reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Hej, melduję że wróciliśmy ze SPA- w ogóle nam się te wczasy nie podobały. Ciśnienie było dobre, wyniki w miarę też. Mam w domu mierzyć ciśnienie i w poniedziałek jechać po wypis i wyniki moczu. Szyjka rozwarta na 1,5cm ale skurczy żadnych brak więc nie było podstaw do wywoływania porodu. Mały waży 3kg już.
Nadrobiłam Was ale tak po łebkach i już nie wiem co komu odpisać.
Bella trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli
Martuszka nie daj się, cierpliwości kochana!

Całą noc nie spałam więc zaraz pewnie zakręcę się koło wyrka- nie ma jak w domu :-D:-D:-D

widzę że się przenosicie na fb. powiem tak dziewczyny z październik 2011 też sie przeniosły i forum wymarło, chociaż ostatnio coś się rozkręca i sa jakieś 3 posty dziennie. Na fb piszę więcej ale jest tam duży bałagan i nic znaleźć nie można, więc ja pozostaje przy bb luty 2013 :)

Laski URODZILAM
O 13.50 przez cc bo mala tracila tetno;((

52 cm i 2650:)))))

ale jaja :-D
gratuluje ci kochana ! Pierwsze lutowe dziecko ! i jakie duze :szok:
gratulacje_z_okazji_narodzin_dziecka_13.jpg

reklama
Do góry