reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

smoniczka u mnie tez dzis pomidorowa - tez wielka ochota za mna chodzila.
martuszka dawaj na snieg jakims tylnym wyjsciem;-)a tak serio to oni nie pozwalaja okien otworzyc czy jak?
kochane melduje ze zrobilam maly krok w przygotowaniach - skrecilismy łożeczko!jupi!
pozostaje mi tylko uzupelnienie torby - staniki do karmienia(moze jakies polecacie?) nakladeczki na sedes i gacie siatkowe...jak dokonam tych zakupow to moge czem predzej sie rozpakowac;-)
auc - ale mi syn podżebrowce zapodaje:sorry2:

reklama
Też jestem dołączona :-) dzięki Poli :happy2:

Zrobiłam pyszną pomidorówkę i o mały włos bym ją oddała z nawiązką :baffled: Okropnie się dzisiaj czuję, cały czas mi słabo i mnie mdli :-(

dreamuś- nie widziałaś zakazu pisania o pomidorowej czy co?:wściekła/y::wściekła/y:

:-D

okna zabite, czy bez klamek :)szok:), nie mozna otwierac, chyba dlatego że się niemowlaczki moga przeziębyć. Taka chyba tu jest polityka.

Ufff nadrobiłam Was, Lalunie zaciskam kciuki za te które w szpitalach.
O jedzeniu cicho sza:-) wczoraj odebrałam wyniki- paciorkowca nie wyhodowałam:-D a dziś leżakuje z mężem- przynajmniej weekend to jakieś urozmaicenie;-)

Hej

Nie mogę oddychać! Dosłownie się dusze! Serce zaczyna mi walić jak oszalałe, puls leci w górę! Nie jestem w stanie leżeć na plecach a gnój w każdej innej pozycji się kręci i tez nie mogę spać! Jak położyłam się na prawym boku na chwilę to dostałam takiego kopa,że aż się popłakałam!
Ciąża jest nie dla mnie! :no::wściekła/y:

Jak można o swoim dziecku napisać gnój? Masakra....

ja dzisiaj się prawie popłakałam... NIGDZIE nie maja dla mnie stanika - karmnika.... nie dziwota... rozmiar 36H!!! mniejsze już za małe... caałe szczęście dorwałam ostatni model tym rozmiarze, ale obeszłam całe miasto...
Szpitalne laski - weźcie się nie pierdzielcie i zacznijcie rodzić :-D ja chcę dzieci wasze juz oglądać :tak:

Jak można o swoim dziecku napisać gnój? Masakra....

hej.... trochę dystansu... mi tam w ogóle określanie gnój, gówniarz itp. nie przeszkadzają :-D przecież wiadomo, że każda mama kocha swojego urwisa i niech sobie mówi jak chce. wystarczy poczucie humoru :tak:
a poza tym jak ci dziecko da popalić to pewnie nie raz sobie właśnie w ten sposób o nim pomyślisz hehehe

ogarnęłam prasowanie i uwaga uwaga! spakowałam torbę!!!!!!:tak:
a poczytam was chyba wieczorkiem jak się położę na dobre bo teraz muszę odsapnąć :baffled:

Gosia B. Mały mi też nieraz daje popalić i wiem dokładnie co to znaczy. Mi osobiście jakoś określenie "gnój" kojarzy się bardzo źle i nie pasuje mi do malutkiego dziecka, ale każdy może mieć swoją opinię :)

reklama
Do góry