reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witamy się noworocznie :-)

Krzys się bawi, ale ciągle mamę pośpiesza by do niego dołączyła :-D

Żelka gratulacje, wspaniałe osiagnięcia,
Futrzaczku wspaniały prezent,
Aniu86 współczuję i niestety zgadzam się z dziewczynami. Musisz sie usamodzielnić finansowo i skupic na sonie i dziecku.
Gratuluje nowych ząbków! U nas też już pojawił się trzeci- górna jedynka a druga już też powoli się ujawnia ;-)
Buziaki dla okrągłomiesięczniaków :-)
U nas Krzys sie zbudził o 23:52 zjadł cyca i podziwiał fajerwerki. O dziwo mu się podobało, a bałam się bo nawet na odkurzacz płacze. Przed północą budził się pary razy przez petardy.

No i juz lamentuje, mój łobuziak mały ;)

reklama
Cześć kochane moje wszystkie w Nowym Roku.

Wszystkiego najlepszego dla Was!

Pamiętacie mnie jeszcze?

Ja żyję ostatnio w jakimś odrealnieniu... I taaaak mi błogo :zawstydzona/y:

Sylwester był dość udany ale jak dla mnie to za szybko się wszyscy rozeszli.

Zdobiłam dzisiaj akcję życia. Albo raczej ona mnie zrobiła. Na gorąco. W dużym dzbanku zalałam herbatę wrzątkiem oczywiście i sekundę później jak odkładałam czajnik ten dzbanek strzelił i cała zawartość chlusnęła na blat, na kuchnię i ... na moje uda. Nie byłam sama na parterze bo w salonie siedział nasz kumpel i na mój okrzyk bólu przyleciał mnie ratować a ja przy nim ... wyskakiwałam w biegu z dżinsów!!! :szok::szok::szok: Nigdy nie sądziłam, że tak szybko rozbiorę się przy obcym facecie do stringów :rofl2::rofl2::rofl2: Teraz mam szramy na wew. stronie uda jednego. A on będzie miał koszmary :-D

Idę pooglądać tw i pobyczyć się jeszcze zanim kumpel pojedzie do domu i znów zostaniemy sami na hektarach :-)

Witam się z pracy,
strasznie ciężko było mi dziś zostawić Zochnę. Niania mówiła, ze robiła wielkie, zdziwione oczy, gdy się obudziła i ją zobaczyła. Boję się, że odbije się to na nockach, bo wszystko tak odreagowuje:baffled:. Jeszcze 1,5 godziny i bedę w domu - nie mogę się doczekać!!!
Z nerwów prawie nie spałam, a teraz mam oczy na zapałki...
Ale nic - byle do piątku!
Na razie tyle, bo praca czeka...

Cześć Kobietki. Igor drzemie sobie więc postaram się chwilę z Wami posiedzieć:)

Sylwia a chociaż smaczny był ten ząb?? moja znajoma kiedyś jedząc kisiel straciła zębula!

Młoda zdrówka dla Was:)

Maja o dziwo guza Igor nie ma.

Styna widzę,że Twój tak samo pilnuje dziecka jak mój!!!!

Alex gratuluję kolejnego ząbka:)

Madzik kochana tulam Cię mocno. Tulam Wszystkie które od dzisiaj do pracy wróciły - Salsera , Lepi !!

Matusia co z Ciebie za matka ;-)biedny Mati pewnie nieprzygotowany do szkoły chodzi :-p

Żelka
zdolnego masz synka:) Gratulacje:)

Agnieszka a czemu oni tam leżeli i jak to wyszło ,że Ty ich znalazłaś???

Ania strasznie Ci współczuję. Nie będę się więcej mądrzyć bo znasz moje zdanie!
Buziak dla słodkiego Dareczka na kolejny okrągły miesiąc :*

Ewcia witaj słońce. Spóźniony buziak dla Mikiego :*

Milla dzielną masz córcie. Buziak dla niej na kolejny okrągły miesiąc:*

Basiekk to znaczy,że cycowy rok będziecie z Marti miały :-D :*

Futrzaczku no to mąż się super postarał:):)
Gratuluję Filipkowego ząbka :)

Bra to lada moment i u Was się zębule wyklują :)

Hope wspominałaś coś o ślubie i dacie 12.12.2012 - czy próbujesz nam coś powiedzieć :-p Mamy czuć się zaproszone :)

Ypra
gratuluję kolejnego ząbka:)

Wy tu o zębach a mnie ta moja nieszczęsna ósemka tak napitala, już mi nic nie pomaga poza przeciwbólowymi prochami. Kurde boję się że ona mnie zmusza do wyrwania..ale wyrwanie jej jest równoznaczne z zakończeniem karmienia cycem :(
Ciepło dziś u nas +12 na termometrze ale pada więc chyba nici ze spaceru. Rozmawiałam dziś z szefem i przedłuża mi umowę do końca roku więc czekam na odpowiedni świstek i będę się starała o dodatek wychowawczy :)

Marzenka no to współczuję, kolega pewnie zadowolony z widoków tylko ciekawe co na to mąż ???:tak:

Wisienka, Paula
buziaki dla Waszych maluchów z okazji ukończenia kolejnego miesiąca :*:*

Ostatnia edycja:
Witajcie. U nas ciężka nocka. Młody nie mógł zasnąć, a gdy już chciał zasnąc,to gryzł niemiłosiernie pieluchę i płakał co chwilę:confused2:Znak,że zęby idą,ale ciekawe iedy się przebiją,bo nocki ciężkie...
Poza tym wczoraj zmarł mój wuja i w środę idę na pogrzeb:-(A jutro mamy kolędę:baffled: U nas cieplo,ale pada.
paula,86ania86,mila,wisienka buziaki dla waszych dzieciaków :**
lepi dzień szybko zleci,a ty niedługo będziesz z małą
marzena dobrze,że nie skończyło się to gorzej.A przyjaciel zamiast koszmarów może miec inne sny:-p:-D
sylwia ja kiedyś tez zjadłam,ale kawałek zęba
madzik powodzenia w pracy,oby dzionek szybko zlecial
jolek cieszę się,że będziesz dłużej z Igorkiem:-).I oby ten ząb przestał dokuczać
Futrzaczku o facet ma gust:tak:
86ania86 wspólczuję sytuacji z mężem.Alkohol to paskudna rzecz.Nie nawidzę pijaków i przepraszam,że to mówię,ale mam złe doświadczenia.I jeśli użył takich słów,to ciężko zapomnieć..:no:.
ewcia witaj słonko i zaglądaj tu częściej :-)
Żelka gratuluję wspaniałego osiągniecia:tak:

Jeszcze 15 minut i palę motor :-D
Hope ja podobnie jak Jolek zwróciłam uwagę na Twoje napomknięcie o ślubie i fajnej dacie 12.12.2012:-D. A może wtedy będzie data Waszego ślubu z Marzeną :-D. A tak na poważnie to wybaczcie, ale mózg mi się lasuje od cyferek w pracy i musiałam odreagować wyobrażając sobie Was dwie na ślubnym kobiercu:-D

Lepi i Ty dzisiaj też w pracy, tulę, straszne to. Wiecie co , a może się zbierzemy i nakopiemy politykom do tyłka za tak krótki urlop macierzyński?? ;-)Choć pewnie i tak nic by to nie dało. Jak to dobrze, że w tym tygodniu jest tylko 4 pracujące dni.
Jolek szacuneczek kobitko za długość postów i tule z powodu bólu ósemki.

reklama
Do góry