolejne dziecko , ale z tego ze biorę te silne leki :-(
ania gratki za zebuszka :-)
poziomki Tobie równiez gratki :-) a z jedzeniem to zmykaj na inny wątek
karolka zdrówka :*
a ja dzis miałam lenia .... ostatnio często go mam
no ale dzisiaj tak lało cały dzień...i nic mi się nie chciało
Poziomki ale się cieszę że mąż będzie blisko:-)
Karolq znaczy że lokówki musisz zacząć używać hehe dmucham w paluchy:***
Ania zrób sobie jakieś mini domowe spa i napewno lepiej się poczujesz. Kotek ja też często na magazynie urzęduję.
Majowa spokojnie kochana wdech wydech...
Persefona ucz się ucz a piątka wpadnie. :-)
Młoda podziwiam, ja wżyciu bym tego nie robiła zaraz bym całe ręce igłą miała zdziubane. Oj ja też już na robotę nie będę narzekać
Maja tfu tfu oby sen nie był proroczy
Ania cium dla Darunia gratulujemy już prawie wyrosłej jedyneczki. Widzisz a tak się martwiłaś:*
Majowa u nas juvit bez recepty?
Karolka dobre na katar są też inhalacje z majeranku i z czystym sumieniem polecam czosnek do wdychania. Zmiażdzyć kilka piórek zawinąć w gazik i trzymać koło nosa dziecku (tylko żeby skóry nie dotykało bo może podrażnić) Frankowi pół nocy trzymałam i naprawdę pomogło Zdrówka dla Was:***
Żelka zdrówka dla Tymonka:***
Alex napewno tylko guz ciumam Olinka:******
Mam nadzieję że Madzia się odnajdzie nie mogę przestać o tym myśleć.:-( Strach na ulicę z dzieckiem wyjść...
Karolq znaczy że lokówki musisz zacząć używać hehe dmucham w paluchy:***
Ania zrób sobie jakieś mini domowe spa i napewno lepiej się poczujesz. Kotek ja też często na magazynie urzęduję.
Majowa spokojnie kochana wdech wydech...
Persefona ucz się ucz a piątka wpadnie. :-)
Młoda podziwiam, ja wżyciu bym tego nie robiła zaraz bym całe ręce igłą miała zdziubane. Oj ja też już na robotę nie będę narzekać
Maja tfu tfu oby sen nie był proroczy
Ania cium dla Darunia gratulujemy już prawie wyrosłej jedyneczki. Widzisz a tak się martwiłaś:*
Majowa u nas juvit bez recepty?
Karolka dobre na katar są też inhalacje z majeranku i z czystym sumieniem polecam czosnek do wdychania. Zmiażdzyć kilka piórek zawinąć w gazik i trzymać koło nosa dziecku (tylko żeby skóry nie dotykało bo może podrażnić) Frankowi pół nocy trzymałam i naprawdę pomogło Zdrówka dla Was:***
Żelka zdrówka dla Tymonka:***
Alex napewno tylko guz ciumam Olinka:******
Mam nadzieję że Madzia się odnajdzie nie mogę przestać o tym myśleć.:-( Strach na ulicę z dzieckiem wyjść...
basiekkk
Fanka BB :)
Witam się wieczorkiem
My już po zmianie opatrunku, dzisiaj było bez płaczu, wszystko pięknie się goi:-).
Żelka, Karolka - zdrówka dla chłopaków
Ania gratki ząbka, widzisz doczekałaś się
Alex buziaki dla łobuziaka:-) w guziaka:-)
Ja podobnie jak Wy cały dzień o biednej Madzi myślę. Cały czas mam nadzieję, że policja znajdzie malutką.
Mi się dzisiaj w nocy śniła Joluś nasza z Igorkiem . Byliśmy na jakimś weselu wspólnym i Martynka zakochała się w Igusiu A najgorsze w tym jest to, że była tak nachalna, że nie odstępowała Igorka na krok, do tego stopnia, że biedaczysko do wc nie mógł pójść. Dzieciaki w moim śnie miały po 4 latka:-).
My już po zmianie opatrunku, dzisiaj było bez płaczu, wszystko pięknie się goi:-).
Żelka, Karolka - zdrówka dla chłopaków
Ania gratki ząbka, widzisz doczekałaś się
Alex buziaki dla łobuziaka:-) w guziaka:-)
Ja podobnie jak Wy cały dzień o biednej Madzi myślę. Cały czas mam nadzieję, że policja znajdzie malutką.
Mi się dzisiaj w nocy śniła Joluś nasza z Igorkiem . Byliśmy na jakimś weselu wspólnym i Martynka zakochała się w Igusiu A najgorsze w tym jest to, że była tak nachalna, że nie odstępowała Igorka na krok, do tego stopnia, że biedaczysko do wc nie mógł pójść. Dzieciaki w moim śnie miały po 4 latka:-).
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
jolek - no na pół etatu
ViKamcia - samo życie...
aj nic mi się dzis nie chce, dobrze że chociaż młody miał dziś dobry humor...
ViKamcia - samo życie...
aj nic mi się dzis nie chce, dobrze że chociaż młody miał dziś dobry humor...
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Żelka mnie też męczą a jak sobie dokuczają to płacza na zmianę