reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia sen to najlepszy tester, ja tak swoje skurcze już przesypiam od ponad tygodnia ;)
80 km to kawałek drogi, musicie to jakoś logistycznie rozplanować, żeby ci się mała turystka nie urodziła ;) a co ile masz skurcze?

MI mały tak wpycha głowe w szyjke, że zaraz chyba wyjdzie :( wyleżałam sie w ciepłej wannie brzuch twardy ta jak był ... yhś ileż mnie jeszcze to dziecko będzie tak gnebić?!

reklama
no tak co 5-7 minut.... i trwają po ok 30 sekund .. jakoś tak
ale to nie sa takie bóle jakieś mocne tylko takie odczuwalne i rwące...
no ale takie same jak miałam z Vi... jakby nie było:-p

mówię do D bo wszedł do domu
"chyba rodzę"
on: "no co Ty poważnie"
ja:"tak poważnie i chyba dzisia pojedziemy na porodówkę"
on"chyba"
ja :"tak chyba"
on:"to się zastanów bo ja mamj utro na rano do pracy"
:-D

hahaha spokojnie, on mi sie tak wpycha od tamtej soboty, no może teraz kapke bardziej =) więc pewnie bo sadystuje matke jeszcze !!!
Ciekawa jestem co tam z Kamcią, bo przy drugim dziecku to ponoć akcja sie sporo szybciej rozkręca!!!

:-D No to tatuś sprawe jasno postawił!! Ja bym chyba jechała ze skurczami co 5 min :p

Nooo to się przejął :D Mój w ogóle zabronił mi rodzić wcześniej niż w okolicy 20-tego maja i do tego czasu nie chce nic słyszeć o skurczach bólach itd ;)

A skurcze 30 sekundowe to jeszcze może to nie to ;) Idź pod prysznic i spać.

Ja idę film oglądać i wpadnę czasem. Jak coś to pisz esa, ja nie śpię :p

a ja sobie zjadłam , mała dostała czkawki .. to teraz idę pod prysznic:-)
a później spać...

no ja mam nadzieję że to nie to..
choć z Vi też jechałam z takimi mało odczuwalnymi bólami.. a jak dojechałam to były 3 cm rozwarcia i powiedzieli ze do jutra to ja już urodze.. no i urodziłam:-p
a wcale się nie zapowiadało hehe

Czyzby szykowala nam sie kolejna do rozpakowania:-p Trzymaj sie Kamcia i sproboj sie przespac ,moze sie uspokoi:tak: Co do twojego meza to bardzo rozbawil mnie twoj post.Nie ma to jak dobry pracownik myslacy o pracy w takich sytuacjach:-D

reklama
Cześć murzyńskie dupeczki :-)

Święta, Święta i po Świętach :-)

Jolek witaj w domu kochana! :-)

Mandrzejczuk, przykro mi z powodu pieska, mam nadzieje, że się wyliże, to chyba młode zwierzę, więc powinien dać radę.
Na babeszjozę i boreliozę roznoszoną przez kleszcze chorują także ludzie, warto zabezpieczyć psy (ja stosuję obroże Preventic) ale też uważać na siebie, dokładnie oglądać skórę po spacerach. Kleszcze są wszędzie, także w przydomowych ogródkach i na osiedlowych trawnikach.

Kamcia i co tam, rozkręca się czy już śpisz? W sumie mogłabyś już urodzić, po co się męczyć z coraz większym bobaskiem przy porodzie ;-) Kto jak kto ale ty masz pozwolenie :-)

Ja nadal w trójpaku, męczy mnie krzyż i bandzioch ale dzidziol chyba za dobrze bawi się szyjką, żeby wychodzić. TZ się zlitował widząc jak się wyginam kopana we wszystkie strony i sam mnie zawołał na wywoływanie porodu :-p:-D Nie pomogło na razie :sorry2: Jutro pierwsze KTG, zobaczymy co tam ciekawego się zapisze. Pierworodna urodzona w 39 tygodniu, więc kto wie, kto wie... W niedzielę zaczyna się MAJ!

Do góry