reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Kurcze poluję na karmniki i kupa. Nie ma moich rozmiarów, wszystko się kończy na DD. A ja mam czasem miskę G a czasem H. Przez net boję się zamawiać żeby źle nie trafić, wolę przymierzyć. Co tu robić?????????
nasza brafiterka SMOTNICZKA z tego co pamietam kiedys podala pomysl na karmnik z dwoch beretow i gumki, usmiechnij sie do niej moze ci uzyczy projektu :-D:-):-p

reklama
patik ja tam wole przedszkole :-pmoze w integracji sie zrazilam ale tam wykorzystuja pedagogow specjalnych i nie zawsze mozna naprawde pomoc dzieciom ktore tego potrzebuja :baffled:

martuszka nic właściwie się nie stało, tylko jakiś mam zły dzień... nie dość że leży człowiek sam jak palec w tym łóżku to jeszcze pogoda za oknem ponura, różne myśli człowieka nachodzą- często dziwaczne:( i jakoś tak mi ogólnie smutno i źle:(

Witam.
Ja dziś w SR byłam. Dzisiaj były zajęcia właśnie o karmieniu piersią.
A za godzinę jadę na wizytę do lekarza.:-):-)
Moja mała dzisiaj chyba mi wyjdzie z brzucha, tak się wierci i fika i wbija mi głowę w pęcherz, że już nie mogę.

Lecę, bo muszę się szykować do wizyty. Odezwę się później:-D

Haj mamuśki :-)
Ja dostałam jakiegoś powera i wysprzątałam całą chatę, wstawiłam pranie i jeszcze mnie czeka prasowanie.

Dreamuś co do tych karmników to faktycznie jest poracha :wściekła/y: Ja ostatnio się też namordowałam w przymierzalni bo tak jak piszesz miseczki kończą się na DD. Tym DD to ja sobie mogę .... :crazy: Tak jak wspominała Prezes Cortina zostają nam dwa berety i gumka :-D

Co do karmienia to ja też mam zamiar "walczyć", żeby cyckiem karmić, ale zobaczymy jak wyjdzie.

Żanetka widzę, że ty też jeszcze odwiedzasz SR :-) czyli ja i Sylwia_m18 nie takie ostatnie:happy: Powodzenia na wizycie, kciuki zaciśnięte &&&&

Powiedzcie mi co jeść na obiad jak się na nic nie ma ochoty a w brzuchu burczy :baffled:

cortina smoniczka no cały czas leżę i kwiczę.:-)

obiad powiadasz..hmmm...za chwilę Ci zrobimy na coś ochotę. O! ja dawno racuchów nie jadłam.mmmmm:happy:

jeśli chodzi o szkołę to wczoraj byliśmy na ostatnich zajęciach, więc też byłam w ogonie:rofl2:

reklama
haha dwa berety:) z tymi stanikami to jest jakaś masakra:( czemu nikt nie myśli o kobietach z wielkimi piersiami? to jest dyskryminacja:(

smoniczka tez nie mam pomysłu na to co zjeść, ale co gorsza w lodówce pusto.... to jest dopiero porażka

Ostatnia edycja:
Do góry