reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Hej
Doczytam Was później...
Szczerze mówiąc dzisiaj był ten moment kiedy stwierdziłam,że mam serdecznie dosyć tej ciąży i wszystko mi jedno,że jest styczeń i niech go wyciągają!!!!!!!!!
Nie mogę oddychać! Dosłownie się dusze! Serce zaczyna mi walić jak oszalałe, puls leci w górę! Nie jestem w stanie leżeć na plecach a gnój w każdej innej pozycji się kręci i tez nie mogę spać! Jak położyłam się na prawym boku na chwilę to dostałam takiego kopa,że aż się popłakałam!
Ciąża jest nie dla mnie! :no::wściekła/y:

PATIK najlepszego z okazji rocznicy:* miłego swietowania
MARTUSZKA no ale się Twój M stara. miło nie?:) brawa dla niedo. z glodu nie umrzesz, a szpitalne jedznie wiesz jake jest...
BELLA jak tam??
NACIK jeszcze trochę i koniec męki będzie.

księdzu sprawnie poszło. obiadek zrobiłam. ogorkowa i schaboszczak:) ale z miłą chęcią wproszę się do POLI na placki:-D

Witam ponownie!

Martuszka. Rany koguta! Dwa tygodnie?!

Patik. Żyjcie długo i szczęśliwie! :)

Poli. Ja się chyba też zaraz wezmę za placki ;)
Tylko boję się, że mnie dopadnie mega zgaga jak wczoraj. Jeszcze czegoś takiego nie doświadczyłam. Coś jakby bóle zamostkowe oprócz zwyczajowego palenia.

Na_cik. Ja wczoraj przeżyłam takie ciążowe załamanie nerwowe. Co zrobić? Ja dni skreślam i mam nadzieję na nieco skrócony "wyrok".

o matko! Jak mi gorąco! w domu śpię przy zakręconych kaloryferach, w ciązy ciągle mi gorąco, ale tutaj to jakas masakra :( chyba bede monotematyczna i tylko o tym bedę pisać. Acha- i o łózku, przez które jestem polamana i juz wogóle prawie nie chodzę :(

Nie pisać mi tu o jedzeniu!!! Zamorduję!!
Podali mi tu zupę- nie wiem jaka, domyslam się, że pieczarkowa bo jakiś okruch ciemny pływa, lekko podobny do plastra pieczarki.....:confused:

reklama
Do góry