reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
miego dnia my sie ubieamy i zabieramy Jule na sanki:-) koncze z lezeniem moge rodzic:-p wczoraj zaliczylam fryzjera obiad w restauracji potem pojechalismy do parku i Jula szalala z tata na sankach;-) odrazu lepsze samopoczucie .chciaz od jutra znowu w domku bo z Jula sama nie dam rady na spacer:sorry2:

Ja się zapisałam na odrosty na 4 lutego, ponad tydzień przed terminem;) Jak do tego czasu nic nie ruszy, to przesunę go jeszcze później- po porodzie pewnie min 2 mieś nie dam rady pójść, więc trzeba korzystać;-)

A gdzie te relacje Belli??:)

edit; tak analizuję z mężem i stwierdzam, że niemal codzień mam pojedyńcze skurcze..Ciężko je odróżnić od bolesnego wypinania, ale czasem to niestety skurcze

Ostatnia edycja:
Witam
Ja niedawno wstałam. Zjadłam tylko jogurt i jakoś nie mam ochoty nic jeść :szok: Dzisiaj będzie chyba dzień lenia. Mam stertę rzeczy maluszka do prasowania, ale czekają na jutrzejszy dzień.
Martuszka
i jak po drugiej nocce w spa?:-)

Poli obyś zdążyła na te odrosty:)

Martik77 witaj z powrotem!! Długo Cie nie było:szok::baffled: Ale ważne że zdążyłaś na rozpakowywanie:-D

O- a jednak nie byłam pierwsza z rana- annaroksana mnie wyprzedziła :pPP

smoniczka- byle do porodu, później będziemy zasypiać w każdej pozycji o każdej porze, na jaką tylko nam maluchy pozwolą ;-)

agisan- uświadomiłaś, że brak top3 z listy grozi śmiercią?

martik77- nie poznałyśmy się wcześniej, ale widzę że to samo imię wybrałyśmy, więc gust podobny, więc chyba Cię polubię:-)

hej
bella jak tam się czujesz???? zdaj nam choć krótką relację ;-)
martik kopa w dupsko za to milczenie :-D my tu się zamartwiałyśmy czy u Was ok oj oj.
idę się pozbierać na spacer z młodym. ciotki z ie - też u was w nocy przymroziło? :baffled:
annaroksana jak tam brzuch? u ciebie w szpitalu decyduje o wszystkim Twój lekarz prowadzący? bo u mnie jako prowadzący jest mega głupi wpisany, ale póki co trafiłam na niego tylko raz...

dziewczyny - ma ktoś numer do nadiki???? bo ona też już była prawie rodząca i zamilkła :/

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie!
ale ja mam dzisiaj mdłości , przez całą ciąże tak nie miałam. Mama gotuje obiad, gulasz z kluseczkami a mnie same zapachy doprowadzają do odruchu wymiotnego:(

w końcu tej torby nie spakowałam, nie mam siły...

Bella mam nadzieje ze dochodzisz pomalu do siebie...buziaki dla Natalki:)

witam :) wyspałam się za wszystkie czasy :) teraz obiadek i leniuchowanie :D

aha pozdrowienia dla Kasiulca bo...mi się dziś w nocy śniła :-D czyżby się na listę "wciskała" ? :-)

Gosiu jestem jeszcze w dwupaku :)) jakoś nie miałam czasu ostatnio pisać, u mnie w dalszym ciągu bardzo twardy brzuch ale bez bolesnych skurczy.
Jutro odbieram ostatnie wyniki z badania krwi i mam wizytę u gina. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i będę już mogła spokojnie rodzić bo ciąża już donoszona.

reklama
no to dobrze nadika :tak: jakby co to masz zezwolenie na zbieranie srebrnego medalu hehe bella rozpoczęła to teraz myślę, że już będzie z górki i coraz więcej nas się zacznie rozpakowywać :tak:

Do góry