reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
A u nas nawet pogody trochę dzisiaj.

Ale ja się kijowo czuję. @ nadciąga chyba :( Wczoraj mi jakieś gęste gluty leciały a dzisiaj już podbrzusze rąbie i krzyż. A było taaak pięknie bez :(((

Też jak tu wchodzę to zawsze najpierw na wizyty, sprawdzić co u Bubbles. I wierzę że wszystko się dobrze skończy.

A teraz idę szukać gąsienicy bo nam uciekła... Paula znalazła na budowie i zabrałyśmy do domu bo wyglądała jakby już się miała w poczwarkę zmieniać i chciałam, żeby dziecko mogła sobie obserwować przemianę. A tu niespodzianka bo gąsienica ożyła w cieple i zapiernicza mi po kuchni :)

Witajcie,
wreszcie chwila dla mnie - M jeszcze w pracy, Zochna śpi.
Hope - współczuję, znam ten ból, gdy dziecko nie może zasnąć w ciągu dnia:baffled:

lecę przeczytać o Filipku, bo po komentarzach widzę, że chyba nieciekawie:-(

Witajcie
Moja kluska też dzisiaj mega marudna:baffled: także Hope, Joluś przybijam Wam piątki. Spała cały dzień tylko godzinkę. Wieczorna chusta też ją uspokoiła, połaziłyśmy chwilę, pogapiła się na drzewa i uspokoiła się, ale za to po kąpieli zasnęła bez najmniejszego problemu. Wymęczyła mnie dzisiaj na maksa więc zaraz uciekam pod prysznic i do łóżka.

basiek, ypra buziaki dla maluszków!!

Oj i ja uciekam czytac co u Filipka bo widzę,że coś nie tak:-(
Ja dzisiaj byłam załatwiać chrzest ale nic nie załatwiłam bo chcą zaświadczeń od chrzestnych. a tak na marginesie ile dawałyście ksiedzu za chrzest bo ja nie wiem ile powinnam dac??

Joluś - Zaraz na pewno zaśnie, moja też pogadała w łóżeczku , chichrała się, jak zaczęła kwękać dałam smoka, pogłaskałam i o dziwo zasnęła bez szemrania, a w ciągu dnia zmęczona okrutnie, a każda próba odłożenia do łóżeczka kończyła się płaczem ogromnym. Najgorsze, że na rękach też był płacz:baffled:
A musiałybyście zobaczyć jak odłożyłam kluskę, żeby zawiązać chustę:-D sama się do tej pory z siebie śmieje, bo żeby nie płakała musiałam śpiewać i tańczyć nad łóżeczkiem i w międzyczasie wiązać chustę:-D, a mąż akurat wrócił z pracy - wyobraźcie sobie jego minę :-D:-D:-D

reklama
Do góry