reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam o tej nie ludzkiej dla mnie godzinie ale listonosz już nie spał i przyniósł mi paczkę abażur z Puchatkiem dla małej.
Kamcia ja to możliwe że przez ciebie nie urodziłam bo cały czas zamiast myśleć o sobie to myślałam czy ci się udało do szpitala dojechać, dopiero jak Marzenka mi napisała że urodziłaś to byłam wstanie się na sobie skupić, ale to już widocznie za późno było i Nadia się wkurzyła.

reklama
jaipur nie no własnie ja ją karmię ale mąż mógłby heh i troszkę mi już pogryzła pieris..
ale lepiej ją przystawiam niż pierwszą.. więc nie boli aż tak i mam nadzieję że nie będzie :-)

oj ale się wyspałam..
wstałam sobie o 8
mała w nocy obudziła się 2 razy tylko :-)
a terz jestem po sniadankiu , jedna się bawi , druga biega zaraz D idzie do pracy i pierwsza próba jak będę sama z 2 dzieci:-p

Witam się sobotnio
Kamcia witaj kochana, podziwiam cię jesteś dla mnie super mama:-).
Czekam na opowieści z porodu, jestem bardzo ciekawa.
Dziewczyny życze miłego ostaniego dnia kwietnia, a juz jutro kolejka na porodóweczkę:-), chyba Jaiupr pierwsza w kolejce stoi. Zrób sobie sluczny ogród i pokaż światu już tego swojego Alusia:-), a dziś nawet mi się śniłaś:-)
Ewcia tzrymam za ciebie kciuki już jutro wielkie spotkanie z Mikołajkiem, życzę zeby szybko poszło i brzuszek mało bolał.

jaipur M jest w nocy w domu, ale jakoś nie mamy za bardzo ani sił ani ochoty na szaleństwa łóżkowe, no chyba, że potraktujemy to jak lek wypisany na receptę :-D

U nas piękna pogoda, M szaleje już z kosiarką a ja zaraz wstawię pranie jakieś. Potem mycie podjazdu i pewnie autka tez machniemy. Może to coś da...

ewcia powodzenia jutro :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mój czop mi chyba nosem odchodzi bo od jakiegoś czasu znowu z krwią smarkam :-D
A dzisiaj rano jak wstałam a przyznam się że spałam bez piżamy to coś białego mi po nogach poleciało (nie było tego dużo, ot 2-3 glutki). Niestety nie wykazałam się przytomnością i zamiast pomacać to wytarłam papierem więc nie wiem na ile rzadkie to było. Po namyśle doszłam do wniosku że to zwykły ciążowy śluz, ale pierwszy raz mi się zdarzyło żeby aż kapał. :eek:

haha salsera normalnie mnie rozbawiłaś:-D

ja musze znaleźć jakiś sposób na Vi
bo na dole jak jestem to mała leży w gondolce a Vi się uwiesza na wózku bo chce ją całowąć.. i nie moge jej przetłumaczyć że nie można tak...

zabawiam ją i puszczam muzykę to wtedy się bawi..
ale i tak co jakiś czas tam się wiesza....

Witaj Kamcia, widzisz mój sen o tym że urodzisz szybko i zaraz będziesz na bb się sprawdził....
A ja znów nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień, wczoraj posiedzieliśmy dłużej na dworze bo robiliśmy grilla a dziś planów brak...

Kamcia może spróbuj ściągnąć gondolę z wózka i połóż na podłodze bo jak się na chwilkę obrócisz i Vi się zawiesi to jeszcze wózek przewróci. Podejrzewam że za kilka dni jej przejdzie.
Salsera ja też tak miałam kilka razy że śluz aż mi skapał, ale położna mówi że na końcówce to normalne robi się go dużo i czasami jest bardzo wodnisty.
O 10 mam ktg i masaż szyjki zobaczymy co się dzieje, ciekawe czy od wczorajszego masażu jest jakiś postęp czy nie.

oj Kamcia, tez nie moge wyjsc z podziwu co do twojego porodu !!

Mi w srode zaczal wychodzic czop takimi maluskimi skrawkami i lekko z krwia, w czwartek juz przestal a wczoraj dwa razy ale juz zolty i duzo wiecej.. Ale dzis na razie znow czysciutko. Rozwarcie w srode mialam podobno na 3cm. Caly czas czuje twardnienie brzucha i czasem nawet taki bolesny skurcz zlapie i trzyma z minute..
Ja juz chce ! Ale jutro , dzisiaj nie :p

reklama
sorki.. teraz już na poważnie was nadrabiam:zawstydzona/y:
zajęłam się rozpakowywaniem rzeczy których nie rozpakowałam od kuriera wcześńiej..
no i jeszcze zagadałam z mama i później bratową na skype..wykapałam się
i teraz mogę usiąść:-)
idę czytać i nadrabiać..
mam nadzieję że za duzo nie ma do czytania haha

no witam po nieobecności :-)

... niewiarygodne! Chylę czoła i proszę o przepis na taki poród! Gratulacje :)

Do góry