reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Gosia to Ty szczęśliwa kobieta jesteś, ja właśnie walczę z prasowaniem, pranie jeszcze mi zostało, torba czeka na spakowanie .... wszystko jakoś do tyłu, a co wyprasuje 1 pieluszkę to sapię jak lokomotywa i musze odpocząć.

Plan na dziś skończyć prasowanie tej wielkiej góry która na mnie czeka i poukładanie wszystkiego w szafkach małej

Witajcie dziewczyny . Zachęcam do poparcia petycji w sprawie wprowadzenia dłuższego urlopu macierzyńskiego dla dzieci urodzonych w I kwartale bieżącego roku . Rząd chce wprowadzić zmiany dla dzieci urodzonych od 17 marca . walczymy o to by dotyczyło to dzieci urodzonych od 1 stycznia 2013 r.
link do petycji
::::::www.petycje.pl::::::
i tu wchodzicie na "gorącą listę"
Pozdrawiam i życzę lekkich porodów ;-)

zmobilizujcie mnie do prasowania!!!
nienawidzę tego robić, po co prasowac?
Bede prasować tylko na początku dla dzidziusia, potem na pewno nie!

mam juz prawie wszystko :)
mogę rodzić (no gaci nie mam...).
Poza tym wszystkie moje ostatnie zakupy nieudane: gacie za male, podpaski za małe, wkladki nie dobre, pieluchy dziadoskie, delfin nołcoment :-)ale co tam!

Martunia! mam woreczek zolciowy zawalony kamieniami, a najlepsze jest to ze w ciazy dopiero to mi zaczelo dawac w kosc ;-)

najadlam sie ziemniaczkow z maselkiem i koperkiem, jak bede miec po tym zgage to ide sobie strzelic w leb :rofl2::eek:

ale wy bazgrolicie duzo :szok:

Bleking
ha ! genialne umysly madrze prawisz maj dir kolezanko :tak::-p Olki to fajne chlopaki ... chyba :rofl2:

coli mi sie chce, pepsi, mirindy albo sprite :rofl2: to przez wasssssssss !!!

Eve milczy moze zajela sie odpinaniem kroplowki albo chodzi po oddziale i sprzedaje leki zatrzymujace porod ktore dostaje a nie lyka :-D:rofl2::laugh2:

Drukujecie jak szalone, nie ma szans nadrobić. Ja po ktg dzisiaj- skurczy ani widu ani słychu. W przychodni złapałam nerwa bo okazało się, że firma zmieniła placówkę współpracującą w programie medycznym i muszę teraz jeździć na drugi koniec miasta.Plusem jest to, że moja ginka tam przyjmuje ale najbliższy wolny termin to 22 stycznia :szok: powiedziałam im, że chyba ich pogięło. Po kilku telefonach, prośbach i groźbach udało się wybłagać wizytę w piątek tylko muszę się jakoś między pacjentkami wstrzelić.
W Biedronce nigdzie nie ma piłek-w jednej powiedzieli że od 10ego będą. Jutro rano śmigam po nią i będę skakać ;-) z mężem się pokłóciłam więc bzykanko odpada, chyba że na zgodę...
Mój tata dzisiaj już po operacji, ma się dobrze-wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji.

I jeszcze jedno
Senat za dwunastoma poprawkami do ustawy budżetowej na 2013 r. - Finanse - WP.PL

tak więc doopa kobiety z naszym dłuższym macierzyńskim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cortina, pisałaś, że po bułce miałaś zgagę- mąż, ekspert zgagowy, powiedział, że najgorsza zgaga jest po wszystkich mącznych produktach, cytrusach, słodyczach:tak:

Cortina dzięki za odpowiedź- kamieni nie zazdroszcze chyba że okażą się cenne to chętnie je przytule:-D
Zjadłam pyzy i narazie dzięki Bogu cicho sza narazie nic nie boli :-)

A ja uszykowałam obiadek i mi słabo :baffled: buu normalnie coraz gorzej ze mną. W ogóle gwiazda tak mi się w pęcherz wbija, że nie raz się wyprostować nie mogę tak mnie boli. Byle do lutego na szczęście bliżej jak dalej :happy:

reklama
Któraś z Was pisała, że ciągnie nogą..Mam to samo, tak uciska kość łonowa- a już cieszyłam się, że dziś dobrze się czuję- więc nie chwal dnia.....:baffled: Ale i tak jestem dziś megaaaaaaa happy:-):-D:-) Mąż przyniósł mi wieść, że dostanę jednak 13tkę:-) Połowę w sumie tylko, ale i tak to dużo:laugh2:Miłego wieczorku dla Was, ja zaraz kolejnych gości przyjmuję

Do góry