reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

czesc dziewczyny,

co do ubioru- to u nas kurtka polarowa,albo kombinezon"futrzak".Ocieplany trzymamy w szafie, poza tym nieco za duży na juniora.Ale miesiąc i będzie gites.
poza tym na spacerach(po tarasie:D) junior w gondolce ,bo lubi pospać.. więc napewno ciepło mu.

reklama
No ja nie wiem kiedy Was nadrobię. Wczoraj wieszałam jakieś pajęczyny, mąż wycinał dynie, bo sobie Mati nakupił halloweenowych ozdób. Zaraz jadę do miasta po zakupy, bo zjadłoby się jutro jakąś sałatkę. Później wymaluję Mateusza i oblecimy znajomych i rodzinę postraszyć, bo nie chce go puścić po wsi, żeby żebrał cukierki (bo tak niektórzy myślą ) i nie chciałabym żeby go ktoś przegonił, czy wyzwał, czy trzasnął drzwiami przed nosem. A dla Niego to taka radocha. W zeszłym roku nawet miał zdjęcie w gazecie.

a my właśnie z m i Tymkiem wrócilismy z super jesiennego spacerku:-) u nas podobnie jak u jaipur na spacerek futrzak kombinezon a jak ciplej to tylko cienka kurteczka, albo bluza i bezrękawnik:-) spacerek ekstra, troszkę juz chłodnawo, ale piekne słoneczko było, żółte liscie, taka jesień kocham:-) teraz maly w werandzie spi jeszcze w gondolce bo nie chciałam go do domu wnosic i rozbierać żeby nie rozbudzić:-) a dziś mija nam rok jak tu sie wprowadziliśmy:-) ale to mnieło... ja wtedy z ledwo ledwo brzuszkiem i meeeeeega mdłościami:-D

U nas dziś zero słonka ale ciepło. Tata wrócił szybciej z pracy więc zakupki i spacerek zaliczony. Chłopaki teraz przyrządzają część obiadu na jutro a ja zajrzałam do Was.
Jak M skończy w kuchni to ja sałatkę będę kroić..jakoś mnie naszła ochota.

witam, witam
Hope u nas tak jak u Jaipur "futrzany" kombinezonik, albo kurtka,rajstopki, jeansy butki i długa... Jak jesteśmy w chuście to bąkowi chyba nawet za ciepło.
Kamcia gratuluje ząbka!:tak:

nam zęby wychodzą, dwie jedyneczki na dole. dziąsla czerwone, obrzmiałe dziecię płaczę, pcha rączki. Biedactwo, zasnął z przemęczenia, ja też padam. P zrobił mi budyń, trochę odpokutował, bo rano mu prawie w łeb nastukałam tak mnie wkurzył.
:angry:

Cześć laseczki
Dzisiaj też sałatkę na jutro zrobiłam i tradycyjnie upiekłam sernik:-). Spacerek zaliczony. Marti w samej bluzie była z kapturem. Pod spodniami miała cienkie rajstopki.

Kamcia gratki zębolka
Aina trzymam kciuki za ząbki Jasia
Miłego wieczoru wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry