reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie :-)

Ależ tu się dzieje. Wczoraj jak byłam rano, to nie miałam jak wpaść później i ciągle myślałam jak tam poziomki, a tu styna na prowadzeniu. Dziewczyny trzymamy razem z Krzysiem kciuki :-)
Muszę się w końcu też bardziej rozkręcić z przygotowaniami, ale myślę, że do maja dotrwamy ;-)
A ja wczoraj, jak tak łaziłam po mieście, to źle stanęłam i noga boli na maxa. Jakby nie były takie opuchnięte pewnie nic by się nie stało :-(

O kurcze ale sie tutaj dzieje...
Styna trzymam kciuki mam nadzieję, ze masz się już końcowi i zaraz na świecie pojawi się mała Nadia:)
Ciekawe co u Poziomki!!

Hejka :-)

Widzę że póki co cisza ... ale to nic przed burzą zawsze jest cisza haahah!
Jeszcze troszkę i będziemy miały pierwsze dzieciątko albo od razu trójpak :-p;-):tak::-D

Posiedzę jeszcze trochę ale potem uciekamy na spacer bo ładna pogoda więc szkoda ale telefon będę miała ze sobą więc proszę o smska Jolek jakbyś mogła kochana co ? :-p

Witam się i ja... Nie mogłam spać dziś w nocy bo cały czas myślałam co tam u Stynki i Poziomek i która pierwsza ;-)
Chyba nie wyjdę dziś z domu żeby nie przegapić informacji o porodach...

o nadrobiłam od wczoraj od 17 normalnie takie newsy idą że jestem w szoku nic tylko czekac na dobre wiadomości pierwszych kurczaczków wielkanocnych ,
ja musze sie ogarnąć i do lekarza śmigam

cześć dziewczyny,

I co, żadnych wieści ani od poziomki ani od styny?!?! Wstałam i czytam z nadzieją, że już coś wiadomo a tu nic.... dziewczyny bądźcie dzielne!

Mnie wczoraj to wszystko tak zestresowało, że kazałam mojemu M wyciągnąć z szafy torbę i od rana piorę ciuszki i pakuję torbę do szpitala....

Ja już chyba odpuszczę sobie mycie okien na święta :)

tak na marginesie ile Wam kazali wziąć koszul nocnych do szpitala?

reklama
Dzien dobry:-)
Kurcze ale tu sie dzieje... styna kochana trzymam kciuki, zeby tylko ja bardzo nie bolało...
Tak mnie to zmotywowało,ze dzisiaj zaczynam pakowac torbe i robie kolejne pranie jak tu niektore juz pisza, bo nigdy nic nie wiadomo...:-)

Do góry