reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się i ja...
Ilonka gratulacje...
Aina, szybko zleci i zaraz będziecie w domku.
Mam już dość tej pogody, rac upał że nie można wytrzymać a zaraz zimno i deszcz. Ech aż nic się nie chce...
Miłego dnia...

reklama
No i wykrakalam! Wczoraj byla kolka niestety, tlyko kurde albo dlatego, ze zmniejszylam o polowe dawke kropelek albo dlatego, ze Oskarek dostal od tesciowej kapke dzemu wlasnej roboty...tylko polizal ale nie smakowalo mu, wiec zaraz plul no i moze od tego go brzuszek bolal...
Ale pogoda to byla wczoraj straszna, bylo tak duszno ze wszystko sie do ciala kleilo i mlody od poludnia byl marudny...

Witojcie;-)

Aina jeszcze tylko dwa dni, dwa dni, dwa dni
Mandrzejczuk trzymam kciuki, żeby kolki poszły w zapomnienie i opiernicz teściową, żeby nie dawała małemu dżemu przynajmniej póki jest mały.

Ja gotuje rosół właśnie, Młoda śpi także chwilowo mam luz.
Uwielbiam weekendy bo mąż jest w domku tylko dlaczego tak krótko trwają ehh.

dwa dni, dwa dni, dwa dni hurra!!!!
Jas o 6.00 nie śpi... super, na rękach śpi a jak go odkładam to płacz. poradzę się Was podoba się Wam bukiet? avishay03.jpg

Witajcie
U nas dziś pochmurno ale i duszno...Ale nocka była spokojna-chyba za sprawą kropelek nasivin. Wyspałam się:-) Ale dziś mam pietra,bo znowu mamy wizytę u okulisty. I powiem,że masaże są,mały płacze niemilosiernie,ropa wylatuje,ale nadal się trzyma:-(a ja nie chcę do szpitala...Jutro mamy jeszcze szczepienie,więc zobaczymy co lekarz pediatra powie.
aina bukiet śliczny!

Ilonka gratulacje:)
aina bukiet bardzo oryginalny i jak najbardziej w moim guscie:D
mandrzejczuk dzem???:szok: chyba to deczko za wczesnie?
persefona szwagierki synek Oskarek mial tez problem z oczkami, strasznie mu ropialy i mial zapchany kanalik lzowy (nie pamietam co to dokladnie u Ciebie bylo bo czasem tak czytam piate przez dziesiate:zawstydzona/y:) i tez miala zalecone te masaze i pamietam maly tak krzyczal ze szwagierka tylko raz mu wymasowala a potem juz sobie odpuscila, okulistka mowila ze jak skonczy cztery miesiace i nie bedzie poprawy to beda jakos ten kanalik przepychac... Ale na szczescie samo Oskarkowi przeszlo nawet bez tych masazy( co nie znaczy ze zniechecam do masowania bo moim zdaniem szwagierka zle robila ze nie masowala) Ale mysle ze i u Ciebie problem sie rozwiaze szybko. A i tez widzialam ta reklame pampersa:)) i tez stwierdzam ze podobna:)
A ja wczoraj kupilam nowa wode morska(marimer), wczesniej uzywalam jakiejs innej. Ale ta nowa jest do kitu jak wczoraj psiknelam malej to az sie zaniosla bidulka. Jakies mega cisnienie ma ten spray musze kupic spowrotem ten stary tylko nie pamietam jak sie nazywal...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry