reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Gosia to Ty szczęśliwa kobieta jesteś, ja właśnie walczę z prasowaniem, pranie jeszcze mi zostało, torba czeka na spakowanie .... wszystko jakoś do tyłu, a co wyprasuje 1 pieluszkę to sapię jak lokomotywa i musze odpocząć.

Plan na dziś skończyć prasowanie tej wielkiej góry która na mnie czeka i poukładanie wszystkiego w szafkach małej

Witajcie dziewczyny . Zachęcam do poparcia petycji w sprawie wprowadzenia dłuższego urlopu macierzyńskiego dla dzieci urodzonych w I kwartale bieżącego roku . Rząd chce wprowadzić zmiany dla dzieci urodzonych od 17 marca . walczymy o to by dotyczyło to dzieci urodzonych od 1 stycznia 2013 r.
link do petycji
::::::www.petycje.pl::::::
i tu wchodzicie na "gorącą listę"
Pozdrawiam i życzę lekkich porodów ;-)

zmobilizujcie mnie do prasowania!!!
nienawidzę tego robić, po co prasowac?
Bede prasować tylko na początku dla dzidziusia, potem na pewno nie!

mam juz prawie wszystko :)
mogę rodzić (no gaci nie mam...).
Poza tym wszystkie moje ostatnie zakupy nieudane: gacie za male, podpaski za małe, wkladki nie dobre, pieluchy dziadoskie, delfin nołcoment :-)ale co tam!

Martunia! mam woreczek zolciowy zawalony kamieniami, a najlepsze jest to ze w ciazy dopiero to mi zaczelo dawac w kosc ;-)

najadlam sie ziemniaczkow z maselkiem i koperkiem, jak bede miec po tym zgage to ide sobie strzelic w leb :rofl2::eek:

ale wy bazgrolicie duzo :szok:

Bleking
ha ! genialne umysly madrze prawisz maj dir kolezanko :tak::-p Olki to fajne chlopaki ... chyba :rofl2:

coli mi sie chce, pepsi, mirindy albo sprite :rofl2: to przez wasssssssss !!!

Eve milczy moze zajela sie odpinaniem kroplowki albo chodzi po oddziale i sprzedaje leki zatrzymujace porod ktore dostaje a nie lyka :-D:rofl2::laugh2:

Drukujecie jak szalone, nie ma szans nadrobić. Ja po ktg dzisiaj- skurczy ani widu ani słychu. W przychodni złapałam nerwa bo okazało się, że firma zmieniła placówkę współpracującą w programie medycznym i muszę teraz jeździć na drugi koniec miasta.Plusem jest to, że moja ginka tam przyjmuje ale najbliższy wolny termin to 22 stycznia :szok: powiedziałam im, że chyba ich pogięło. Po kilku telefonach, prośbach i groźbach udało się wybłagać wizytę w piątek tylko muszę się jakoś między pacjentkami wstrzelić.
W Biedronce nigdzie nie ma piłek-w jednej powiedzieli że od 10ego będą. Jutro rano śmigam po nią i będę skakać ;-) z mężem się pokłóciłam więc bzykanko odpada, chyba że na zgodę...
Mój tata dzisiaj już po operacji, ma się dobrze-wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji.

I jeszcze jedno
Senat za dwunastoma poprawkami do ustawy budżetowej na 2013 r. - Finanse - WP.PL

tak więc doopa kobiety z naszym dłuższym macierzyńskim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cortina, pisałaś, że po bułce miałaś zgagę- mąż, ekspert zgagowy, powiedział, że najgorsza zgaga jest po wszystkich mącznych produktach, cytrusach, słodyczach:tak:

Cortina dzięki za odpowiedź- kamieni nie zazdroszcze chyba że okażą się cenne to chętnie je przytule:-D
Zjadłam pyzy i narazie dzięki Bogu cicho sza narazie nic nie boli :-)

A ja uszykowałam obiadek i mi słabo :baffled: buu normalnie coraz gorzej ze mną. W ogóle gwiazda tak mi się w pęcherz wbija, że nie raz się wyprostować nie mogę tak mnie boli. Byle do lutego na szczęście bliżej jak dalej :happy:

reklama
Któraś z Was pisała, że ciągnie nogą..Mam to samo, tak uciska kość łonowa- a już cieszyłam się, że dziś dobrze się czuję- więc nie chwal dnia.....:baffled: Ale i tak jestem dziś megaaaaaaa happy:-):-D:-) Mąż przyniósł mi wieść, że dostanę jednak 13tkę:-) Połowę w sumie tylko, ale i tak to dużo:laugh2:Miłego wieczorku dla Was, ja zaraz kolejnych gości przyjmuję

Do góry