reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
miego dnia my sie ubieamy i zabieramy Jule na sanki:-) koncze z lezeniem moge rodzic:-p wczoraj zaliczylam fryzjera obiad w restauracji potem pojechalismy do parku i Jula szalala z tata na sankach;-) odrazu lepsze samopoczucie .chciaz od jutra znowu w domku bo z Jula sama nie dam rady na spacer:sorry2:

Ja się zapisałam na odrosty na 4 lutego, ponad tydzień przed terminem;) Jak do tego czasu nic nie ruszy, to przesunę go jeszcze później- po porodzie pewnie min 2 mieś nie dam rady pójść, więc trzeba korzystać;-)

A gdzie te relacje Belli??:)

edit; tak analizuję z mężem i stwierdzam, że niemal codzień mam pojedyńcze skurcze..Ciężko je odróżnić od bolesnego wypinania, ale czasem to niestety skurcze

Ostatnia edycja:
Witam
Ja niedawno wstałam. Zjadłam tylko jogurt i jakoś nie mam ochoty nic jeść :szok: Dzisiaj będzie chyba dzień lenia. Mam stertę rzeczy maluszka do prasowania, ale czekają na jutrzejszy dzień.
Martuszka
i jak po drugiej nocce w spa?:-)

Poli obyś zdążyła na te odrosty:)

Martik77 witaj z powrotem!! Długo Cie nie było:szok::baffled: Ale ważne że zdążyłaś na rozpakowywanie:-D

O- a jednak nie byłam pierwsza z rana- annaroksana mnie wyprzedziła :pPP

smoniczka- byle do porodu, później będziemy zasypiać w każdej pozycji o każdej porze, na jaką tylko nam maluchy pozwolą ;-)

agisan- uświadomiłaś, że brak top3 z listy grozi śmiercią?

martik77- nie poznałyśmy się wcześniej, ale widzę że to samo imię wybrałyśmy, więc gust podobny, więc chyba Cię polubię:-)

hej
bella jak tam się czujesz???? zdaj nam choć krótką relację ;-)
martik kopa w dupsko za to milczenie :-D my tu się zamartwiałyśmy czy u Was ok oj oj.
idę się pozbierać na spacer z młodym. ciotki z ie - też u was w nocy przymroziło? :baffled:
annaroksana jak tam brzuch? u ciebie w szpitalu decyduje o wszystkim Twój lekarz prowadzący? bo u mnie jako prowadzący jest mega głupi wpisany, ale póki co trafiłam na niego tylko raz...

dziewczyny - ma ktoś numer do nadiki???? bo ona też już była prawie rodząca i zamilkła :/

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie!
ale ja mam dzisiaj mdłości , przez całą ciąże tak nie miałam. Mama gotuje obiad, gulasz z kluseczkami a mnie same zapachy doprowadzają do odruchu wymiotnego:(

w końcu tej torby nie spakowałam, nie mam siły...

Bella mam nadzieje ze dochodzisz pomalu do siebie...buziaki dla Natalki:)

witam :) wyspałam się za wszystkie czasy :) teraz obiadek i leniuchowanie :D

aha pozdrowienia dla Kasiulca bo...mi się dziś w nocy śniła :-D czyżby się na listę "wciskała" ? :-)

Gosiu jestem jeszcze w dwupaku :)) jakoś nie miałam czasu ostatnio pisać, u mnie w dalszym ciągu bardzo twardy brzuch ale bez bolesnych skurczy.
Jutro odbieram ostatnie wyniki z badania krwi i mam wizytę u gina. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i będę już mogła spokojnie rodzić bo ciąża już donoszona.

reklama
no to dobrze nadika :tak: jakby co to masz zezwolenie na zbieranie srebrnego medalu hehe bella rozpoczęła to teraz myślę, że już będzie z górki i coraz więcej nas się zacznie rozpakowywać :tak:

Do góry