reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

smoniczka u mnie tez dzis pomidorowa - tez wielka ochota za mna chodzila.
martuszka dawaj na snieg jakims tylnym wyjsciem;-)a tak serio to oni nie pozwalaja okien otworzyc czy jak?
kochane melduje ze zrobilam maly krok w przygotowaniach - skrecilismy łożeczko!jupi!
pozostaje mi tylko uzupelnienie torby - staniki do karmienia(moze jakies polecacie?) nakladeczki na sedes i gacie siatkowe...jak dokonam tych zakupow to moge czem predzej sie rozpakowac;-)
auc - ale mi syn podżebrowce zapodaje:sorry2:

reklama
Też jestem dołączona :-) dzięki Poli :happy2:

Zrobiłam pyszną pomidorówkę i o mały włos bym ją oddała z nawiązką :baffled: Okropnie się dzisiaj czuję, cały czas mi słabo i mnie mdli :-(

dreamuś- nie widziałaś zakazu pisania o pomidorowej czy co?:wściekła/y::wściekła/y:

:-D

okna zabite, czy bez klamek :)szok:), nie mozna otwierac, chyba dlatego że się niemowlaczki moga przeziębyć. Taka chyba tu jest polityka.

Ufff nadrobiłam Was, Lalunie zaciskam kciuki za te które w szpitalach.
O jedzeniu cicho sza:-) wczoraj odebrałam wyniki- paciorkowca nie wyhodowałam:-D a dziś leżakuje z mężem- przynajmniej weekend to jakieś urozmaicenie;-)

Hej

Nie mogę oddychać! Dosłownie się dusze! Serce zaczyna mi walić jak oszalałe, puls leci w górę! Nie jestem w stanie leżeć na plecach a gnój w każdej innej pozycji się kręci i tez nie mogę spać! Jak położyłam się na prawym boku na chwilę to dostałam takiego kopa,że aż się popłakałam!
Ciąża jest nie dla mnie! :no::wściekła/y:

Jak można o swoim dziecku napisać gnój? Masakra....

ja dzisiaj się prawie popłakałam... NIGDZIE nie maja dla mnie stanika - karmnika.... nie dziwota... rozmiar 36H!!! mniejsze już za małe... caałe szczęście dorwałam ostatni model tym rozmiarze, ale obeszłam całe miasto...
Szpitalne laski - weźcie się nie pierdzielcie i zacznijcie rodzić :-D ja chcę dzieci wasze juz oglądać :tak:

Jak można o swoim dziecku napisać gnój? Masakra....

hej.... trochę dystansu... mi tam w ogóle określanie gnój, gówniarz itp. nie przeszkadzają :-D przecież wiadomo, że każda mama kocha swojego urwisa i niech sobie mówi jak chce. wystarczy poczucie humoru :tak:
a poza tym jak ci dziecko da popalić to pewnie nie raz sobie właśnie w ten sposób o nim pomyślisz hehehe

ogarnęłam prasowanie i uwaga uwaga! spakowałam torbę!!!!!!:tak:
a poczytam was chyba wieczorkiem jak się położę na dobre bo teraz muszę odsapnąć :baffled:

Gosia B. Mały mi też nieraz daje popalić i wiem dokładnie co to znaczy. Mi osobiście jakoś określenie "gnój" kojarzy się bardzo źle i nie pasuje mi do malutkiego dziecka, ale każdy może mieć swoją opinię :)

reklama
Do góry