reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Hej
Doczytam Was później...
Szczerze mówiąc dzisiaj był ten moment kiedy stwierdziłam,że mam serdecznie dosyć tej ciąży i wszystko mi jedno,że jest styczeń i niech go wyciągają!!!!!!!!!
Nie mogę oddychać! Dosłownie się dusze! Serce zaczyna mi walić jak oszalałe, puls leci w górę! Nie jestem w stanie leżeć na plecach a gnój w każdej innej pozycji się kręci i tez nie mogę spać! Jak położyłam się na prawym boku na chwilę to dostałam takiego kopa,że aż się popłakałam!
Ciąża jest nie dla mnie! :no::wściekła/y:

PATIK najlepszego z okazji rocznicy:* miłego swietowania
MARTUSZKA no ale się Twój M stara. miło nie?:) brawa dla niedo. z glodu nie umrzesz, a szpitalne jedznie wiesz jake jest...
BELLA jak tam??
NACIK jeszcze trochę i koniec męki będzie.

księdzu sprawnie poszło. obiadek zrobiłam. ogorkowa i schaboszczak:) ale z miłą chęcią wproszę się do POLI na placki:-D

Witam ponownie!

Martuszka. Rany koguta! Dwa tygodnie?!

Patik. Żyjcie długo i szczęśliwie! :)

Poli. Ja się chyba też zaraz wezmę za placki ;)
Tylko boję się, że mnie dopadnie mega zgaga jak wczoraj. Jeszcze czegoś takiego nie doświadczyłam. Coś jakby bóle zamostkowe oprócz zwyczajowego palenia.

Na_cik. Ja wczoraj przeżyłam takie ciążowe załamanie nerwowe. Co zrobić? Ja dni skreślam i mam nadzieję na nieco skrócony "wyrok".

o matko! Jak mi gorąco! w domu śpię przy zakręconych kaloryferach, w ciązy ciągle mi gorąco, ale tutaj to jakas masakra :( chyba bede monotematyczna i tylko o tym bedę pisać. Acha- i o łózku, przez które jestem polamana i juz wogóle prawie nie chodzę :(

Nie pisać mi tu o jedzeniu!!! Zamorduję!!
Podali mi tu zupę- nie wiem jaka, domyslam się, że pieczarkowa bo jakiś okruch ciemny pływa, lekko podobny do plastra pieczarki.....:confused:

reklama
Do góry