reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

to wam zrobiłąm prima aprilis.. hihihihi
ja też czekam na te pierwsze maleństwa ...:-)

a maą boli rączka bo nawet jak ją usypiałam to nie szalała w łóżku tylko leżąłą i nią nie ruszłąa.. oby to faktycznie nic nie było i jej przeszło do rana.. bo mam już dość niespodzianek w tym tygodniu..
jeszcz eby było jakby mi z jakimś usztywnieniem chodziła biedulka.. ehhh

no ja niedługo będę znikać z kompa bo kumpel wórci z pracy...:dry: i kompa zabierze...

reklama
Oj Kamcia to jeszcze dziecko bidulka dołożyła zmartwienia. Myślę, że to nie jest wielka kontuzja bo jakby było typowe zwichnięcie to by spuchło i widziałabyś że rączka inaczej wygląda. Raczej sobie coś naciągnęła i nadwyrężyła. Jutro może ją jeszcze boleć. Jakby coś to daj jej jakiś ibuprofen dla dzieci bo to też przeciwzapalne jest. W Polsce to moja babcia zaraz by zaleciła okłady z altacetu. No i nie wiem jakim maluchem jest Twoja Vi pod kątem kontuzji ale czasem zwykły plasterek działa cuda... ;)

marzena jak rączką nie ruszała to się śmiała i robiła głupie miny.. dopiero jak rsząła i poczuła ból,.. to wtedy się denerwowała...
wiec jest wytrzymała na ból heh
no altacetu to ja nie posiadam...
ale miejmy nadzieję że nie bedzie jutro boleć i przez noc zapomni;-)

Kamcia co do listy rozpakowanych majówek, to utworzysz ją tylko z tych mam które się z tym zgłoszą. Te które nie będą chciały być na liście to ich nie będzie.

Kamcia co do listy rozpakowanych majówek, to utworzysz ją tylko z tych mam które się z tym zgłoszą. Te które nie będą chciały być na liście to ich nie będzie.
tak jolciu taki mam zamiar ..
ale miałam na myśli że jak te mamy się zgłoszą ... to co??
znów mam wpisać na listę i nie podadzą pełnych danych i się będę prosić jak teraz??
nie wiem czy warto.. po prostu będe sprawdzać czy są to któreś z tych mam których się nie doczekałam..
i jak nie podadzą za 1 razem wszystkiego to nie dopiszę wcale..
bo pozostałe co podały dane to spoko mogą mi pisac na raty bo wiem ze dane b ęe i tak miałą a tu nie mam wcale takiej pewności

Kamcia ale tu nie ma czego podawać na raty. Chyba każda będzie wiedziała jak rodziła i wymiary swojego malucha!! Żadna filozofia!!!!!

reklama
joklek poziomki ma rację... już jak Vi rodziłam robiłyśmy z koleżankami listę... to naprawdę ale niektórzy albo nie podawali czy CC czy SN albo nie podali np wagi , albo daty dokładnej porodu...:sorry2: i później nawet pytały czemu nie ma ich na liście jak nie wiedziałyśmy w którym dniu je wpisać..
więc wiesz.. hehe moze zapomnisz podać imienia i się nie doproszę:-p:-D

Do góry